Hehee ;)


Mke text .. ;)

Uppdateringen har inte varit den bästa den senaste dagarna, men har lagt bloggen åt sidan lite. Har andra saker jag vill göra än att sitts vid en dator/mobilen och skriva ner vad man har gjort på dagen liksom .. Men har inget för mej just nu, så de är lika bra att köra på ett inlägg nu. Igår va jag med snadra och frida. Vi var här hemma. Vi gjorde väl inget spc ? Målade naglarna och lyssnade på musik typ, hahaa. ;) Idag när jag kom hem hittade jag ett kladdkaka recept som jag inte provat innan, så jag slängde snabbt ihop en kladdkaka och sen blev de träning. Var grymt trött i benen, så var helt slut när jag kom hem. När jag kom hem duschade jag och nu sitter jag här och kollar på fuskbyggarna och pluggar på spanskan .. :), ojj, nu blev de mke text !, hahaa. Men hade lite att skriva om, så de blev en hel del. ;)

Ha en skön kväll !


Mot skolan

Ska dra mej bort t skolan nu, hörs när jag kommer hem! :)


Måndag

image descriptionNär jag kom hem från skolan idag åkte jag t tandläkaren som jag skrev i förra inlägget. Han kollade bara på tandställningen och så, och han sa att dem skulle ta bort den snart, happy face ! :D Man tänker inte på att man har den, men de ska ändå bli skönt att bli av med den .. :) Och juste ! Träffade Ebba i väntrummet, haha. Blev rätt så överraskad för jag har inte träffat henne på länge. Men vi satt där och snackade och så tills dem ropade upp mitt namn. När jag kom hem igen bytte jag om sen åkte jag till träningen men sandra och frida. Nu har jag precis smörjat in heela kroppen i boddy lotion och kollar på familjen annorlunda, mys ! ♥

Kram


Tandläkaren

Är påväg t tandläkaren nu. Dem ska nog bara kolla tandställningen tror jag. Gud va de snöar ute .. Igår trodde man ju att våren var här, men tydligen inte .. ;/ hoppas att den smälter bort snart. Nu är vi framme, hörs när jag kommer hem ! :)

Bild från förra gången jag var påväg t tandläkaren, men de funkar ju ?


Outfit

Första dagen efter lovet idag. Var jätte trött imorse, men de är väl inte så konstigt när man har sovit t minst 10 varje dag på lovet ? ;) Aja, de här fick bli dagens enkla outfit, nu måste jag gå t skolan ! Hörs när jag kommer hem. :) tröjan är får ginatricot förresten.


Cookie ♥

Muuuuums !

 


Next: rensa bilder ! ..

 

 

 


Vår väder

Jäklar var härligt väder de är ute idag ! Värsta vårvädret i februari ?! Älskar den svenska våren när solen lyser och de är kallt. Var ute med isko på en lång runda innan och de var hur skönt som helst, älskar den svenska våren som sakt. :) Tog några bilder imorse som jag tänkte visa.


God natt bloggen

Ska bädda ner nu i min sköna pyjamas ny, vi hörs imorgon :)

Sov gott <3


Lördag kväll

image description

Har ingen bild för dagen, så de får bli en bild från i går fast gjorde om de lite. ;) sitter här och väntar på att melodifestivalen ska börja och har laddat med Marabou polka, gott ju ! :) brukar inte kolla på melodifestivalen längre för jag tycker de blir bara sämre och sämre för varje år, men vi är hos mormor och morfar som jag sa innan, och den brukar kolla på de, så jag får väl stå ut en gång då, hahaa. Nej men så dålig är de inte väl inte ? .. ;)

 

Vad har ni för planer ikväll då ?

 


Wen

Såg precis en reklam på tv om Wen. Skillnaden på shampoo och wen är att wen inte löddrar. Wen gör så håret får mer lev, blir glansigare och om du har slitet hår reparerar de håret bara efter en användning ! Låter ju hur bra som helst ju, mitt hår har blivit så slitet på den senaste tiden. Är de någon av er som har testat wen ?


Saturday



Hejj ! Imorse gick jag faktist upp i hyfsad tid om jag få säga de själv. Åt en lång frukost med mamma och pappa och sen borstade jag tänderna på isko och sen duschade jag honom. Han var jätte smutsigt, så de behövdes verkligen. Fast de är inte så lätt att duscha honom för att står inte precis still, hehee. :) Sen började jag packa lite för jag, kajsa och isko ska sova över hos mormor och morfar i helgen, men jag har såklart med mej min älskade mobil, så de blir lite uppdatering här i helgen också. :) Blir de bra ?

Puss


Blogg.se

 

Såg precis att blogg.se har uppdaterat bloggappen lite. Nu kan man ändra storleken på bilden, mke bättre, för innan fick jag alltid gå in på datorn för att ändra storleken.Och man kan se statestiken också, de kunde man inte innan. Så va beredda på bättre mobiluppd nu. ! :)

 

image description

 


Bilder

image description

Hade inget att göra, så jag redigerade om lite bilder som jag tog på balkongen tidigare idag. Gjorde dem lite mörkare och satte på en ram. Rätt så bra blev de faktist, eller vad tycker ni ? ‎♥ Fredag idag också ju. Hade helt glömt bort att de var fredag när jag vaknade. Svårt att hålla koll på veckodagarna när de är lov ! .. De är nog de ända negativa med att ha lov, hihii. ♥ Nu ska jag redigera vidare med bilderna !, hörs kanske senare.

Puss


God morgon !

God morgon ! Var tvungen att gå upp klockan sju imorse för vi skulle cykla t farmor och äta frukost där för städerskan kom klockan åtta, och vi kan inte vara hemma när hon städar, så vi fick ta cyklarna och cykla t farmor. Nu sitter vi här i farmors lägenhet och vi ska snart äta lite frukost. :) faktiskt första gången jag går upp tidigt denna veckan, har typ sovit t elva varje dag, hehee. :) Kan sova hur länge som helst när jag är ledig, kan ni också de ? ..

Tog denna bilden imorse när min hamster låg och sov, söööt <3


Torsdag

 Idag kom sandra och frida hit vid 11. Vi satt vi datorn, åt lunch och sen packade jag väskan och vi gick vi t österskans och därifrån åkte vi och träningen i söndrum. Vi har igentligen inga träningar på loven, men vi ville åka dit och träna lite bara. ;) ♥ Vi var där i ungefär två timmar tror jag och sen kom mamma och hämtade oss. Nu har jag precis tagit en lång dusch och sitter här och kollar på gamla bilder på datorn .. ♥ Tycker de är roligt att kolla på bilder sen när man var liten. Saknar den tiden otroligt mke .. Allt var så lätt då och man hade inte ett minsta bekymmer ..  Vill ni att jag ska lägga upp bilder på när jag var liten är de bara att säga till så fixar jag de.
Puss


Nya tröjan

Ni fick ju inte så bra bilder på den nya tröjan jag köpte i stan idag, så tänkte visa en bättre bild på den. ;) Erkänn snygg ?! De tycker iaf jag, hahaa. Next: tven !

image description

 


Super god sallad


Blev väldigt sen lunch idag för jag åt så sen frukost. Men för ett tag sen gjorde jag en jätte god och enkel sallad med sallad, gurka, små tomater, mozzarella och fetaost. Sen tog jag peppar och sen lite oliv olja och poff så har du en jätte god och fräsch sallad. Älskar sallader. Framförallt på sommaren när de är varmt ute och man vill ha ngt lätt att äta. :)

Kram

Lite shopping

Kom hem från stan för ett litet tag sen. De var ganska kallt och de blåste skit mke, så vi var inte där så länge. Men jag fick med mej lite shopping hem iaf. :) En tröja från Gina - 299kr, puder från TGR - 20kr och en svart BH från lindex - 129kr. Japp, de var de jag fick med mej hem. :) Nu ska jag ta någon lätt att äta och sen lääsa. ♥
 


image description

(Ursäkta för dem dåliga bilderna, men pappa har fixat någon nytt program på datorn som pixlr funkar inte ..)


Mot stan!

Hej på er. Har precis gjort iordning mej och ska gå t jossan nu och sen går vi t stan och shoppar. Måste dra nu, men vi hörs när jag kommer hem :)

image description


Outfit

image description
På bilden ser ni en liten del av dagens enkla och sköna outfit. En skön tröja från gina och svarta tjocka leggins från  zara. Imorgon blir de in till stan med jossan. :)Kanske ska köpa en av dem där tröjorna från Gina som jag la upp på bloggen igår, får se. Kanske ska köpa en värme spray t håret också. :) Nu ska jag byta lakan och sen kolla tv !

Ha en skön kväll

Semle dagen

Semle dagen idag ju ! Pappa bakade semlor innan fast gillar jag gillar inte de där som är i dem (kommer inte ihåg vad de heter .. ?) så jag åt bara bullen med grädde och florsocker på. Haha, de kanske inte är en semla då, mej jaja. ;) Tänkte ta bild på den innan jag åt upp den. Men så glupsk som man är så glömde jag de, hehee, så de får bli ett bild löst inlägg, sorry. ;/

God morgon

God morgon ! Vaknade precis och sitter här och kollar på tv. :) snart ska jag gå ner och äta lite frukost och sen ska jag hoppa in i duschen och göra mej klar. Sen vid 1 kommer tilde, sandra och frida. Vi får ser vad vi hittar på. De är dålig vänder ute, Så jag tror vi stannar här inne. Så ser min tisdag ut ! Vad ska ni göra idag ?


Vilken ?..



Ska t stan på onsdag elr torsdag med jossan och jag tänkte köpa någon av dessa, men kan inte bestämma mej för vilken jag gillar mest, hahahaa. Vilken av dessa två tröjor tycker ni är snyggast ?

Ciao


Svartvitt

 

Blev lite bilder när jag var ute med Isko innan. Fast gjorde dem i svartvitt för ljuset var konstigt. Next - wordfeud !

Kram


Måndag

Hejj på er. Kör på ett litet inlägg nu så de är lite liv här på bloggen. (a) Har fortsvarande inte kommit ut och fottat, hahaa. Lat man är. Men ska snart gå en runda med hunden så de kanske blir någon bild iaf. Sen ikväll måste jag få ordning på mitt rum asså. De ser ut som en bomb släppts där inne elr ngt .. De är inte bra att ha lov för då blir man bara så lat och orkar ingenting. (a) Imorgon ska jag va med sandra, frida och tilde. Vi får se vad vi hittar på. :) Nejj, nu måste jag gå ut med Isko !

Puss


Good morgon

God morgon ! Vaknade för ett litet tag sen, och så himla skönt att inte höra väckaklockan ringa och att man måste gå upp nu för att hinna t skolan. Nu kan man ligga kvar hur länge man vill och ta de lungt. Älskar att ta de lungt på morgonen och inte behöva stressa t skolan. :) Och sen när man vaknar och kollar ut genom fönstret och ser att de är värsta vår vädret så blir man ju ännu piggare. Perfekt stan väder är de, fast måste få ordning på mitt rum idag. Tänkte gå ut och fotta lite senare också. Om de blir några bra bilder så kommer dem självklart upp på bloggen. ;)

Kramisar


Söndag


Satt och kollade på på gamla bilder på bloggen och hittade denna. Har inga nya bilder, så ni får nöja er med denna. Funkar ju. Vad har ni gjort idag då ? Jag har små städat lite och slappat i soffan. Har också tagit bilder på våningsängen som pappa ska lägga ut på blocket. Annars så har jag inte gjort ngt spc idag. Skönt att ta de lite lugnt på söndagar. :)

Kram

Lördag kväll

Just nu : Lääser och spelar wordfeud. Så ser min lördag kväll ut tror jag. ♥ Hur ser eran lördag kväll ut ?


Rain



Lördag idag. Hur skönt som helst. Började min morgon med en lång dusch. De bästa att starta morgonen med enligt mej. De har regnat en hel del idag också. Vet inte varför, men tycker extra mke om att duscha när de regnar ute. Hahahaa, tycker ni också de ? :) Men iaf, sen städade jag mitt rum och pappa satt fram skivbordskivan och tog bilder på våningssängen. Vi ska sälja den för jag vill ha en vanlig säng ist. Så vi ska kolla lite på nya möbler till mitt rum i veckan. Sen har jag och mamma kollat på resa t cypern. Vi har inte bokat ännu, men vi ska iaf iväg någonstanns i början av sommarlovet. Inte säkert att de bli cypern, men vi får se. :) Japp, sen har jag typ bara nördat framför wordfeud hela dan, hehee. Beroende ? ..

Ha en skön löördag ! 


Blue eyes


When you open your eyes you see a new world. A new world, and it wait for yoou. ♥ 

  

Do you see what I mean ? ..


Flower

     

Har nästan inga nya bilder alls så ni få nöja er med en halv gammal bild från i höstas. Ska försöka ta lite nya bilder nu när lovet rullar igång o så. Behöver verkligen lite nya bilder t bloggen. (a) Skolan idag var väl rätt så okej. Vi hade fredagsmys sista lektionen idag. (något vi har varannan fredag.) fast vi var inte så många som var med för några ville typ inte vara med osv .. Pallar inte skriva mer nu. Men ni får ha en mysig fredagskväll så hörs vi med bra uppdatering imorgon. ♥


Loov

Hello !
  har ni haft en bra fredag ? De har iaf jag. Fast har typ bara legat och degat framför tven och läst en skiit bra bok som jag fastnat för. Saknad heter den. Och vet ni vad de bästa är ? .. De är äntligen loov ! Dem sista dagarna i skolan har varit så långa och sega, så de ska bil så skönt men lite lov nu. Sova ut riktigt länge på morgonen, ta en lång dusch, gå ut på en lång runda men hunden, blogga en massa, träffa vänner osv,osv. Vad ska ni göra på lovet ? 

Puss


Plugg

image description

Hejj på er. Sitter just nu här och pluggar på lite engelska glosor, kollar på sveriges värst bild förare och försöker läsa lite på pauserna. :) Japp, så ser min kväll ut. Var hos sandra och frida innan idag också. Vi hade de kul som vanligt, fast är riktigt trött. Så går nog och lägger mej tidigt ikväll. Ni anar inte hur mke jag längtar t loooovet nästa vecka ! Kommer bli galet skönt att slippa göra alla läxor och tänka på att gå och lägga sej i tid så man orkar gå upp dagen efter osv. Dock tycker jag de är lite snålt med bara en vecka lov. Skulle lätt kunna vara ledig i flera veckor. ;) nej, nu måste jag fortsätta med pluggandet !

Adios amigos !

Isko



My little sweetheart


En skön onsdag



Hejjsan ! Gissa hur många lektioner vi hade i skolan idag ? .. ^^ 4 stycken! Snacka gött! :D Vi skulle igentligen ha idrott, men Catrin va sjuk så de blev inget. Rätt så skönt endå för vi skulle ut och springa annars. Så vi hade först svenska sen NO/svenska, klassråd och sen lunch. Fast man behövde inte äta där, så jag åt när jag kom hem ist. Jaao, en skön onsdag helt enkelt. Nu har jag precis bytt om och ska snart t träningen. Ha de bra !

Ciao ♥


Kärlek



Alla behöver vi kärlek, så ta hand om varandra. ♥


Muffins





Hejjsan på er. Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, men har inte haft lust att blogga idag helt enkelt. Men jag kör på ett litet inlägg nu iaf så ni blir liite uppdaterade. ;) När jag kom hem idag gick jag först en runda med Isko. De snöade och var mysigt väder, så jag gick rätt så långt. Sen när jag kom in igen så fick jag för mej att börja baka. Är ju trotts allt alla hjärtans dag idag, så var liksom tvungen, hahaha. De blev en vanlig muffin med choklad på. Muums. Nu ska jag gå upp och kolla lite tv!

Ha en bra alla hjärtans dag kväll !


Måndag kväll

Nu : pluggar på en NO läxa till imorgon och kollar på familjen annorlunda och senare blev de mini modeller ! En skön måndagskväll helt enkelt.<3 Ha en skön kväll !

Puss


Alla hjärtans dag ♥

Imorgon är de alla hjärtans dag! Tycker de är en speciell dag för då kan man mysa till de lite extra med tända ljus och med någon man gillar. Familjen, vänner osv. Brukar inte göra något spc, försöker bara vara lite extra snäll mot familjen och mysa till de lite extra. Vad brukar ni göra på alla hjärtans dag ?



 


Snö


Hejjj !
Som ni säkert redan vet så har snön vräkt ner i helgen här i halmstad. Gillar inte så mke snö, men tycker ändå de är mysigt med snö. Så jag hoppas att den stannar kvar ett liitet tag iaf. :) På vägen hem från skolan passade jag på att ta lite vinterbilder. Tycker de är så fint när snön lägger sej på träden och buskarna. Tycker ni ockå de ?



Drive By



Har lyssnat på denna låten nästan hela dan, och är heelt kär i den ! Är sån som om jag hör en bra låt kan jag sitta och lyssna på den om och om igen. Är ni också sånna ? :D Iaf, sjukt bra låt som man inte kan sluta lyssna på !


Perfym



Tänkte visa er min lilla perfym samling. Favoriten är den som de står "zara" på. Den luktar galet gott av vanilj och jag rekommenderar verkligen alla.  

Kram


Badminton tävling.

Hej på er. Idag har jag varit på badminton tävling som jag sa igår, så de är därför jag inte uppdaterat ngt idag. Vi åkte vid halv 9 och kom hem vid 3 tror jag. Jag vann 1 av 3 matcher. Hade stora skoskav märken på båda hälarna. De första jag gjorde när jag kom hem var att ta en lång dusch. Så nu är jag fräsch igen. :) Riktigt trött i benen är jag, kommer sägert ha träningsvärk imorgon .. Aja, roligt va de iaf. ;) Nu ska jag skriva färdigt inlägget och sen fixa naglarna + ta fram kläder tills imorgon.

Puss.


Stereo hearts



Har inget spc att skriva om, så jag bjuder på lite skön musik ist!

Kram


Vindruvor


2 minuter senare, hahaa. :)


Hej på er. Kom nyss hem från en lång runda med hunden. Skönt att komma ut lite, fast de var väldigt kallt. Har precis ätit lite vindruvor som ni ser på bilderna, hehee. Min favorit frukt som ni säkert redan vet. Sitter och kollar på waterwörld med isko just nu iaf. Ska snart ta och ringa tvillingarna och snacka lite om när vi ska åka t tävlingen imorgon o så. Japp, men ni får ha en fortsatt skön lördag!

Puss ♥


God morgon!

God morgon lördag! Vaknade precis, och de var ju länge sen jag gjorde ett morgon inlägg, så här kommer ett. :) Hur skönt som helst med lördag idag! Dock börjar jag bli lite små förkyld .. Aja, jag får hoppas att de går över. Nu ska jag gå ner och fixa fram lite god frukost och sen blir de duschen! Uppdaterar mer sen.

Puss


Fredag kväll


 Gammal bild, men de funkar ändå, ellerhur ?

Hejj på er. Hoppas ni har de bra där hemma i tv sofforna. De har iaf jag, fast är jätte mätt. Har precis ätit pizza, och de är ju min sakt mättande .. Innan de åt jag också godis, så de känns som jag ska spy snart. :s Får typ jätte ont i magen varje gång jag äter mke .. Nu bli de tagga tven och datorn så får ni ha en skön fredag kväll!

Puss


Helgen är räddad !



Hejjsan. Freedag idag ! Hur skönt som helst. :)  Har haft två stora prov denna veckan, så de ska bli skönt att ta de lite lungt.  Var på hemma kväll för ett tag sen och köpte lite goodis., så nu är helgen räddad. Hahaa, kan seriöst inte leeva utan godis ?! (a)Såå, hur ser min helg ut då ? Joo, imorgon ska jag typ bara vara hemma. Kolla film, vara ute på lång promenad med isko och så. En slapp lördag helt enkelt. På söndag ska jag på badminton tävling. Vi ska tävla på morgonen och vet inte riktigt när jag kommer hem. Så uppdateringen kanske inte blir den bästa på söndag. Nu ska jag fixa lite små saker med bloggen. Som ni sägert redan har märkt så satte jag in en ny header och en ny bakgrund igårkväll, men har inte riktigt bestämt mej om jag ska ha den headern, vi får se. :)

Kramsiar


Dålig uppdatering



I know, uppdateringen suger .. Men har inga nya bilder, ingen blogg insperation och har ingen blogg lust alls vissa dagar, men de beror på att jag har varit ovanligt trött typ hela veckan. Hade två stora prov i tisdags och ska ha två prov i morgon också .. Aja. De är bara att bita ihop och se glad ut. ;) Och såå skönt med freedag imorgon ! :) Nu ska jag plugga lite på engelska glosorna och kolla på sveriges värsa bilförare.

Kram


Onsdag



Är sjukt trött just nu, så kör på ett snabbt inlägg om de är okej. Hade två stora prov i svenska idag. Ett var i 60min och sen ett i 70min. Sen åkte vi och tränade en timma, så är rätt så trött nu kan man säga. Och förlåt för den dåliga uppdateringen igår, men hade inget spc att blogga om helt enkelt .. Var med amanda, frida och sandra och vi var hos amanda. Vi spelade mest ett roligt spel och va med hennes gulliga hamster, muffin. :)
Orkar inte skriva mer nu.

Kramisar.


..

Just nu : påväg hem från träningen. Mer uppdatering kommer ikväll ! :)
Kramisar

Naglar

Hej på er. Tänkte snabbt visa hur jag gjorde när jag fixade mina naglar igår kväll. :)

Först satt jag på en mall på varje nagel. Tycker de är svårt att få raka linjer, så därför anväder jag mallar. ( Om du först tar på nagelack och sen sätter på mallen, var noga med att de är helt tort. Annars så blir de klabbigt. )
Ni hittar mallarna på Kicks.


När jag satt på mallarna Så tog jag ett mörk blått nagelack och drog de längst ut på nageln. - två lager.



Sen när de torkat så tog jag på ett genomskinligt nagelack. - två lager. 



Och sen satt jag på en liten blomma och poff så har du fått skit snygga naglar! :) Mobba inte tummen bara, huhuuhu. ;)





Boddy lotion






Hej på er. Tänkte visa er min favorit boddy lotion. Köpte den från boddy shop för ett tag sen, och den luktar oliver. Använder den till hela kroppen varje kväll, och man luktar galet gott ! Rekommenderar verkligen den. :)

Kramisar



God morgon !





Good morgon på er ! Pappa fyller år idag så vi fick gå upp tidigare. Vi har precis ätit en god frukost på sängen. :), gott.  Vi börjar senare idag, 9.10. Är ganska trött, men om jag går och lägger mej igen kommer jag inte komma upp sen, så jag passar på att uppdatera bloggen lite när jag ändå har inget för mej.  :) nu ska jag kolla på tv och sen göra iordning mej. Skönt att ta se lugnt på morgonen och inte behöva stressa. :) hörs kär jag kommer hem.

Kramisar

God morgon !



God morgon ! eller ja, de kanske inte är morgon längre, men ja,ja. ;) Har iaf sprungit runt i dessa super gosiga sockarna hela morgonen. Mina favoriter. :) Såå, vad händer idag då ? Joo, vi ska ta fotto på min våning säng och försöka sälja den. Jag vill ha en vanlig säng nu har jag kommit fram till. Ska också slå in presenten jag köpte till pappa igår, han fyller år imorgon. :) Sa  också att jag skulle fixa lite med den nya designen, hoppas de blir bra. Och till sist så tänkte jag köra lite fitnes övningar. Japp, en slapp dag helt enkelt. :) Hoppas ni får en skön söndag !

Kramisar


Bilder




Orkar inte lägga upp alla, men här är två av dem bilder som jag tog imorse. De var ju sånt himla fint väder, så var bara tvungen att gå ut på balkongen och fotta lite. Favoriten är nog den första bilden. :) Har bara gjort dem lite mörkare o så. Vad tycker ni ?

Kramisar. 


Candy !



Muuuumms !! ;)





Plattat elr inte ? ..



HAHAHAHAHAA, ser heelt failad ut, men de var inte de som är poängen. Utan jag tänkte visa hur mitt hår ser ut plattat och inte plattat. Har igentligen väldigt vågigt / lockit hår. Tycker själv att jag passar bäst i plattat.
 Vad tycker ni jag passa bäst i ? Plattat elr inte ?

Kramisar


Lite shopping




Bikini överdel - 129kr. Mascara - 99kr.

Hej på er. Kom hem från stan för ett tag sen. :) Riktigt kallt vare ute ! Mina öron frös typ ihjäl, men de var väldigt fint väder, och jag fick med mej de nörvändigaste. En fin bikini överdel, mascara och en present t pappa. Fast vi fick typ gå runt halva stan för att hitta bikinis .. Fast de var de värt, för jag hittade ju dem till slut, och jossan med. ;) Vi gick också inom hemmakväll på vägen hem :) Stötte på en kompis som heter Ebba. När jag gick i orkester så var hon med där. Sjukt rolig tjej.^^ De var en bra dag i stan med jossan helt enkelt. :) Nu ska jag sätta mej ner och kolla igenom bilderna som jag tog imore. Dem kommer upp i ett annat inlägg lite senare.

Kramisar.


Fredagskväll


 
Just nu : Sitter framför tv:en med Isko och äter en " Japp " och bara myser helt enkelt. :) Perfekt att starta fredagskvällen med. Imorgon blir de in till stan med Jossan. :) Mååste hitta en bikini för vi ska t badhuset med klassen nästa vecka. Pappa fyller år på måndag, så ska försöka hitta något till han oxå och en ny mascara skulle vara bra oxå. ;) Ska även försöka fixa en ny design också. Är så himla trött på den jag har nu för den typ lyder inte, hahaa, nej men vill förstora en sak i stilmallen och de går typ inte .. Men ska försöka fixa med de på söndag.

Upptarerar mer sen !


Cold



( bild tagen imorse )

Looki Looki ! 13 minus !, i februarii ?! Helt galet om ni frågar mej, tycker personligen att de ska vara vår nu, hehee. Fast alla säger att februari är en vinter månad, så får väl tro på de då. ;) Riktigt kallt vare imore iaf.
Idag är de freedag som ni allra flesta säkert redan vet, om man håller koll på veckodagarna såklart, hehee. Skönt med en helg framför sig iaf och att slippa alla jobbiga läxor. På matte timmen idag satt jag med Frida, och vi fattade typ ingenting, iaf inte jag, hehee. Man känner sig såå trög när läranen måste säga om de typ 100 gånger .. (a) Aja, jag ska nog inte sattsa på att bli ngt matte proffs iaf. ;) Åh, just de. Vi ska ha nationella prov i svenska nästa vecka. Hoppas de går vägen. :)

Kramisar.


Plugg




Såhär ser min torsdag kväll ut. Pluggar, äter frukt och lyssnar på musik. Åt ingen kvällsmat för jag var inte så hungrig, så jag fixade till lite gooa frukter ist. :) Rätt så skön torsdag kväll faktiskt. Och ännu skönare är att de är freeedag imorgon ! (a) nej, nu får jag sluta skriva, måste plugga. :s

Kramisar

 

 


Skal



Hade inget spc att skriva om, så då är de väl lika bra att visa skalet som landande i brevlådan idag. Snyggt ?!
De tycker iaf jag, annars skulle jag ju inte har köpt de ? hahaa. Beställde också ett skärm skydd som jag inte orkar visa. Ville igentligen ha ett usa skal också, men de jag ville ha fanns typ inte längre .. :/ typiskt.

Idag åkte vi skridskor med klassen. Gick väl sådär, men de började med att vi inte hittade vart vi skulle samlas, hehee, smarta vi är. ;) Efter vi slutade gick jag gick hem och lämnade cykeln och skridskorna hemma. Sen följde jag med sandra och frida hem. :)

Next: engelska gloserna.


I won´t let yoou go. ♥



" If there´s love just feel it. And if there´s life w´ll se it. This is no time to be alone, alone, yeah. I won´t let you go. If your sky is falling. Just take my hand and hold it. You don´t have to be alone, alone, yeah I won´t let you go. " ♥


1 februari


bilden tog jag innan idag.

Hejjjj! :) Onsdag idag. :) Vi hade en vickare idag på idrotten och vi skulle igentligen har typ styrke träningen men vi gjorde typ bah situps och armhävningar ? Och sen så ville vi köra spök boll. ( en lek som vi brukar göra. ) men när vi tagit fram alla bänkar så säger han att vi ska spela fotboll ist .. Och då hade han typ sakt såhär: Vad vill ni tjejer göra när killarna spelar fotboll ?! Men hallå ? Tjejer kan faktist också spela fotboll ..
Aja, nog om vickaren .. ;)
Snart så kommer sandra och frida för vi ska åka t träningen vid 4. :) Hinner inte skriva mer nu.
Hörs kanske senare !

Kramisar.


Outfiit for today.



[ bas linne - ginatricot ] [ tröja - ginatricot ] [ byxor - zara ]


RSS 2.0