Tröööööött.


(bild från förra veckan.)

Hejjsan svejsan. Har varit så jäkla trött idag så jag kommer kanppt ihåg vad jag heter ?! Hahaha, nej men har en sån där dag då jag inte vill göra nånting och bara sitta hemma och glo på tv, snacka om osocial ..
Idag vaknade jag halv 7, åt frukost, gjorde mej klar och sen bar de av t skolan. ( som vanligt ? ) I skolan va de segt som vanligt, tisdagar är värst enligt mej. Pallar inte skriiva mer nu,  men ni får ha de så bra så hörs vi kanske lite senare om jag är lite piggare då. ;)

Kramisar från ...... du vet vem, hihiii. :)

Träningen

 

( bilder från träningen idag. )

Förlåt, förlåt för den kassa uppdateringen idag. Ska försöka bättra mej nu när skolan drar igår igen också. aja. kom nyss hem från träningen. var jätte trött, så de gick inte så bra kan man säga, hohoo. ;) nu ska jag hoppa in i duschen, äta och sen fort läsa igenom en svenska läxa vi har tills imorgon sen kl 8 blir de familjen annorlunda på 4:an och sen mammor och mini modeller. :)
Ha en skön kväll !!

Kramisar


Fallen ängel

Just nu : sitter här i vardagsrummet och läser en bok som heter " fallen ängel " och äter toblerone, gott. en kompis sa att hon läst boken och hon tycker den var jätte bra så jag började läsa den, och hon har helt rätt, går seriöst inte att sluta läsa ! Har läst hela morgonen, och när jag fastnat vid en bok så kan jag sitta en hel dag och bara läsa och läsa. :) rekommenderar verkligen den. Jaao, så ser nog dagen ut. Ge mej bara en bra bok så är jag nöjd. ;)

Uppdaterar mer sen.

 

 


God morgon

God morgon på er ! Haft en skön morgon ? De har iaf jag. Drömde någon konstig dröm inatt om att de var sommar och jag var på stranden med min hamster maja och badade ?! ^^ hahaa, snacka om skum dröm. ;) drömmer typ konstiga drömmar varje natt .. :) aja, just nu sitter jag här i min mysiga morgon rock och kollar på tv. Vi skulle kanske åka t Ikea idag, då uppdateringen kanske inte blir den bästa, men men. :)

Kramisar


Ta hand om er

Denna helgen tänkte jag ta lite extra tid till min hy. Smörja in mej i boddy lotion varje kväll. Använda rengörings krämer och efter krämer varje kväll/morgon till ansiktet. Ta hand om min hy extra mke denna helgen helt enkelt. :)
Ta hand om er !


..

Heej, förlåt, förlåt för den dåliga uppdateringen idag, men imorse tänkte vi först åka t Ikea och kolla på och nya möbler t mitt rum. Men pappa sa att vi skulle ha gäster ikväll, så vi kanske skulle åka t Ikea imorgon ist. :) ville först ha en soffa under våningsängen men sen kom jag på att jag kanske ville ha en vanlig säng ist .. ? Har inte riktigt bestämt mej än, så vi får se. ;)
Just nu kollar jag på livet blir bättre. Tycker de programmet är jäkligt bra, mitt favorit program faktiskt. De handlar om människor som berättar om sina liv, och vågar säga vad dem tycker. Nu ska jag snart byta om. Gästerna kommer om en timme ungefär. :)
Ha en skön kväll !


Blomma



Kom hem från skolan för ett tag sen. Städerskan har varit här idag och så himla skönt att komma hem till ett ny städat hus ! :) Tog lite bilder på blommor när jag kom hem och tyckte bilden som är ovanför blev riktigt fin. Har gjort om den lite bara. Skuggat bakgrunden, gjort den lite ljusare och så. Får en sån sommar känsla av bilden ! Får ni de också ? Super duper sköönt med FREDAG också ! :D Loove fredagar.

Kramisar.

 


Cokladboll



Köpte nyss en choklad boll och en päron dricka och just nu sitter vi här utanför klass rummet och har rast. :) sjukt gott med choklad boll på fredagar ! :) fast dem har av någon anledning höjd priset på chokladbollarna till 6 kr, så om man ska köpa en kan man ju inte bara ta med sej en femma ? Aja.

Kramar. ;)




Outfit

God morgon på er ! Tog på mej lite sköna kläder idag. Fredag idag ju, skönt. Just nu sitter vi här i grupprummet och väntar på att vi ska börja. :) vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Men ni får ha en skön fredag så hörs vi börjar kommer hem. :)

/ Klara


Torsdag

Just nu : försöker plugga in engelska gloserna tills imorgon. Tråkigare än tråkigast .. ;s

Har inte bloggat så mke idag. Men de är för att efter skolan idag så tog jag, sandra, frida och julia d bussen hem t julia d. ;) Hon bor på frennarp och de var skita kallt ute, typ 7 minus, så vi tog bussen. Vi stog typ och väntade på bussen i 20 minuter, fy var kallt de va .. Men medans vi väntade så försökte jag få skjuss av dem som körde förbi, dock gick de inget vidare, hehe. ;) och julia stog och vinkade på varenda bil som körde förbi ?! hohoo. Men till sitts kom bussen t frennarp. Har aldrig varit hos julia förut, så de va kul att vara hos henne. Vi spelade typ mest spel och skrattade, hahaa. Filmade en film på typ 20 minuter när julia ligger på något konstigt sätt från soffan ner t golvet, men dock vet jag inte hur man laddar upp video. ;( annars skulle jag nog visa er den, men jag skulle jag nog vara död dagen efter ? Hahaa. :) Aja, kul hade vi iaf. ;)<3 nu måste jag plugga vidare ! .. Önska mej lycka till.

/ Klara


Nötter

Hejsan på er. :) kom hem från träningen för ungefär en kvart sen. Va jätte hungrig, men ingen var hemma, så jag tog lite gooa nötter och nu sitter jag här och kollar på en film på tven och äter nötter, gott. :) snart ska jag " hoppa " in i duschen och sen plugga på spanska läxan tills imorgon, och sen äta om någon kommer hem nån gång ?! :o

/ Klara


Bråttom

Heej, har väldigt bråttom just nu. Ska t träningen om en halv timma oc har inte bytt om och ätit än, men jag är ju så duktigt så jag hinner uppdatera er lite iaf. ;) tänkte visa en halv dålig blid på dagens outfit iaf. :) koftan ä från cubus, linnet från ginatricot, byxorna från ginatricot och sjalen är från gina också, mke från gina, hihii. :)
Hinner verkligen inte skriva mer nu, sorry. Men jag kanske slänger in ett inlägg när jag kommer hem.
Ciao !


Stan

Som jag sa i förra inlägget så har jag/är med sandra, frida och jossan idag. ;) när vi slutade så gick vi först hem t mej och åt och så, och sen gick vi t stan med isko. :) tyckte de var synd om han för han skulle vara själv hemma, så vi tog med honom. :) i stan gick vi typ bara runt lite, vi var inte där så länge för de är ju så jäkla kallt ute ! :o vi såg några killar där utanför bikbok och dem hade typ lindrat in en av dem i tejp, hahahahaa, stackarn. ;) men nu sitter vi iaf här hemma och snackar och dricker varm choklad och äter apelsin, mysigt. :)
Uppdaterar mer sen.

Kram.

 


Apelsin dricka

Hejjsan ! :)
Just nu sitter vi här och har rast. Köpte en apelsin dricka i kioske innan. :) Skulle kanske vara med sandra, frida och jossan idag, så uppdateringen kanske inte bli den bästa, men, men. :) sorry, men måste dra nu, ska ha NO, skit ;s

Uppdaterar kanske när jag kommer hem. :)

 


..

Heeeej ! Kom hem från träningen för ett tag sen. :) är sjukt hungrig, så nu blir de nudlar och kyckling. Gott. ;)<3 sen efter de ska jag väl duscha och sånt och sen läsa igenom läxan tills imorgon. Var hos tandläkaren innan idag, så jag missade lite av slöjden. Men dem kollade typ bara tandställningen och dem sa att jag inte skulle ha den så länge till ! Kommer bli så skönt när dem tar bort skiten .. ;) hohoo. Nej, nu måste jag äta innan jag dör av hunger, hahaa, lite överdrivet kanske ? ;)

/ Klara


God morgon

God morgon ! :) fick lite tid över, så jag kör på ett morgon inlägg. Idag gick jag upp halv 8. Vi börjar ju senare på måndagar, så tog en liten sov morgon, skönt. :) de är rätt så kallt ute idag, 6 minusgrader. Så idag åkte min gosiga stickade tröja på. :) Va ett tag sen jag använde den också. Jag ska t tandläkaren kl 2 idag, så jag missar slöjden och sen ska jag t träningen.
My måste jag traska iväg t skolan, men ni får ha en bra dag ! :)

/ Klara

 


Brownies - recept

Gjorde brownies för ett tag sen som jag skrev i de förra inlägget och dem blev väldigt goda och super enkelt att göra ! Så därdör tänkte jag dela med mej av receptet. ;)

Ingredienser :
4 ägg
3 dl socker
200g smör
200g mörk choklad
100g hackade nötter
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker

Gör såhär:
Sätt ungen på 175 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret och dra kastrullen från plattan. Bryt chokladen i bitar och låt den smälta i smöret. Blanda vetemjöl, bakpulver och vanilj socker. Rör ner de i ägg vispet tillsammans med hälften av nötterna.  Blanda ner smör och choklad blandningen. Häll i smeten i en ungslångpanna täckt med ett bakplåtspapper. Strö över resten av nötterna. Grädda i ungnen i cirka 20 minuter. Skär kakan i rutor.

Som sakt, väldigt enkelt och gott. ;p


22 januari

Hejj, söndag idag och skola imorgon .. Skit va helgen går fort. Aja, de är bara att ta nya tag och se glad ut. ;)
Idag har jag nördat framför ett spel på mobilen typ heela dan, hehee, men har också fixat en ny header. Ut med vintern och in med våren. :) fast om man kollar ut ser de kanske inte ut som vår .. De är ju igentligen bara januari, men ville få in lite vår känsla iaf. ;) Jaapp, har inte så mke mer att säga. Ska snart baka lite gooa browies, mums ! Uppdaterar er snart igen.

/ Klara


Snöööö !


Jag var ute på en lång promenad med isko för ett tag sen, och som ni alla sägert vet så har de ju kommit sjukt mke snö här i halmstad ! Lite sent med snö i januari kanske, men de är som uppskattar snön iaf. ^^ Själv så vill jag igentligen bara ha vår nu .. Men aja.

Snart ska jag sticka t hemmakväll och köpa godis och sen vid 6 ska vi t farmors lägenget. Hon fyllde år igår, så vi ska åka och gratta henne. :) Annars ska jag bara vara hemma och ta de lungt idag. :) Skönt med lööördag också ! :D





/ Klara

Bilder


Hejj! Igår sa jag att jag skulle visa dem bilderna jag tog igår. Har precis registrerat färdigt dem. Gjorde dem flesta i svart vit för de var rätt så konstigt ljus och jag tycker dem blev snyggare så. ;) Orkar inte lägga upp alla, men här är dem bästa iaf. :) Favoriten är helt klart trädet. Tycker den är grymt fin ! :)
Uppdaterar mer sen. :)









/ Klara


Före och Efter

                 Före ...                                                               ... Efter !                     

 

Hejjssan ! Hade inget att göra, så jag valde en bild som jag tog i dag, registrerade om den lite och kör på ett " före efter inlägg ". ;) Vad tycks ? Jag gillar bilden för att solen lyser så fint .. ;) Tror jag ska ha någon av bilderna jag tog i dag i den nya headern. :) Vill få in lite vår känsla nu och de blev faktist en hel del fina bilder, men jag orkar inte visa dem nu, så jag lägger upp dem imorgon ist. :)
Men ni får ha en fortsatt mysig fredagskväll !

/ Klara.


...

Hejj ! Skönt med fredag ellerhur ? :D Blir så himla glad på fredagar, hihii. :) När jag kom hem från skola idag så stack jag och mamma t mio oc kollade på en soffa t mitt rum. Hittade dock ingen som va lagom stor och sånt, men vi har kollat lite på ikea ett tag nu. Mer om de sen.
När vi kom hem från mio gick jag ut i trädgården med isko och tog lite bilder. :) har inte redigerat dem än, ska göra de snart och sen kommer dem upp på bloggen. ;)
Nu ska jag kolla på cops och äta vindruvor. :) Min favoritfrukt om ni inte visste de. Men ni får ha en mysig kväll !

Uppdaterar mer sen.


Ajjj

Ajjjj ! Plåster, någon ?!


...

God kväll på er. Har tuvärr ingen bild för dagen, så de får bli en bild på lilla isko från förra veckan ist. :) Har precis pluggat lite. Har engelska läxa och ett geografi prov tills imorgon. Skönt med fredag imorgon också, äskar fredagar ! :) Klockan ä 9 och jag har inte ätit kvällsmat än. Var inte alls hungrig innan, men nu börjar jag blir hungrig, så ska nog gå ner och ta ngt att äta.
Uppdaterar er mer imorgon.

Ha en bra kväll !


Ute och går

Just nu: ute och går. ;)<3 hohoo, hade jätte bråttom imorse och såklart glömde jag att packa ner idrottskläderna. Resten av klassen har idrott just nu. Dem spelar volleyboll. Tycker faktist de är rätt så roligt. Men vi skulle göra de nästa torsdag också tror jag, och då får jag INTE glömma idrottskläderna! :) Nu är jag på de andra varvet, hehee, går runt skolan. Svin kallt  äre här ute .. Skriver mer när jag kommer hem. :)

/ klara


Outfiit

 

De var ett tag sen jag visade outfits, så här kommer dagens outfit. Tröja från ginatricot, svart bas linne och ett par ljusa byxor från zara. Och hade håret i en skarvig toffs. Hade väldigt bråttom imorse. Vaknade inte av väcka klockan .. Men jag kom i tid t skolan iaf. :)<3
Nu ska jag snart äta, sen duscha och plugga på ett geografi prov tills fredag. Ha en skön kväll ! :)<3

Skal

Tjenare ! :)

Skolan idag va rätt så okej faktist, slutade tidigt idag också, så de va ju bra. :) Åt typ inget i skolan. De va korv, och jag hatar de ! Seriöst. Så himla äckligt .. ;s Men när jag kom hem så beställde jag en kebab rulle från hawaii ist. ;) Mke bättre än den dära äckliga korven, hohoo. (a)

Hittade en sida på nätet där de finns många, snygga och galet snygga iphone skal och mke annat. Har kollat runt lite där ett tag nu och hittade några skal som jag vill ha. Får se om de blir något/några. ;) Man får ju passa på när de är så pass billigt, ellerhur ? (a) Ta bara dem här skalen ! Billigt ? Oja. ;)


69kr                                                               49kr
Skal iPhone 4 USA Retro Skal iPhone 4 Zebra mönster


Lite ändringar

Hejjsan!

Har suttit här ett tag nu och fixat o trixat med headern, menyn osv .. Blev väl sådar. Gillar inte så mke bilden i headern men ska försöka ta några bilder i veckan t headern. Annars blev de väl rätt så bra ändå. ;) Nu ska jag plugga lite. Har engelska läxa och geografi prov tills fredag. Så nu blir de att plugga lite på de och sen blir de väl tvn som vanligt. (a)<3 Ha de bra så gör vi imorgon!

/ Klara.


Mys

Vad gör ni ? Själv så kom jag hem från biblioteket ett litet tag tag sen. (Vi var där med klassen och lånade böcker) Sjukt kallt äre ute ! Men jag gick iaf en liten runda med isko och de första jag gjorde när jag kom hem igen var att ta på mej sköna kläder = mjukis byxor och en slapp kofta och nu sitter jag här och kollar på en tjej film med varm choklad i handen. Mys ! Orkat inte göra något särskilt idag. Kan vara skönt att bara vara hemma och ta de lugnt ibland också. (a)<3

 


...

Hejjsan! Sjukt seg skoldag idag, vi hade slöjd sista lektionen och vi har bytt, så dem som hade syslöjd ska ha träslöjd. Och jag hade då träslöjd o man skulle typ bah slipa, skita tråkigt. :s
När jag kom hem så gjorde jag en macka med sallad och mozzarella, gott. :) Hinner inte skriva mer nu för jag måste jag gå upp och byta om. Ska t träningen. ;) hörs kanske när jag kommer hem. :)

/ Klara.


Nya möbler

Hejjsan, haft en bra dag ? De har iaf jag. Började med en lång dusch på morgonen och en god frukost. Sen kollade jag och mamma på lite nya möbler t mitt rum. Vill en soffa under sängen ist för de jag har nu och så vill jag ha en hylla där jag har smink och sånt på. Åter kommer med hur de blir med de senare. ;p Nu ska jag snart byta lakan och sen fixa t naglarna lite. Skola imorgon ju! Shit vad helgen går fort asså ..

/ Klara


Sommar bilder


Eftersom ni vet att jag älskar den svenska sommaren och att jag typ tjatar om att jag vill ha sommar hela tiden så tänkte jag visa några få av dem bilder jag tagit sommaren 2011. Får sommar känsla bara av att titta på bilderna. Den tredje bilden är helt klart favvoriten. ;)

Klara ♥ Sommar









 

/Klara


Just nu

Just nu: kollar på gladiatorerna, smsar och äter ostbågar. Mys! :)

/ Klara


Dålig uppdatering

Dålig uppdatering idag, I know, men har faktiskt inget särskilt att blogga om. Gick upp vid 10 imorse och sen vid 12 åkte jag och mamma och tränade agility med isko. ;)<3 De var ett tag sen vi tränade, så han han blev helt till sej, sprang runt och hoppade på varenda hinder han såg, hehee. Och nu ligger han här i mitt knä och snarkar ! :o hohoo. Söt han e. :)<3 Uppdaterar er mer senare.

Bild på lilla isko från idag.


Cupcakes

Äntligen ! Har höllt på mina cupcakes rätt så länge nu men nu är dem äntligen klara. Ska berätta lite snabbt hur jag gjorde dem. Först gjorde jag en vanlig choklad muffins. Sen skar jag ut ett hål i den och där i la jag ett hallon och sen gjorde jag en snabb glasyr och spritsade på den. Sen strödde jag på lite florsocker och la på silver pärlor elr va de heter. Riktigt gott va de och rätt så lätt också. :)<3 Några blev lite missbildade, haha. Men tog bara bild på dem som blev bäst. ;)

Nu ska jag kolla lite tv. Ha en skön kväll läsare !

 

/ Klara

 


Cupcakes

Hejjsan !
När jag kom hem från skolan idag fick jag för mej att jag ville baka cupcakes ! Har aldrig bakat de förut. Men när jag skulle ta fram alla grejer så såg jag att vi inte hade nåt smör hemma, men mamma skulle ändå t maxi och handla så. Jaapp, nu sitter jag här och väntar på att hon ska komma hem. Medans jag väntar tänkte jag fixa lite med bloggen. Ska oxå försöka ta några bilder i helgen t den nya headen. Känner att jag vill få in lite vår känsla i headern. Jaapp, men ni får hoppas att de blir några gooa cupcakes iaf !
Uppdaterar mer sen.

/ Klara.


Gååår

Just nu: på väg hem från skolan. De blåser som fan här ute, o kallt är de också. Men de är skönt med fredag iaf. :) uppdaterar er mer när jag är hemma.

 


12 januari

Idag har jag varit hos sandra och frida. :) vi kollade på grease, haha, vi har typ sett den sjukt många gånger, men bra är den iaf. ;) dem ska t Österrike imorgon, så vi tog " farväl " haha, nej de lätt konstigt, haha, men vi sa hej då typ och sen kom mamma och hämtade mej. Skönt med fredag imorgon. Vi har ngn läxa som man ska skriva om ngt på engelska, men gjorde klart den i skolan, så har inga läxor som måste göras ikväll, skönt. :) Men ni får ha en mysig kväll så hörs vi kanske senare.
Kramar.

11 januari

Hejjsan. Vaknade inte utav väckaklockan imorse, utan jag sov t halv 8 utav att mamma väckte mej. Fixade mej snabbt och sen traskade ja iväg t skolan. Skit tråkigt väder va de imorse asså ! Kalt, blött och mörkt ..
Som tur var slutade vi tidigt idag. Skönt, och sen vid halv fyra åkte vi t träningen. (a) Nu har jag precis duschat och ska snart plugga in lite spanska glosor tills imorgon. Glömde såklart boken i bänken ! Glömmer den där varje gång ! Seriöst .. Men som tur är så går ju syrran också i spanska, och hon har
kvar den boken vi har nu, så jag lånar hennes. ;p Ska försöka fixa lite med headern ikväll också. Vill igentligen byta ut den helt, men har tuvärr inga nys bilder som jag kan använda .. Men ska se om jag har ngn bild som kan bli bra iaf. :) Ojj, de blev ett långt inlägg idag, hehee. :)

Kramar.


10 januari



Hejjsan fina läsare.
Vad har ni gjort idag då ? Jag antar att ni har varit i skolan idag, för de har iaf jag. Första skol dagen på vårterminen. Rätt så seg dag, men de är väl inte så konsitgt när man har varit hemma och slappat i tre veckor, hohoo. ;) Men de var ändå rätt så okej. Vi har inte så många läxor denna veckan heller, skönt.
 Ni anar inte hur mke jag längtar t sommaren och varmen va ? (a) Älskar att gå på stranen med en stor glass i handen elr att bara vara ute och gå en lång promenad med hunden när de är sommar. :)
Fast jag skulle heller inte vilja ha sommar hela året om, man skulle sägert tröttna då ..
Aja, nog om sommaren, höhöö.

/ Klara


Apelsiiin



Just nu:
 Äter en jätte god apelsin och bloggar. De ä livet de, hohoo. ;)


Ros t dej.

* En ros t dej för att du är rolig att vara med.
* En ros t dej för att du bryr dej om andra.
* En ros t dej för du är en en sann vän.
* En ros t dej för att man kan lita på dej.
* En ros t dej för man kan prata om allt med dej.
* En ros t dej för du är så snäll mot mej.
* En ros t dej för att du står vid min sida.
* En ros t dej för att du är helt underbar.
Alla dessa saker tycker jag att en vän ska ha. Kanske har glömt ngt, men iaf skriver jag de sen.

Min morgon

Idag vakande jag vid 10, satt mej upp och såg att min tak lampa åkt ner i golvet och de är glassplitter över hela golvet ! :o Jag måste ha skruvat loss den i sömnen, för de är en sån man måste skruva på för den ska lossna, men de konstiga är att jag inte vaknade när den åkte i golvet ! Märkte ingenting .. Aja, måste sopa upp allting nu, Sandra och Frida kommer när som helst.

/ Klara

 

 


Skal

 

Har suttit och kollat runt på iphone skal hela kvällen nu. Dock har jag väldigt svårt att bestämma mejj vilket skal jag tycker ä snyggast, hehee. (a) Typiskt mejj. ;) Men de är iaf dessa jag velar i mellan. Tycker dem är sjukt snygga ! Älskar när de blingar till lite, hohoo. ;)
Vilket tycker ni är snyggast ?
( ni hittar dem på www.mirabling.se )

 

 

 

 


Hos mormor och morfar

Kör på ett kort inlägg nu. Är hos mormor och morfar med kusinerna. Morfar fyller år, så de är därför vi är här. ;) Idag gick jag upp vid 10, tog en lång dusch och sen fixade jag mej och sen åkte vi t mormor och morfar. Vi ska snart fika, sen ska vi åka hem tror jag.
Imorgon ska jag vara med Sandra och Frida. :) Vid halv 5 drar badmintonen igång. Ska bli kul att börja igen. :) Och sen på tisdag drar skolan igen med alla läxor och sånt .. ;p Jaao, hinner inte skriva mer nu. :)
( bilder från igår när jag fottade roserna hemma. )

 

 

/Klara

 


Myskväll

Hejjsan ! Har precis fixat till lite dipp och skar upp gurka och morötter och tog fram mina favvo chips och nu sitter jag här uppe i tv rummet i sköna kläder och kollar på gladiatorerna. Rätt så sjukt program igentligen. Dem dära gladiatorerna är riktigt läskiga ! :o usch .. Sen tänkte jag kolla på mitt stora feta grekiska bröllop. Har sett den en gång innan och tyckte den var riktigt bra. Jaao, kör då på en myskväll ikväll. :) Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon. :))

/ Klara

Wokat

Kom hem från hemmma kväll för ett tag sen. Köpte godis, mina favoritchips och dipp. ;) När jag kom hem fixade jag till en wokad gryta ( stav ) med nudlar och kyckling. Åt sen frukost idag, så jag åt lite senare lunch ist. :) Nu ska jag kolla lite tv. Sen ska jag nog fixa lite med garderoben. Måste sortera dem kläder jag ska slänga och skänka. :)


Outfit.



Dålig mobil bild, men ja,ja. Detta fick bli dagens outfit. Vitt linné, slapp kofta, och byxor. Och till de hade jag en slarvig knut i håret, helt osminkad. Tycker de är rätt så onödigt att sminka sej när man bara är hemma. ;)  Snart ska jag följa med mamma t tippen och slänga lite saker, och sen ska vi t hemmakväll. :)
Uppdaterar er mer sen.

/ Klara


Frukt och choklad

Skar upp ananas och smällte mjölk choklad och vit choklad och poff så har man fått en av värdens godaste efterrätter enligt mig ! Tycker de är sjukt gott att doppa frukt i choklad och så fräscht ! Jaao, nu ska jag dra mig upp till tv rummet och kolla tv. Ha en skön kväll läsare. :)<3

 

 

/Klara


Uppdatering.

Nu mår jag mke bättre. Lever typ på nässprejj, hehee, men de bli bättre iaf. :) Och känner mej inte febrig längre, skönt. Idag har jag hjälpt till att ta ner julen. Packat ner alla tomtar och tagit ut julgranen. Shit vad tomt de ser ut nu asså ! Men de är skönt att ha blivit av med alla tomtar osv. och nu väntar ju våren och sommaren ! :D dem bäääästa årstiderna enligt mej. ;)

Nu ska jag städa min hamster bur och sen tänkte fixa ihop en kycklingsallad, gott. :) ( mer uppdatering kommer. )
Ha de gött så hörs vi ikväll !

/ klara.


Sjuk

Hej på er. Vad gör ni ? Själv så är jag typ sjuk, näsan rinner hela tiden och känner mej febrig. Inte alls kul. ;/ Så ska nog bara va hemma idag och ta de lugnt. De är jätte fint väder ute, blå himlen, känns som de är vår ute ju ! tänkte igentligen gå ut och ta lite nya bilder t bloggen, men ser ut som ett monster, så de blir nog inga bilder idag. Suck. :s

/ Klara


Outfit + kvällen.



Detta fick då bli kvällens outfit. ;p

Svart linne, stickad gosig kofta, nya jeansen och lite smycken t de. Och sen hade jag platt hår ( som vanligt ? )
hahahaa, och en vanlig sminkning. :) Kom hem för en timma elr ngt, och de var en riktigt mysig kväll med tjejorna ! God mat, skratt och roligt. :) Älskar verkligen tjej kvällar !  Dock lite pinsam tysnad ibland, men sen kom vi igång och snacka igen, hohoo. ;)

Nu ska jag skriva färdigt inlägget och sen ska jag nog gå och lägga mej, trött ! Var i stan innan och köpte ett par  USA-byxor från gina. Visade dem i inlägget under. :) Jaao, imorgon får jag se vad jag hittar på .. (a) Men räkna med bra uppdatering iaf. ;) Nu orkar jag inte skriva mer, men vi hörs imorgon.
/ Kram.


Shopping



Dessa underbara byxorna fick jag med mej hem idag. Om de är någon som undrar så köpte jag dem på Gina, 500kr.


4 januari.

Hejsan !
Idag har jag bara varit inne hela dan och slappat. Igår kväll så gick jag och la mej vid 11 elr ngt, och sen kunde jag inte somna på grund av stormen som är ute, så höll på med mobilen hela kvällen/natten och sen somnade jag typ vid 3. ;p Så då sov jag ju destu längre på morgonen ist. (a) Jaoo, som sakt. Idag har jag bara varit inne hela dan och kollat film, busat med isko och bara tagit de lungt. Gjorde choklad mousse med pappa precis, hoppas den blir god. :p

Imorgon ska jag in t stan en snabbis med mamma och köpa några nödvändiga saker och sen vid halv 7 ska jag t Sandra och Frida på en tjej kväll. ^^



/klaraa.


3 januari.

Imorse vaknade jag av värsta huvudvärken. Kändes dom att hela huvudet skulle explodera ! Seriöst .. Men när jag kom upp hoppade jag in i duschen. Sen gick jag ner och åt frukost och så. (a) sen kom mormor och morfar. Morfar skulle hjälpa pappa med att typ laga ngt .. Sen åt vi och så och sen sorterade jag alla kläder jag inte ville ha längre från min garderob. :) Skönt att ha de gjort asså ! Va rätt så mke, hehee. :)
Nu har jag precis sett klart en film, fjärde gången, hohoo .. ;)

Oh, just de. Nämnde ju de där att jag kanske skulle lägga ner bloggen, men har faktiskt inte bestämt hur de blir med de än .. Men jag tror att jag behåller den ett tag framöver iaf .. Men om jag tar bort denna och ångrar meej, kan jag ju alltid skaffa en ny, ellerhur ?


( bild från nyårsafton. )


...

Har funderat ett tag nu, och jag kanske ska ta bort bloggen .. Igår kväll fick jag bara för meej att de är igentligen är rätt så meningslöst att faktiskt skriva upp sitt liv på en blogg. Och de känns konstigt att vem som helst kan kolla den, och läsa allt jag skriver .. Och att faktiskt skriva upp sitt liv när max 10 stycken läser den per dag känns rätt så onödigt. Jag menar inte att ni som har bloggar ska sluta, för de är bara vad jag tycker. Och jag tycker att man bör tänka säg lite för innan man skaffar en, för vem som helst kan faktiskt läsa allt du skriver .. Aja, vi får se hur de blir, men de var de jag ville säga.

/ Klara.


Garderob

  

Idag har jag ränsat ut alla kläder jag inte använder i min garderob, och ni ser ju skillnaden ! Fick till och med en hylla över. Älskar att ha mke plats, hehee. :)) Har också slängt allt gammalt, äckligt smink jag inte använder längre och smycken. Skönt att ibland ränsa ut allt man inte använder, och då får man ju plats med nya grejer ! (a) Jaao, de är de jag gjort idag. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och testa en ny dusch kräm som jag fick i jul. :)

/ Klara

Next - soptunnan !


Smyckeskrin

Helloo ! Idag vaknade jag kvart över 12, herregud ! Måste börja med att gå upp tidigare annars kommer jag ju aldrig komma upp när skolan börjar ju ! :o Aja, igår kväll satt satt och ränsade alla mina örehängen, och slängde alla jag inte använder och de var rätt många kan man säga, hohoo .. ^^
Idag tänkte jag ränsa ut ALLA mina kläder i min garderob och göra de fint där + fixa lite saker med rummet. Men mitt rum är ju inte så stort om man säger så, men vi får se hur de blir med de. Sen tänkte jag också ränsa ut allt gammalt smink, älskar att slänga allt de gammla och köpa nytt, hohoo ;))

 

 

 


2012

Helloo ! Idag har jag varit med sandra och frida. (a) Gästerna som var här igår sov över här en natt, sp dem var också här. Annars så har ja bara tagit de lugnt idag, gick och la mej vid 3 elr nåt igår, så sov rätt så länge, hohoo. ;)

Jaoo, nu tänkte jag visa lite bilder från igår kväll. Men annars hade jag en riktigt niice kväll igår kväll. :) 2012 kommer bli ett riktigt bra år och bloggen kommer att växa ännu mer ! :) Blir de bra eller ? ;)










jaau, de var nyårafton de. Nu väntar ett nytt, roligt och förväntansfult år.

/ klaraaa.


RSS 2.0