Go fresch

Tänkte hoppa in i duschen nu och göra mej riktigt fräsch. Kan behövas efter en omtumlande dag som idag. Om ni undrar så begravde vi henne på framsidan i rabatten. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen tänkte jag fixa lite med ögonbrynen och fixa naglarna. Sen blir de lördags mys! :)

 


Call me maybe ?


R.I.P

Förlåt, förlåt för den dåliga uppdateringen. Men ska berätta en dålig nyhet för er. Imorse när jag vaknade såg jag att mimmi - min systers hamster låg helt medvetslös i sin bur. :'( blev såklart jätte ledsen och har gråtit hela morgonen. Därför har uppdateringen varit så här dålig. Den sämsta början på påsklovet ever ..! :'( men hon var liksom nästan 3 år, och hamstrar lever ungefär så länge, men de är klart att man blir ledsen. Sånt är ju aldrig kul. :'(

Vila ifred gumman


Natti natti

Hejj på er. Har tänkt krypa ner i sängen nu efter en hemma kväll i soffan med en massa onyttigt! Kommer seriöst bli fet snart om jag fortsätter äta som jag gör på helgerna. Men ändå så tycker jag att man ska få äta lite onyttigt på helgen - de hör till liksom. Aja, nog om de. Imorgon blir de antagligen städning på schemat. Mitt rum är en ända stor röra känner jag, så de ska bli skönt att fräscha till de lite. Japp, som sagt. De står på schemat imorgon. Hoppas de blir fint väder också så man kan vara ute i solen. :)


Vindruvsgalen ?!

Jag vet, jag vet. Jag älskar vindruvor. Men de finns seriöst inget bättre än att börja fredagskvällen med ett helt paket vindruvor helt för sej själv! Looove.


Lov!

Kom precis hem från skolan. Vi spelade brännboll med hela klassen sista lektionen. Grymt kul va de - 6a, den bästa klassen ever! Också bra avslut på veckan och nu är de PÅSKLOV! Skit va skönt att slippa skolan i en vecka + en dag. Vi är lediga på måndagen också. :) har inga speciella planer för veckan. Tar de mer som de kommer liksom .. Nu sitter jag här och äter flingor med mjölk - gott. Men ni får ha en jätte bra fredag som skriver jag mer sen!


Mango smoohtie

Kom precis hem från sandra, frida och amanda. Har varit med dem idag. När jag kom hem så mixade jag ihop en smoohtie som jag kom på själv. Först tog jag 200g fryst mango, 1tsk ingefära och 2dl äpplejucie. Mixade ihop de och poff så fick jag en super god och sommrig smoohtie! Älskar mango. Kanske ska göra en likadan till frukost imorgon också - får se. Tog också lite kakao på toppen. Nu ska jag sätta i köket och plugga på engelska gloserna till imorgon.


Dream ♥


Om du har en dröm - kan vara allt från att klara provet nästa vecka till att ha en lycklig familj i framtiden elr att få drömjobbet, så måste du följa den till 110 procent, vad de än är. Jag lovar, du kommer aldrig ångra dej. ♥

Nya brillor


Tänkte visa er lite bättre bilder på mina nya brillor som jag köpte igår i stan. Snygga, ellerhur ? :) Kommer passa bra nu till sommaren/våren när de är varmt och sol ute - längtar!

Söt tröja


Idag hade jag på mej denna söta tröjan från ginatricot - älskar den! Väldigt enkel med ändå så söt. Kommer användas mke i sommar kan jag säga! Nu blir de träning. :)

Mini shopping

Sa ju att jag skulle visa va jag köpte i stan idag. Så de är väl lika bra att visa de nu. Blev ett par snygga brillor från ginatricot. Jätte snyggt till sommaren. Sen köpte jag en rakhyvel från venus för att hålla benen snygga i sommar också - hehe. ;) och till sist blev de en svart eyeliner. Har hört att många tycker att ögonen ser större ut då, så de var värt ett försök tycker jag. :)

image description

 


Stan med vännerna!

Efter skolan idag stack jag och några vänner till stan som jag skrev i förra inlägget. Vi lunchade först på hello och sen blev de shopping. (Visar vad jag köpte sen.) Vi gick väl mest runt och kollade på kläder, skor och smink. Sånt som man aldrig får nog av liksom! Sen skulle sandra och frida hem, så jag och jossan stack hem till mej. Vi satt mest ute på balkongen och och snackade. Sen gjorde vi en läsläxa tills imorgon - skönt att ha de gjort. Japp, så har min tisdag sett ut - riktigt roligt faktist. :)  Och ni ser ju på bilderna hur sjukt fint väder de var också! Kan ju inte blir bättre! :Dimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

På hello

Direkt efter skolan stack jag och några vänner till stan och just nu sitter vi på hello och äter en jätte god kyckling sallad. :) var äcklig mat i skolan - som vanligt ..? Sen blir de lite shopping och så. Skulle behöva en ny tub - topp och ett bar nya solbrillor. Jätte skönt väder är de ju också ute!


Måndagen

Förlåt för den sega uppdateringen idag - ska försöka bättra mej lite. Vid 4 blev de träning. Blev väl lite flummigt som de brukar bli, haha. ;) sen när jag kom hem duschade jag som vanligt och smörjande in mej i lite krämer. Nu sitter jag här och kollar på familjen annorlunda och pluggar som en jäkla gris på NO provet till imorgon - kommer gå åt skogen allt ihop känns de som. ;s Imorgon blir de lite shopping och lunch/fika på stan med några vänner. :)


Outfit for monday

Dåliga mobil bilder, jag vet. Men de här fick iaf bli måndagens outfit. Hade på mej min nya jätte sköna tröja och mina nya slitna jeans - älskar dem! Och sen hade jag mitt halsband med en söt uggla på också. :) rätt så snygg outfit om jag får säga de själv. ;) nu hinner jag inte skriva mer. Måste byta om för jag ska åka till träningen snart.

Tröjan är från monki om ni undrar. :)

Fräsch

Tog en riktigt lång dusch för ett litet tag sen- super duper skönt. Älskar känslan när man är ny duschad. Smörjade iaf precis in kroppen i body lotion och la på en natt/dag kräm till ansiktet, så nu är man fräsch minsann! :) Innan jag duschade la jag också på en rengöringskräm - rekommenderas stort. Jag brukar också alltid ta i värme kräm i håret när jag har duschat. Om man tar i de precis innan man ska platta/locka de tycker jag de ser fettigt ut, så därför brukar jag göra de innan jag går och lägger mej. Nu ska jag fixa till naglarna lite snabbt och sen krypa ner i min säng och plugga till ett NO prov till tisdag .. -,- sjukt tråkigt NO är asså ..?

 


Sommarvärme

Gud sånt underbart väder de har varit hela morgonen! Solen lyser varmt och himmlen är blå. Har bara legat ute i soffan på balkongen hela morgonen och njutit av den varma vår solen. Har bara på mej ett linne och dem svarta shortsen - inte allt kallt ju! Hoppas att de varma vädret håller i sej nu bara. Nu ska jag gå ner och göra en god smootihe och sätta mej ute i den varma solen igen - love life.   

Shopping!

 image description
Detta fick jag av familjen idag + 1000kr. Jätte nöjd faktiskt. Fick också 500kr från mormor och morfar, dem har varit här ikväll. Fick en jätte söt vit spets från gina som jag verkligen gillar - 149kr.  Sen fick jag en jätte gosig tröja från monki med en lite ficka där fram och knappar i ryggen - 300kr. (Hittade dock ingen bild på den på deras hemsida ..?) Fick också ett par slitna ljusa jeans från gina som jag verkligen ville ha, grymt snyggt till sommaren - 399kr. Och sist men inte minst ett par svarta shorts men hög midja och knappar på sidorna. Skit vad snygga dem är! Tänk dem shortsen, den vita spetsen, solbrillor, skinn jacka, vita converse - galet snyggt till sommaren asså! :D Iaf, är grymt nöjd med denna fördesedagen. Nu blir de bara mys med familjen hela kvällen! ♥

Sammanfattning

Tänkte bara sammanfatta dagen hittills. Imorse blev de frukost på sängen - alltid mysigt ju. :) fick 1000kr. Önskade mej mest kläder, så jag och mamma åkte in till stan. Vi gick runt och shoppade och lunchade på hello. Beställde en grillad macka med kyckling och en jätte god varmchoklad med grädde och riven choklad på - super god var den. Jag kan visa vad jag köpte sen om ni vill. Japp, så har min dag sett ut en så länge. :) uppdaterar er mer sen.


13 år!



Idag var de min tur att bli tonåring! Lilla jag har blivit tretton år! Tack för alla grattis kommentarer på fb och sms - blir verkligen glad av sånt. :)


Skön outfit


Har ju varit hemma hela dagen idag på grund av halsen och har känt mej febrig och yr. Så tog på mej lite sköna kläder = mjukisbyxor, ett linne och en rosa halsduk. Åh gud vad jag önskar att jag är frisk igen imorgon - fyller ju år och allt! Lääängtar :D Ni får morgonens planer i ett senare inlägg ikväll eller i morgon - får se. :)

På bättrings vägen.

Mår lite bättre nu. Gjorde en kopp grönt te innan. Inte de godaste som finns kanske, men de hjälpte en hel del mot halsen. Fast de gör fortsvarade ganska ont. Hoppas de går över tills imorgon iaf. Städeskan var här imorse också. Fast mamma sa att hon inte skulle städa inte mitt rum för jag låg ju och sov, hehe ;) Skönt att vakna upp och resten av huset är nystädat och fräsch iaf. :) Här kommer två bilder jag knäppte av imorse.

Sjuk -,-

Har inte sovit mke inatt kan jag säga. Vaknade runt halv 4 och hade jätte ont i halsen. Kunde nästan inte svälja kändes de som. Sen kunde jag inte somna om, så jag låg vaken tills klockan ringde. Men när jag skulle ställa mej upp blev jag jätte yr, mådde dåligt och kände mej febrig. La mej mer igen, men de gick inte över. Så jag ska vara hemma från skolan idag. Fan va de suger att vara sjuk! Jag fyller ju år imorgon o allt ! :"( aja, jag får hoppas att de går över snart.


Jag sankar dej mindre o mindre



Pluggar

Skar upp röd paprika och sitter här i köket och pluggar på en engelska diagnos som vi har imorgon och ett NO prov till nästa vecka. Har faktiskt börjat gilla att bara äta paprika, lite konstigt kanske, men nyttigt är de iaf. ;) nu: tillbaks till plugget! ;s

 


Trött tjej

image description
 Ursäkta för den dåliga bilden, men är jättre trött just nu, ska berätta varför. Inatt sov jag och amanda över hos sandra och frida som jag sa innan. Mysigt hade vi de. :) Vi somande iaf vid halv två - två, och som ni säkert redan vet så älskar jag att sova läänge på morgonen, men fick inte sova längre för dem, haha ;) Vid fyra åkte jag, sandra coh frida till träningen. När de gått en liten stund fick jag och frida värsta sockerkicken! Seriöst. Vi skrattade och garvade så mke så att våran tränare nästan blev arg, höhö .. Vi bakade vaniljmuffins innan vi åkte, och de blev lite för mke socker i dem, haha, ops ? När jag kom hem tog jag snabb dusch och sen blev de till agilityn med mamma och isko, så är rätt trött just nu som ni kanske förstår.  Jao, så såg min studiedag ut! :) Nu blir de tven och engelskan och NO och sen krypa ner i sängen och sooova!

Kram

Läskigt!

Igår hittade bengt (sandra och fridas pappa) en jätte gammal grammofon (tror jag de heter) gömd uppe på deras vind, och den funkade! :o den spelade jätte gammal musik - gud va rädd jag blev! Tänk så länge den har stått där utan någon rört den, och undra vem om la den där .. ? Ryser bara jag tänker på de :s

 


God natt!

Vi bäddade ner oss för ett litet tagsen och ligger här på madrasser på golvet och pratar. Eller ja, vi viskar mer för frida har somnat , hihi. :* jag, amanda och sandra spelar wordfeud mot varandra, hehe. Är faktiskt inte alls trött, lite konstigt faktiskt för vi hade nationella prov i matte idag - två stycken. De gick väl okej. Men vi får i inga betyg än, så de är bra. ;) imorgon blir de nog sovmorgon och sen lite senare träning. Har ätit mke popcorn, så de ska bli skönt att träna imorgon. höhö ;) hörs imorgon!


Hos sandra och frida

Har inte bloggar så mke idag, men efter skolan idag följde sandra och frida med mej hem. :) vi åt, pratade, va inne på datorn osv. Sen vid 6 elr nåt så skjutsade mamma oss till dem och sen lite senare kom amanda. :) vi ska sova över här inatt. :) Vi åt för en stund sen och kollade på top model sverige. Nu sitter vi här på deras rum, spelar tv spel och äter pocorn, mys! Vi har ju studiedag imorgon också, så skönt! :D


Lika som bär!

Haha, nästan läskigt lika ju! ;o<3


Black & White

image description
Dagens outfit blev kanske inte så mke färg precis, blev mer svart och vitt, men de kan faktiskt bli riktigt snyggt ibland också - enkelt men snyggt ;) Blev iaf en tunn stickad tröja, vitt linne, svarta byxor och en svart sjal + ett armband och blåa naglar. Nu blir den träning! :)

 


Wild one

Hey i heard you are a wild one ..<3


Isko 4 år!

Idag fyller min lilla nallebjörn 4 år! Grattis på dej gubben. Kom ihåg första gången jag såg dej. Du sprang runt och lekte och bråttades med dina bröder. Du var så söt, och väntan på att få komma tillbaks och hämta dej var enorm. Den längsta väntan i hela mitt liv. Och efter lång väntan så åkte vi och hämtade dej. Du fattade nog inte att du tillhörde vår familj nu. Och när vi kom hem var du så slut så du la dej på gräset i trädgården och somnade. Och när du vaknade igen så sa mamma att jag skulle hämta vatten till dej, och då frågade jag: Ska de vara kallt elr varmt ? haha, så dum fråga ;) Kom också ihåg att du knappt orkade gå runt huset innan du blev trött igen och behövde sova. De var den bästa sommaren i hela mitt liv, när vi fick hämta dej, lilla isko. Att alltid ha någon som kommer fram och hälsar när man kommer hem efter skolan. Att alltid ha någon som du kan krama när du är ledsen. Att alltid ha någon som du kan leka med. Visst, en hund kanske inte är samma sak som en människa, och kanske inte kan förstå lika mke som en människa kan, men en hund/djur sviker dej aldrig.


Älskar dej mest av allt


Typisk söndag

Sov riktigt länge imorse - behövdes verkligen kände jag. När jag kom upp ur sängen tog jag en lång och skön dusch. Rakade benen blad annat. När jag kom ut från duschen smörjande jag in benen med boddy lotion och la på en ansikts kräm som jag fick i julas och tog på mej lite sköna kläder (se bilden.) Japp, så nu är man ren i go ;) ska snart börja fixa lite med naglarna också så dem blir snygga och fräscha. Så här ser en typisk söndag ut hos mej. :)


Dimma & Regn

Skit vad tråkigt väder de är ute. Dimma och regn. Nu vill man ju bara ha vår och sommar, inte mera dåligt väder .. :s


Sean banan



Hahaa, man kan ju aldrig få nog av Sean banan! :D


Gladiatorerna!



Gladiatorerna är tillbaka! De var inget förra veckan, så nu har jag gått och väntat i två veckor på de. Så nu blir de sitta i soffan med datorn i knät och lite gott att äta. Ha en skön lördag kväll!



Movie times

Har laddat min fredag med några filmer nu och en stoor påse godis - kan de bli bättre ? ;) stack till hemmakväll en snabbis efter skolan och hyrde dem. Blev komedi och kärlek, perfekt till en mysig fredagskväll hemma i soffan med en stoor påse godis och filmerna rullar för fullt. ;) jao, så ser min fredagskväll ut! Vad ska ni göra ikväll ?


Dagens enkla

Japp, rubriken stämmer. Detta blev fredagens snygga, men enkla outfit. Till de hade jag mitt nya armband. Enkelt med snyggt som sagt, eller vad tycker ni ? :)


Just nu

Just nu i himmelriket ! :D


Måste ha!

Här är shortsen jag snackade om innan. Ni måste hålla med om att dem är skit snygga ?! Tänk er dessa shorts, ett färglatt linne, solglasögon, slitna convere och skinnjacka i sommar - hur snyggt som helst ju! :o Ett måste för sommaren, helt klart! ;)




New bracelet!

Efter skolan idag följde jag med sandra och frida hem. Vi åt, snackade och sen gick vi in till stan. Trodde de skulle vara lika fint väder idag som de var igår, men istället var de kallt och lite blåsigt .. Hoppas de blir fint väder igen. Vi var inte inne så länge, men jag hittade ett par skit fina höga svarta shorts med knappar på från gina - så himla fina va dem! Dog lite där, haha ;). Men jag ska önska mej dem tror jag. Fyller ju faktiskt år om bara 9 dagar !!! :D, längtar något enormt ! Kan visa bilder på shortsen senare. Aja, köpte iaf de här fina kors armbandet på cubus - 79kr. Nu blir de plugg på engelska glosorna.


Spanska

Har precis tagit en skön dusch och sitter här i min nya fåtölj och pluggar spanska, så himla tråkigt asså .. Fast de är inte så många ord, bara 8 st, så de går rätt fort att lära sej dem. Om en liten stund ska jag gå ner och äta, sen ta fram kläder och sånt tills imorgon och fixa naglarna lite snabbt. Sen blir de tv som vanligt, haha. ;)

 


Smoothie/ milkshake

Hej på er! Sitter här på trappan i trädgården och dricker en jätte god äpple smoothie eller de blev mer som en milkshake, men god är den iaf. ;) perfekt mellanmål. Jätte fint väder är de ju också. Klar blå himmel, solen lyser skönt, kan de bli bättre ? :) nu ska jag snart gå i och byta om, ska dra iväg till träningen. Ha de bäst så hörs vi när jag kommer hem! :)

 


Outfit for today

Tänkte visa er dagens outfit. De blev iaf ett par mörkblåa jeans, vitt linne och en grå skön kofta. Japp, de var tisdagens slappa outfit de. :) nu blir de tven!


Flädersaft

Blandade precis ihop lite flädersaft som jag och pappa plockade i somras och ska sätta mej på balkongen men en filt och mobilen - mysigt! :)


Vårkänslor

Shit va skönt väder de har varit idag! Solen har varit framme nästan hela dan och de är hyfsat varmt. Dock har de blåst lite. Vi var på skolbio idag också. Den handlade om en kille som hette " boy " typ. Den var väl okej, men inget jag själv gå och kolla på. De bästa var att vi slapp engelskan! Vi trodde att vi skulle slippa spanskan också, men nää, den han vi komma tillbaka till -,- Nu ska jag ta något kallt att dricka och sätta mej på balkongen och sola lite - love life!


why am i crying ..♥



Omg, stor kärlek till denna låten!


Godnatt

Har precis bäddad ner mej i min nya mjuka säng - älskar den! Sov som en stock igår natt, hehe. Var och tränade innan också. De gick väl bra, fast råka slå racket skit hårt på låret som gjorde väldigt ont som ni kanske förstår. ;p nu ska jag smörja in händerna i lotion - dem är torra som snus! :o och sen soova ..

 


Collage

Slängde snabbt ihop en collage precis. Blev några bilder på min söta lilla hamster maja som jag tog tidigare idag. :) ursäkta om bilderna är lite suddiga, men de är ju inte de lättaste att fotta en hamster som inte är stilla direkt, hehe.


Skolan

Tog min skinnjacka idag för de är ju faktiskt plusgrader ute. Skönt nu när de börjar bli vår. Nu måste jag dra mej bort till skolan i några timmar, hörs när jag kommer hem!


Vita naglar

image description

Kände att jag ville fräscha upp mina naglar nu där de äntligen börjar bli vår ute, så tänker köra på vita naglar nu, alltid snygg ju och passar till allt! :)

 

 


Fixat rummet

Äntligen är sängen ihop monterad och fotöljen är på plats, och de blev riktigt mysigt om jag får säga de själv. :) dock är de lite saker kvar att göra. Måste köpa en hylla, sätta upp taklampan och köpa lite kuddar o så. Därför väntar jag med att visa er, roligare att visa bilder när de är helt klart, då därför väntar jag med de. Nu ska jag fixa lite saker till med rummet, ta en lång dusch och sen fixa till naglarna lite snabbt. Blir nog bara vitt tror jag. Ni få ha en skön kväll så hörs vi imorgon!

 


Söndag

Har inte bloggat så mke idag, men har hjälp pappa med att sätta upp möblerna jag köpte igår på ikea. Visar bilder när allt är klart. De har ju varit jätte fint väder här idag också. Gjorde en jordgubbs smoothie med färska jordgubbar i innan och satt mej på balkongen. Sommarkänslorna börjar redan komma! - loove.


Take My Hand And Hold It!


 


Lördags kvällen

Hejj. Kom hem från ikea typ kvart i åtta. Är man seg när man handlar så är man - de går i släkten ;) haha, nej men vi hann iaf precis hem tills finalen av melodifestivalen. Har inte följt de så mke i år, men finalen är ju alltid kul att titta på. Tyckte iaf de var helt rätt låt som vann, och jag tror att hon kan komma långt i eurovision - heja Loreen! :D iaf. Blev lite saker som fick följa med hem från ikea. Visar er imorgon för vi har inte hunnit sätta ihop allt ännu. Nej, nu ska jag lägga undan mobilen och läsa lite! Hörs imorgon.


Ikea

Nu bär de äntligen av till ikea. vi skulle igentligen åka imorse, men mamma skulle någon stans först, så de blev lite senare. Men nu sitter jag iaf i bilden och lyssnar på nossa nossa i mina ros headset, tröttnar seriöst aldrig på den låten! :D uppdaterar er mer när jag kommer hem.


Titta skillnaden!

Titta skillnaden! För två dagar sen var de fult med snö överallt och minusgrader. Man trodde att de blivit december igen. Men nu, två dagar efter så är all snö borta och de är plusgrader! :o rätt så coolt att all den snön bara försvann på två dagar. Hoppas att de fina vädret håller i sej nu. De är ju trotts allt mars!


Godnatt

Har ni haft en bra fredagskväll? De har iaf jag. Blev en riktigt mys kväll, men de är ju alltid skönt ju. Började kvällen iaf med en massa vindruvor (som alltid?!), hög musik och kollade lite tv. Sen beställde vi pizza. Var jätte länge sen jag åt pizza känns de som, men gott va de iaf. ;) sen blev de en lång film med en massa chips och choklad och nu har jag precis bäddat mer mej och ska snart kolla fb, sen sova. (a) och imorgon blir de ju ikea på schemat som jag skrev i de förra inlägget. :) ni får ha en fortsatt mysig kväll så hörs vi imorgon!
Godnatt<3


Äntligen fredag!

image description

Äntligen är fredagen och helgen här! Denna veckan har gått så himla segt, så de ska bli så sjukt skönt att vara ledig några dagar nu. Och de blir ju inte sämre när man kommer hem och städerskan varit här - älskar känslan när man kommer hem från skolan och de är fräsch och rent hemma. ;) nu blir de musiken på och bara ta de lugnt. Imorgon åker jag och mamma t ikea och shoppar nya möbler till mitt rum. Skit va snyggt de kommer bli - läängtar! :D ni får ha de bäst så hörs vi senare!

 


Smoothie

Vi hade ganska mke frukt hemma, så jag gjorde en jätte god smoothie med färsk mango i botten och sen mixade jag vaniljglass, vanilj yogurt och frysta hallon. Sen hällde jag de i ett stort glas och sen rev jag choklad och strödde över. Jätte god blev den! Rekommenderas stort. :)

Pluggar ..

Har precis tänt lite ljus och sitter här i köket och försöker plugga lite på ett SO prov vi ska ha imorgon. Dock går de inte så värst bra .. Är jätte trött och vill vara gå och lägga mej, och när jag är trött har jag jätte svårt för att koncentrera mej. Men ska försöka ta mej igenom några sidor till och sen ska jag krypa ner i sängen. Vet inte varför, men av någon konstig anledning så skjuter jag alltid upp läxorna till kvällen när man är som tröttast. Skulle vara mke bättre om jag gjorde dem direkt när jag kom hem ist .. Aja, nu måste jag fortsätta med pluggandet! Uppdaterar mer imorgon.


Outfit

image description

Heej på er. Hade väldigt bråttom imorse, så slängde på mej en blå tröja jag hittade i garderoben som jag knappt använt. Hade nästan glömt att jag hade den. ;) sen tog jag mina svarta byxor och från VILA och en svart halsduk. Blev rätt så snyggt om jag får säga de själv. :) Tänkte ha skinnjackan till också, men de var kallt imorse så jag tog min vinterjacka ist. Nej nu måste jag byta om, ska åka och träna!

 

 


Min tisdag

Heej, vad har ni gjort idag? Jag har iaf varit med sandra och frida. :) Vi gick först hem till mej och åt och sen gick vi till stan. Vi gick typ mest runt och kollade i butiker och snackade. Hittade en jätte fin lila stickad tröja som skulle passa perfekt till mina nya svarta byxor, men jag köpte inte den .. Ångrar faktist de lite, men får köpa den någon annan gång ist. ;) Sen gick vi och tog en fika på esresso house, så mysigt de är där inne asså! Borde gå dit oftare, efter de blev klockan ganska mke, så vi stack hem till dem. Fick med mej två bhar från lindex föresten. Japp, såg såg min tisdag ut. :) Nu blir de plugga vidare och sen tv:en. 
Ursäkta för bildlöst inlägg, men har inga nya bilder, sorry .. :s


Mitt rum

Dåliga bilder, jag vet. Men här har ni två bilder på hur mitt rum ser ut just nu. Rätt mysigt blev de, ellerhur? Tycker iaf jag. :) hahaa, vet ni vad jag trodde jag gjort när jag vaknade imorse? Att jag hade trillat ner från våningsängen som jag hade innan och att jag hade brutit nacken av mej, hahaa. ;) som tur var var de inte så. ;) Nu ska jag göra en kopp varm choklad med en massa grädde i och kolla runt på ikeas hemsida och se om jag hittar någon jag vill ha till mitt rum. Ha en skön kväll!


Klämda mackor

Fick för mej att göra klämda mackor när jag kom hem från skolan, alltid gott ju. Så jag tog fram smör, ost, skinka, tomater och färsk ananas och byggde ihop en dubbelmacka, väntade några minuter och sen var de klart. Nu ska jag äta klart och sen blir de träning! :)


Söndags kvällen

Får bli en bild från förra veckan för jag har inga nya, men de funkar ju. God kväll på er! Har precis tagit en lång varm dusch och ska snart ta fram kläder tills imorgon. Tror de blir dem nya svarta byxorna, ett svart linne och USA tröjan till, vad tror ni om de? :) sen ska jag bädda ner mej i "sängen" med en bra bok och kolla fb snabbt. Sen blir de soova, skola imorgon ju ;) Juste! Sa ju i förra inlägget att jag skulle visa hur mitt rum blev för tillfället, men gör de imorgon ist. Bara så ni vet. :)

 


Tomt ..

image description

image description

Några bilder från dagen. Vid 12 kom sandra, frida och amanda hit. Vi gjorde inte så mke, men lite senare ringde en kille och var intresserad av min våningsäng och ville komma hit och kolla på den! Blev jätte glad för har velat bli av med den ett bra tag nu, och den tar ju ganska stor plats av min rum. Så vid halv 3 kom han och hämtade den. Som ni ser på den sista bilden blev de ju rätt så tomt när den försvann. Vi ska kolla på en ny säng och nya möbler i veckan, så jag får sova på en madrass på golvet så länge, men de funkar ju. De är ju bara några dagar, men jag tycker faktist de blev riktigt mysigt. Visar bilder på hur de ser ut senare. Nu ska jag fixa lite tills imorgon!

Kram


Shopping

Åkte in t stan med mamma innan och shoppade lite. Köpte ett par svarta tajta byxor med hög midja och dragkedja där bak från VILA - älskar dem redan! Sen så köpte jag en skit ball skinnjacka från HM. De börjar ju bli lite varmare nu, så behövde en lite tunnare jacka nu t våren. Köpte också en liten värmespray till håret, också från HM. Och till sist så köpte jag ett par mörkblåa skor med en liten klack. Dom är från dinsko. Lite shopping blev de trots allt! :)

image description

 

Och så blev de lite godis från hemmakväll på vägen hem också ;)

 


Fredags kväll

Har precis städat färdigt buren t min lilla söta maja, så nu är de fräsch i buren och har köpt lite nya " leksaker " t henne, så nu är hon glad, hihii. :) iaf sitter jag och kollar lite tv lyssnar på musik. Ska snart bädda ner mej i min mjuka säng och läsa lite, har helt fastnat vid en bok .. ;) japp, så ser nog min kväll ut. Juste! Glömde nästan att fråga vad ni tycker om den nya designen ? Är inte riktigt färdig med den än. Finns en hel del saker i menyn som inte är klart än + lite annat. Har inte heller hunnit att fixa den nya headern än, ska försöka göra de i helgen. :) ha en sön kväll!


Freeedag!

Äntligen är fredagen här ! Har dock inte varit en lång vecka, men de är ändå så jäkla skönt med fredag. ;) måste hitta ett par nya skor och en ny vårjacka i helgen. De har ju varit värsta vårvädret här idag ju! Såg ju ut som att de var sommar när man kollade ut innan - loove! Nu har pappa precis kommit hem med chips och vindruvor t mej, så nu är kvällen räddad! Hahaa. :p, bloggar mer sen.


Ny design ?

Sitter just nu här och fixar och trixar lite med bloggen. Har funderat på att byta ut ALLT. - byta designen osv. Men alla som har blogg vet nog säkert hur mke tid man måste lägga ner på att få den perfekta bloggen man vill ha, och de tar en hel del tid, och är inte de roligaste precis. Men om man vill ha den bloggen man vill ha får man lägger ner tid på den .. Aja, får se om jag byter designern elr inte. Men isf gör jag de imorgon, orkar inte sitta med de nu. ;) Nu ska äta och sen måste jag städa burarna! Sen blir de väl tven och engelska glosorna.

Puuuuuss.


Beroende ?

Så här går de när man skaffar sej en iphone ! :D, haha.Tog bilden innan idag när jag var hos sandra och frida. Tog mååånga bilder på sandra och när hon hade på sej roliga solglasögon. Vill gärna lägga upp dem, men då lever jag nog inte imorgon ?, hehe. ;) bloggar mer sen !


RSS 2.0