thailand

Förlåt för uppdatering men igår eftermiddag (thailändsktid) kom vi fram till hotellet. Resan och allt gick bra. Så just nu befinner hela familjen sej här i härliga thailand. 32+, så finns inget att klaga på! Nu ska vi ta något att äta och senare blir det nog mer bad & sol. Ha det bäst så hörs vi! ☀


min eftermiddag:

Såhär ser min eftermiddag ut. ↑ Lite "sista minuten" plugg, musik & mellis. Kom nämligen på så sent som igårkväll att vi har teknik prov imorgon så det var bara raka vägen hem och plugga. Lite tänkte jag också sticka och träna. Hinner igenligen inte, menmen. Hörs!

packar inför thailand

Stora delar av helgen har gått till... Ja, kolla överskriften! Packat ner det mesta i klädväg men det är fortsvarande lite små grejer kvar. Åker på fredagkväll så det är alltså bara 5 ynka dagar kvar - känns rent ut sagt helt overkligt!! Angående uppdateringen där får vi se lite hur det blir. Har jag tid över och om inte nätverket krånglar så kanske jag slänger in ett inlägg då & då, men lovar inget. Men jag kan lova att jag ska göra mitt bästa!

i ♥ fruit

Hade en hel del frukt hemma så gjorde iordning en fet skål med massa goa frukter i! Mango, banan, vindruvor, kiwi & apelsin. Tänkte vara lite extra nyttig och byta ut godis påsen mot en skål frukt istället denna fredagskväll - funkar exakt lika bra! Tyvärr fick det bli en halv kass mobilbild, blev inga bra bilder med kameran.

RSS 2.0