skidskor

(arkiv bild)
Var på ishallen med klassen sista lektionen idag och åkte skridskor. Jag & Johanna var lite "bambi på hal is" där ett tag i början haha.. Men det gick bättre efter ett tag och sen blev det faktiskt rätt så kul när man åkt lite. Åkte mycket inlans (stav) när jag var mindre så var rätt hyfsad på skriskor då också eftersom det är ganska likt. Men har tappat det helt nu, haha ;).

snow?

Hörde att det var tal om att det skulle komma snö inatt?! Hoppas verkligen på att det är sant för fy vad man är trött dem mörka kvällarna nu. Visst, mörket försvinner inte bara för att det snöar med det lyser iaf upp lite på gatorna + så är det ju så mycket mysigare när det snöar ute än när det regnar!  ♥

portkord 1321

Nämde serien portkord 1321 för ett par dar sen och såg dem två sista delarna idag, bästa! Om ni inte har sett delarna så rekomenderar jag er verkligen till att se dem. Så synd bara att det är säsongsavslut, har knappt hänt så mycket igentigen? Aja, får hålla tummarna att det kommer en säsong 2 också!
 
Vad tyckte ni om portkord 1321?

text naglar

 Halv kass bild, menmen. Kände för en liten uppfräschning på naglarna igår eftersom jag varit utan ett tag nu. Så la först på ett vitt nagelack och sen rev jag ut några texter från en tidning vi hade hemma, blödde biten i vatten och sen tryckte jag på texten på naglarna. Super snyggt blev det och väldigt lätt att göra! Vissa blev bättre och andra sämre, kram! (:

träna now

Nu tänkte jag dra och träna lite med vänner, gött! Har på mej en svart träningtröja och svarta träningsbyxor - mycket svart hehe. ;) Var också på utvecklingsamtal med mina föräldrar efter skolan. Hon sa b.l.a att jag var duktigt och skötte mej så det är väl bra. Nej nu hinner jag inte skriva mer, hörs!
Bjuder på en mobilbild under.


min dag osv.

Började min härliga lördag med en riktigt lång sovmorgon - kändes verkligen som det behövdes! Sen kom min kära pappa upp med frukost på sängen till mej, älskar dej pappa. Efter lite god frukost blev det duschen nästa, fixade mej lite snabbt och sen kom min vän Johanna över. Vi lanade alla avsnitt av portkord 1321 - helt klart en av dem bästa serier jag sett! Nu blir det familjemys med hemmakväll godis framför några goa filmer. Vad har ni gjort idag? (:

fridaaay!

Ja! Äntligen helg och den känslan är så jäkla underbar. Har inga speciella planer för helgen direkt. Vara med vänner och feta sej hemma med en massa godis blir det nog, haha standard typ ;). Bjuder på en bild från igår eftersom jag inte har några bilder just nu, kram!


homework

Vad har ni gjort idag? Min eftermiddag har mest gått till läxor - kan det bli bättre? Känner mej som värsta plugg hästen nu haha. :( Nejmen hade ett matte prov idag, samhällskunskap läxa till imorgon, biologi (ekologi) prov till torsdag & ett till matte prov till fredag. Lite sådär lagom full proppad vecka jaoo.. Haha, efter allt pluggandet blir det nog mys framför någon bra film med sushi till kvällsmat, muuums!

kanelbullar

Bakade kanelbullar med pappa igår eftersom släkten kom över på lite fika. Mamma fyller nämligen år idag så vi firade henne lite smått igår - alltid lika kul när släckten samlas och några goa bullar blev det allt! Och såklart såg pappa fel på receptet så det blev lite för många bullar än väntat men det skadar ju aldrig ellerhur? ;)
 
Grattis på födelsedagen världens bästa mamma, älskar dej.

Justin Bieber

Bjuder på lite skön musik från JB´s nyaste allbum, believe. Har börjat lyssna lite på hans låtar nu och dem är faktiskt helt okej, fast ID är såklart fortsvarande nummer ett, haha ;). Har iaf precis duschat och ligger här i sängen med datorn och ska strax sätta på en film eller nåt, mys! Måndag imorgon igen också, buhu..
 
ps - sorry för uppdateringen.

onsdags mys

Vi fick sluta en hel lekion tidigare idag av någon andledning så stack hem, skar upp lite go frukt (klämmentin & banan), satte mej i sängen med datorn i knät och satt på filmen lol som jag sätt några gånger innan, hehe - onsdags mys! Tänkte också dra och träna lite senare så det blir nog bra! Yes, så har/kommer min onsdag se ut, kram! 

badminton rack

Köpte ett nytt badminton rack igår på träningen eftersom mitt förra var alldeles snätt så kunde inte spela med det, haha. Detta racket är mer ett tävligsrack eftersom jag börjat tävla lite och där med lite dyrare. Fick också med ett fodral runt hela racket med axelband, bra! :). (blev inga bra bilder på själva racket med det dyker förhoppningsvis upp i något inlägg)

my monday

Bara måndag och man är redan helt slut på allt som heter skola, haha. Nejmen dagen har väl varit hyfsad förutom skolan då. Varit med bästavän och tränat, kulkul. Vi försökte iaf vara duktiga flickor och plugga lite på alla fem prov/läxor (!!!) vi har i veckan som dock inte gick något vidare, hehe. Och dem säker att två är max för en vecka haha, visstvisst. Vi säger så.. Aja, tänkte plugga vidare lite nu, kram!

thai lunch

Hittade lite thai käk i frysen så tog ut den och värmde upp den i micron i 4min, klart! Enkelt och helt okej lunch när man inte hinner fixa något själv te.x. på lunchrasten när det är äcklig mat i skolan.Och vem gillar inte thai mat liksom? (;

första veckan avklarad ✓

Första veckan avklarad och nu väntar en härlig efterlängtad helg, kan det bli bättre?! Dagens planer blir att vara med tvillingarna sandra & frida, får se vad vi hittar på. Och sen ska jag sova över hos dem, mys! Har på mej svarta leggins, min stickade blå tröja + en knut i håret. Kanske slänger in ett mobil inlägg ikväll så ni blir lite uppdaterade, annars hörs vi på söndag igen. Vad ska ni göra idag? (:

dagarna jag var borta...

...Hann jag med att träna, fota, chilla hemma, vara med bästavän, gå i skolan, plugga osv. Bra skolstart! Nu är den första skol veckan snart över och sen väntar en efterlängtad helg - kan inte bli bättre! (:

bloggpaus + skolstarten

Tog en kort bloggpaus på ungefär 3 dar som ni kanske upptäckt. Skolan började ju igång i måndags och har inte haft så mycket tid till bloggen p.g.a läxor, vänner osv, men förhoppningsvis är jag tillbaka nu! Ligger iaf just nu i sängen och är ganska död efter träningen tidigare idag, så det ska bli väldigt väldigt skönt att sova senare kan jag säga, haha. Kram!


godmorgon

Sista dagen på lovet idag, buhu.. Tog iaf en lång sovmorgon imorse och sen gjorde jag en kopp chailatte för att vakna till lite. Köpte nämligen ett chai pulver igår när jag fikade på espresso house med några vänner. Så jag värmde lite mjölk, skummade den och blandade i 2 msk chai pulver - klart! Älskar chailatte, så gott! (:

one direction konsert

 
Den 8 maj 2013 tar jag och bästavän tåget upp till Stockholm och går på one direction konsert i friends arenan! När biljetterna släpptes fick Tildes pappa tag på två biljetter till konserten och självklart blev vi överlyckliga, kan fortsvarande inte fatta det! Så vi får ta ledigt från skolan, går på konserten och sen checkar vi in på hotell med våra pappor där vi övernattar och dagen efter blir det förmodligen lite shopping i stors taden, åh! Kommer bli så jävla grymt! Verkligen verkligen verkligen något att se fram imot :D.

höst/vinter shopping

Stack till staden i torsdags med mammsen och köpte lite höst/vinter kläder. En jätte gosig  enkel vit tröja från Lindex, svarta vinterskor med foder i från Eurosko och ett par mörk blåa jenas från Cubus som just nu ligger i tvätten, men dem dyker väl upp i nån outfit eller nåt. Alltid kul att fylla på garderoben lite! (:

RSS 2.0