Känslor

Jag har så många känslor som bubblar inuti mej, mår inte bra just nu. Kan inte tänka när jag ska plugga osv. Måste bearbeta alla känslor, sorgen och saknaden just nu. Kommer bara att börja stor gråta om jag skriver om de som hänt nu, men jag lovar att berätta imorgon ist. Men just nu måste jag sova, är så sjukt sliten och trött. Hörs imorgon.

 


Tröst äter

Tröst äter choklad just nu med Johanna och Julia - berättar vad som hänt senare .. :'(


Skolavslutningsklänning

Har har ni två bilder på klänningen! (de var den som var i paketet som ni säkert redan förstått 😉) Har gått och väntat länge på den, men de var de värd. För visst är den bara för söt? Älskar den den rosa färgen - så somrig och fin. Den satt också jätte bra. Var lite rädd att den skulle vara lite förstor, men den satt som en smeck! Kommer också passa bra till mina kilklackar och en vit kofta jag ska ha till. Längtar helt enkelt till skolavslutningen! :D

 


Paket från nelly

Ja, äntligen! Kan ni gissa vad som är i? Haha, inte så svårt kanske. Lovar att visa er vad som är i senare! :D


Instagram

Ni har väl inte missat att jag har instagram?! Eller skaffade de tidigare idag men ändå, hehe. Försöker lägga upp lite bilder då och då. Ni får jätte gärna följa mej, följer tillbaka. Skulle vara kul att följa mina bloggläsare 😉 Heter iaf klaraa99 där.

image description

 


Liseberg!

Den 17 juni sticker jag och tre andra vänner till Göteborg och åker till Liseberg, taggad till tusen! Kommer bli så grymt kul - bästa starten på sommarlovet liksom? :D Nu är de bara att bita ihop och låta dagarna komma och gå tills sommarlovet. Men jag kan inte vänta?!

 

 


Outfit

Var länge sen jag la upp en outfit på bloggen, så tänkte göra de nu. Idag har jag haft på mej mina favorit shorts. Älskar knapparna på sidorna. Upp till hade jag ett vitt linne och en tunn stickad tröja. Lite varmt blev de men den stickade tröjan, men de funkade. Hade också min dubbel ring till. Shortsen är från Ginatricot förresten. (:


The beach

image description

Mors dag idag ju! Vi firade mamma på morgonen. Sen vid 2 stack jag, Jossan och Tilde till busstationen och tog bussen till Tylösand. Vi badade, åt lite, solade, lyssnade på musik och tog en hel del bilder, skrattade sjukt mke osv. Jätte härligt och mysigt hade vi de. Doppade faktiskt HELA kroppen, hah, stolt. ;) I början var de jätte kallt, men när man väl doppar sej ville man inte gå upp. Vi stack hem vid 5 tror jag. Vi skulle ta bussen hem också, men de var någon bal där så de gick tydligen inga bussar? Men jag ringde mamma så hon kom och hämtade oss. Har som sagt haft de sjukt kul idag, riktigt sommar dag! (:


Kvällen är räddad!

Tog cykeln och stack till hemmakväll innan. Hah, stammkund där. ;) Blev väl de gamla vanliga - lösgodis och fanta exotic - kvällen är räddad! Han precis hem innan de började mullra och regna, tur jag har! Nu taggar vi snart eurovision med godis och läsk framför tven. Kom igen loreen, detta tar vi! :D


Vattenmelon med citron

image description

Sitter här framför tven med lite vattenmelon - gott! Satt ute i trädgården innan men sen började de mullra och senare kom ett stört regn, så jag gick in. En vän tipsade mej att ha citron saft på. Tänkte först att de inte skulle bli så värst gott, men de var de faktiskt! Så jag tipsar er om de, ta lite citron saft på vattenmelonen - riktigt gott. (:

Min morgon

image description

Började min morgon med en lång runda med Isko ute i solen - härligt! Skön start på morgonen. Sen satt jag mej ute i solen igen med lite vindruvor till frukost. De skulle typ regna idag, men de är ju fint väder så man får passa på att vara ute så mycket som möjligt.Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske tar cykeln och cyklar till hemmakväll lite senare, får se. (:


Fredag

Förlåtförlåtförlåt för den sjukt dåliga uppdateringen dem senaste dagarna. Men har faktiskt inte tänkt så mycket på bloggen, lagt den lite åt sidan helt enkelt. Men nu är jag på spåret igen och jag lovar bra uppdatering i helgen! :) så, vad har hänt idag då? När jag kom hem solade jag lite, åt en jätte god räksallad osv. Sen vid 4 stack jag till Sandra och Frida. Vi gick till stan och åt reccardo's och satte oss vid nissan i solen - härligt! Sen stack vi hem till dem och gjorde iordning oss och sen blev de tjejkväll hos Julia H. Vi åt grillat, gick runt lite, snackade och massa sånt. Hade grymt kul som vanligt. ;) Vi åt också färska svenska jordgubbar! Första gången i år faktiskt - så himla gott de är! Yes, de var min dag de. Sola, reccardo's, kompisar, jordgubbar, tjejkvällar - de är livet de!


Sushi!


Följde med mamma och hämtade sushi - mmm .. Älsakar sushi, så fräsch och nyttigt. Nu blir de ut och njuta i kvällssolen med familjen. Lite senare tänkte jag ta tag i pluggandet lite - har engelska glosor tills imorgon. Men ni får ha en skön kväll så hörs vi kanske senare. Freeedag imorgon ju! :D

Min dag

Slutade skolan ganska tidigt idag, skönt. När jag kom gick jag först mej Isko, tog fram lite mellanål och satt mej ute i trädgården. Sen har jag typ bara suttit på balkongen och solat typ resten av dan, heh. Dock brände jag mej lite - inte så bra. Solen tar galet mycket nu, så får vara lite försiktig så jag inte bränner mej mer. Inte så kul att vara röd som en krabba till sommaren liksom? ;) Hann också med lite plugg på spanskan innan. Nu har jag precis duschat och ligger i sängen och smsar ❤ ska nog snart sova tror jag, så god natt!


Outfit for wednesday

Dålig mobil bild men såhär såg dagens outfit ut. De har ju varit jätte fint väder idag också, så har bara gott runt i ett slappt linne och shorts hela dagen - skönt ju! Älskar linnet, de kommer från Bikbok förresten. (:


Stan


Stack till stan efter skolan idag med fina Johanna. Vi köpte glass på reccardos, shoppade, drack läsk, snackade osv. Mysigt hade vi de! De har ju varit otroligt fint och varmt väder idag - loove! Har bara gått runt i shorts och linne hela dagen idag, super skönt. Dock har de varit lite kvavt, men jaja. Hah, vet ni? Köpte nya skor som jag skrev i inlägget under, och när vi gick till stan hade jag på mej syrrans "convese" (inte äkta och i nåt konstigt matrial ..) Men när jag köpte skorna la jag dem andra i påsen och tog på mej dem nya. Och när jag kom hem insåg jag att jag inte hade glömt syrrans skor i stan! :o -  så typiskt mej. Pappa ska ringa dem butikerna som vi var i imorgon och se om någon lagt undan dem - får hoppas på de! Annars är jag nog lite död när syrran kommer hem. :s

Shopping, shopping, shopping ..


Blev lite shopping idag också! Hah, lite beroende ;) Stack in till stan med en kompis innan. Köpte hårspray, ett jätte fint linne med jup rygg - därför jag köpte de. Och till sist köpte jag ett par jätte söta ballerina skor - älskar rosetten längst fram! Var verkligen i behov av nya ballerina skor. Hårsprayen är från H&M, linnet från Gina och skorna från din sko. (:

Sunhat



Åkte till eurostop med mamma innan. Var igentligen ute efter skor, men dock hittade inga jag ville ha .. Så de blev en solhatt ist! :D Har faktist ingen aning varför jag köpte den, haha. Bra att ha på stranden när de är soligt + så tyckde jag den var fin. Men ska in till stan med Johanna imorgon, så ska se om jag hittar några skor då. Just de! Träffade Johanna inne på lindex också, heh. (: Men vad tyckte ni om hatten förresten?

Besälld!


Åh, så glad just nu! Mamma beställde precis denna sjukt söta klännigen till mej. Har varit lite struligt för den tog slut och fanns inte i rätt storlek m.m, men nu har de kommit in i x-small igen! :D Hade lite beslutångest om jag skulle ha den lila eller den rosa, men de blev den rosa. Kommer passa perfekt till mina nya kilklackar också .. - längtar till skolavslutningen!

Rabarberpaj


Har precis ätit lite rabarberpaj som pappa gjorde innan. Är inte så jätte förtjust i rabarber, men med lite vanilj glass blir de gott. Åt också grillat kött och potatis med sparris innan - mums! (:

My day


Imorse gick jag upp vid 10, åt frukost på balkongen i solen, de har ju varit jätte härligt väder idag?! Sen gjorde jag iordning mej och satt mej ute i solen igen. Vid 4 kom Sandra & Frida. Vi gick en runda med Isko, satt på balkongen, snackade lite osv. Dem stack hem vid halv 7 elr nåt. Sen dess har jag ätit, suttit framför datorn o så. Snart blir de duscha och göra mej fräsch. Ny vecka imorgon juu! (:

Kiwi & Choklad


Skar upp lite kiwi och gjorde en snabb chokladsås nyss - mums! Älskar kiwi och vem gillar inte choklad liksom? Så jag tänkte att de skulle bli gott ihop. Nu ska jag sätta på en film och bara mysa. (: Vad ska ni göra ikväll?

Neeeeej!

Fan också. Har velat ha denna söta klänningen i rosa till skolavslutningen. Så jag frågade mamma om jag fick den, och de fick jag. Den fanns i rätt storlek och allt, men när vi skulle gå in på nelly och beställa den, så fanns den inte lägre! Så jag ville ha den lila ist, men den fanns bara i medium och fem minuter senare fanns den inte heller. :( Vet någon hur lång tid de tar tills de kommer in igen? Måste liksom ha den! ;)

Tjejkvällen


Hade en tjejkväll igår med tjejerna i klassen som jag sa innan, sjukt kul hade vi! Vi åt "thaimat" (nudlar och kyckling m.m.) Snackade, gick en runda med Isko och satt ute på balkongen. Lite kallt var de, så vi gick in efter ett tag. Sen stack dem hem vid 11 eller nåt. Fick också fina presenter, kanske visar er senare. Så såg tjejkvällen ut i små drag! Som sagt, vi hade sjukt kul hela kvällen och de måste göras om. (:

Hos farmor

Har precis ätit en god frukost hos farmor. Jag, pappa och isko cyklade hit innan för städerskan kom vid 8. Ska bli skönt sen att komma hem till ett ny städat och fräscht hus sen. Måste ju börja förbereda mej för tjejkväll sen också! Fixa naglarna, sminket, håret - ja, ni vet ;) Säger bara att de kommer bli en grym kväll med tjejerna, längtar! :D


Awwe :*

Titta vad jag hittade! Kollade igenom gamla låtar jag lagt till som favoriter, och hittade den här - kramsången! Kom ihåg att jag verkligen älskade den när jag var mindre, lyssnade på den 24/7, seriöst. Och kaninen är så sjukt söt! Kom ni också ihåg den? (:


Arkiv bild


Kollade igenom arkivet lite och hittade den här bilden från förr förra veckan elr nåt - den får funka i detta inlägg. Idag har släkten varit här och ätit lunch. Eller ja, halva släkten åtminstånde. Sen lite senare åkte jag och mamma till Maxi och handlade mat - tagga tjejkväll imorgon! :D Nu ska jag kolla lite på vad jag ska ha på mej imorgon osv. Ha de bäääst!

Chill


Idag hade vi nån idrottsdag på skolan från åk. 4-9. Man fick välja vad man ville göra, och nästan alla tjejer valde brännboll. Men såklart så skulle de börja spö regna, så vi var piss blöta när vi kom tillbaka till skolan. Som tur var fick vi alla gå hem för vi var så blöta och kalla. När jag kom hem besällde jag en kebabrulle eftersom vi inte åt i skolan. Sen dess har jag bara suttit i sängen och drogat fb och ID ;) Chill liksom!

Na Na Na


Finns många grymma låtar med dessa grabbarna, men denna är nog en av mina favoriter. + så skadar de ju aldrig att dem är sjukt snygga, alla fem! ;)


Mjukisbyxor


Fick också med mej ett par gråa mjukisbyxor. Hittade dem inne på Bikbok. Var tvungen att köpa dem (mamma betalade) för har nästan växt ur alla mina, så nästan alla är försmå + så var dem jäkligt gosiga! Som sagt, ni hittar dem inne på Bikbok. Fanns också i ljusare och mörkare färger. :)

New shoes!


Åkte in till stan med mamma efter jag varit med Sandra och Frida idag. Fick med mej dem här underbara skorna med hög kilklack. Visst är dem sjukt snygga? Haha, älskar dem! Så somrigt med den flätade klacken och de vita tyget. Gillar också den öppna tån - somrigt! Kommer andvändas mycket i sommar, ska bara lära mej gå i dem först, heh ;).

Milkshake

Mixade ihop en milkshake innan idag och satte mej ute i solen. Jätte skönt väder har de ju varit idag! Hoppas de håller i sej. I milkshaken hade jag i frysta jordgubbar, 2 bananer, lite vaniljglass och mjölk. Fick improvisera lite på slutet, men den blev jäkligt god ändå - måste göras fler gånger. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mej fräsch inför en ny vecka! :)

My weekend

image description
(bild från igår)
Heeej! Kom hem från tilde för ungefär 2 timmar sen. Igår kväll stack vi till hemmakväll och köpte godis och dricka. Sen åt vi, snackade, lanade fb o så. ;) Sen kröp vi ner där vi skulle sova och kollade filmer, braking dawn bladannat. Vi hade igentilgen tänkt att dygna, men de slutade med att vi somnade vid fyra ist, heh. Vi sov iaf länge på morgonen och sen åt vi en god frukost. Vid typ 1 stack vi och köpte en varsin glass - älskar vädret! Yes, där fick ni en liten sammanfattning av helgen, har haft de grymt roligt! :D Vad har ni gjort i helgen?


Ceasarsallad


Kom hem från tilde för ett tag sen, berättar mer om dagen lite senare. Pappa hade gjort en fräsch ceasarsallad till mej när jag kom hem, så nu ska jag sätta mej ner och äta, gott! Uppdaterar mer sen. (: 

The beach

Hah, gissa vem som har varit och badat i havet idag?! Jag och två andra kompisar Johanna och Tilde tog cyklarna och stack till östras innan. Trodde de skulle vara betydligt varmare än de var, men de var svin kallt! Kände knappt tårna efter, haha. Dock doppade jag och Tilde bara benen, Johanna ville inte bada, så hon fottade. ;) Nu ska jag och Johanna sticka iväg till Tilde, vi ska sova över där. :) Ha en underbar lördagskväll!


true words ♥

The way u walk, the way u talk, the way u say my name ♥ It´s beautiful, wonderful. Don´t ever change!


Pink


Stack till hemmakväll en snabbis efter skolan. Köpte med mej lite godis till ikväll och ett rosa glittrigt skal. Visst är de sjukt snyggt ?! Ikväll blir de bara chill framför datorn och tven - standard liksom! ;)

Fikar


Var på badhuset sista lektionen idag på idrotten. Skulle igentligen varit med två vänner efter, men klockan blev mke och dem skulle iväg någonstans, så ska kanske vara med dem i helgen ist. Dem heter Matilda och Jasmine förresten. (: När jag kom hem från badhuset var de första jag gjorde att ta på mej mjukiskläder. De regnade som fan på vägen hem, så var helt genomblöt! Mamma hade köpt hem lite fika, så sitter och myser framför datorn just nu och pillar med designen .. Vad gör ni?

Krångel med designen

Satt ett bra tag vid datorn innan. Skulle fixa en ny design, men den blev inte så bra som ni säkert redan märkt, heh. Skulle sätta in en ny header, men de blev något fel så de funkade inte osv. Och jag pallade helt enkelt inte fixa med de nu, så ni får stå ut med ingen header ett litet tag nu. ;) Sa ju i förra inlägget att jag skulle visa bilderna som jag tog innan, så jag tänkte visa en av dem iaf. Blev riktigt nöjd med den faktiskt! Så somrig och fin. ❤

Dagens enkla


Idag har jag haft på mej min ljuslila stickade tröja - GinaTricot. Mina svarta byxor med hög midia - VILA. Vad tycker ni? :) Var ute i trädgården ett tag innan och fottade lite. Tänkte rensa bilderna nu och förhoppningsvis kommer de upp lite bilder senare!

Små shopping


De blev lite shopping idag också! Hah, lite beroende? Var igentligen ute efter en bikini till sommaren + till badhuset på torsdag, men hittade ingen jag ville ha, så de blev lite annan shopping i stället. Ett sjuukt fint linne från bikbok, älskar mönstret och dem olika färgerna - så färglad! Köpte också ett borttagningsmedel och pads från H&M, nödvändiga saker liksom. (;

Dagens outfit

Svart tup topp från Lindex, linné från Ginatricot, ljusa jeans från zara. Dåliga mobilbilder igentligen, men jaja. Trodde att de skulle bli betydligt varmare idag än de var, så jag hade en svart gosig halsduk till, de var dagens outfit de! Vad tycker ni? ❤


Måndag

Hah, stekaren Isko får stå för detta inläggets bild, so sweet ❤ Efter skolan idag var jag med Sandra och Frida. Vi pluggade, snackade, åt osv. Bestämde också att jag ska ha en tjej kväll nästa fredag - kommer bli niice. Vill inte säga för mycket om de för jag ska dela ut inbjudningar och sånt imorgon. Så har min dag sett ut! Förutom skolan då. Tänkte visa er dagens outfit lite senare också, så håll utkik :)


Up All Night


Loooove to this guys! ❤


Tips - mascara

Var länge sen jag gjorde ett inlägg där jag tipsar er om saker, så tänkte göra de nu. Jag tänkte tipsa er om en mascara jag andvänder. Den heter Lach Architect 4D, den är grym! Jag har andvänt den i ungefär 2 månader. Den gör så att dina fransar ser länge ut, ger mycket volm osv. Jag älskar borsten också. Den är liksom lagom stor. ;) Jag brukar dra borsten "sicksack" på fransarna. Då får du med alla fransarna! och till sist brukar jag bara dra borsten några gånger på fransarna. Som sakt, tipsar er verkligen om denna mascaran. Ni hittar den på Kicks, Ålens, Lindex, H&M osv.   


Breakfast


Nu ska jag sätta mej ner och äta lite god frukost efter en lång sovmorgon. Två skinkfrallor, juice och vinduvor - gott! Igår kom jag hem vid tio. Vi hade sjukt kul hela kvällen, tänkte visa lite bilder från kvällen senare. (:

Tjejkväll

Nu har jag precis fixat iordning och snart kommer Jossan och Tilde hit och så går vi till Amanda, tjejkväll! Ni får ha en trevlig kväll, för de ska jag ha! ❤


Stan + tjejkväll

Drog till stan med Jossan efter skolan idag. Ska på tjej kväll imorgon till en tjej som heter Amanda, köpte *** hahaha, klura på den ni! Köpte också en till tup topp i rosa, typ lite beroende av dem, heh. Men visst är den grymt söt? Kommer passa bra i sommar. (:

Klänningar





Har suttit och kollat runt på nelly.com ett bra tag nu - på jakt efter den perfekta sommaravslutnings klänningen! Och visst har jag hittat några galet snygga klänningar?! Tycker alla är skit snygga, men gillar nog mest nån av dem vita klänningarna. Fast älskar klänninngen med den u-ringade ryggen .. Så svårt! Vilken tycker ni mest om?

Torsdag

Idag följde jag med Sandra och Frida hem. Vi hoppade mest studsmatta och snackade om en massa ang. en sak .. Vid halv 6 så skulle dem till sin farmor, så jag stack till stan med hörlurarna i öronen. I stan mötte jag upp Amanda, Julia och Johanna. Jag bytte den där tup toppen jag köpte igår till en storlek mindre. Sen gick vi lite på stan och sen gick vi hem till Amanda. Där var vi till 7 tror jag, och sen stack jag hem. :) så har min dag sett ut! ❤


Dansa pausa!


My day

Efter skolan idag stack jag och Jossan (Johanna) hem till mej. Vi gick först ut med isko och sen tog vi fram lite mellamål och åt. Sen tog jag väskan med solbrillorna, plånboken, mobilen och stack till stan, jätte härligt väder! Vi mötte upp Sandra, Frida och Amanda inne på lindex. Vi gick runt i butikerna ett tag och sen satte vi oss vid nissan med en varsin reccardos glass som jag skrev innan, mmm .. Sen blev de lite mer shopping. Amanda skulle hem sen och Sandra och Frida följde med, så jag och Jossan gick runt och kollade lite mer i butikerna. Vi stack väl hem vid 6 eller nåt. Yes, så har min dag sett ut! Vad har ni gjort idag?  ❤


Shopping från idag!

Ett jätte sött med enkelt blått linne från Ginatricot, kommer andvändas mycket i sommar! Fanns också i många olika färger.

Två stycken tup toppar i spets. En i svart och en i gul, fast den gula blev en storlek för stor, så ska in till stan imorgon och byta den. Sjukt snyggt i sommar med den svarta toppen och de blåa linnet, från Lindex.

Och till sist ett par hudfärgade tights, också från lindex. Behövdes verkligen för har slitit upp alla mina, heh ;)


Reccardos

Satt nere vid nissan med Johanna, Frida, Sandra och Amanda innan med solen i ryggen och världens godaste glass i handen, reccardos ❤ Kommer nog bli många såna glassar i sommar ;) Är påväg hem från stan just nu, bloggar mer sen om vad jag köpte, min dag m.m!
Puss


Outfit

Har bara gått runt i shorts och linne idag också, så skönt ?! Ska snart ta på mej bikinin och sätta mej ute i solen igen, satsar på att bli riktigt brun denna sommaren! Dock blir jag ganska lätt röd .. Men ska försöka vara ute så mycket dom möjligt nu när de är så varmt ute. Vem vet, de kanske blir dåligt väder igen. Aja, vi får hoppas att de håller i sej! ❤


Sommar värme

20+ grader är de just nu ute! :D Sommar värme ju! Man måste ju bara älska Halmstad - bästa sommar staden förfan! :)


Frukost i solen

Sitter här ute på balkongen i shorts och linne med två rostade mackor med ost och ett glas med äpple juice och äter frukost. Gud så underbart väder de är! Solen lyser och de är nästan 20 grader i skuggan! ❤ Idag ska jag nog bara sitta här ute och sola hela dan - älskar. Vad ska ni göra idag?


RSS 2.0