Tillbaka igen

Förlåt för uppdateringen men teckningen har krånglat så har inte kunnat publicera något inlägg men nu är jag tillbaks igen! Har precis ätit en god frukost på stranden här i Bulgarien. Vädret är underbart här. Blå himmel, inte ett moln och solen lyser. Hörde att det var dåligt vädret hemma just nu så det ska bli tråkigt att åka hem imorgon :( Aja, ska ändå bli skönt att komma hem och träffa alla nära & kära. Nu ska jag slänga mej i havet och bara njuta av det sista dagen här i Bulgarien, kram!<3


Lever livet till 110%

Hej! Hur har ni det? Jag lever livet till 110% just nu här i varma Bulgarien. Vi kom hit igår eftermiddag och det var lite struligt att ta sej till hotellet men det löste sej. Vi kom hit ganska sen igår så vi tog ett varmt dopp i det underbara turkosa vattnet (love!), gick längst stranden, åt kvällsmat & sen gick vi raka vägen till sägen. Imorse tog jag en dusch och snart bär det av till stranden och poolen igen. Ska försöka ta lite bilder så ni blir lite "bild uppdaterande" men än så länge får ni en bild på den underbara stranden. Ni får ha det bäst så hörs vi! :D


Trött tjej

Sitter, eller snarare ligger på malmös flygplats just nu. Sov ju bara 2 timmar inatt, så är sjuukt trött & uttråkad. Planet lyfter om nån timme tror jag, så nu är det bara att vänta & vänta. Längtar så mycket till att komma fram till Bulgarien och slänga sej i havet, åhh! Snart så. Haha, jag just nu på bilden. Den säger nog det mesta .. (;


Åker bil

Tämkte göra ett snabbt bildlöst inlägg ny. Sitter just nu i bilen till malmö där vi ska lyfta. Gick upp halv 3 efter 2timmars sömn. Har på mej mjukisbyxor, slappt linne, donut i håret & helt osminkad är jag också, skönt! Ska försöka sova lite nu för ett sjukt trött. Men flygrädd som man är så vill jag bara säga att bloggen är verkligen en del av mej. Jag älskar det här med att blogga och jag är verkligen glad att jag började blogga & komma in i "bloggvärlden". Måste också säga att jag älskar alla mina vänner, familj & släkt otroligt mycket. Vad vore jag utan er?


Typiskt ..

Så himla typiskt, precis när vi ska åka iväg så blir det bra väder här hemma i Sverige! Kollade precis vädret & dom sa att det skulle bli fint väder hela veckan. Och det har varit ganska dåligt väder dom senaste veckorna & just den veckan vi ska iväg så blir det fint väder hemma, typiskt. :( Aja, får vara glad för eran skull här hemma & får hoppas att det är lika fint väder när jag jag kommer hem igen. :)

Packar förfullt

Håller på att packa resväskan förfullt just nu. Dock har jag lite kvar att packa som jag tvivlar på att det får plats. Behöver en större väska helt enkelt!, haha. Dock får man väl bara har med 20kg på flygplanet eller nåt?  Men har iaf packat ner några av mina favorit linnen, mina bikinis, underkläder, smink, necessär, tre par skor, några shorts, jenas, en tjockare tröja, fin klänningar, min sol hatt (ej med på bilden) platttång, ansiktsgrejer & hårsaker. Nu hinner jag inte skriva så mycket mer, måste fortsätta med packandet! (:

Städat buren

Kände att det var dags att fräscha till Majas (min hamster) bur, så städade den lite snabbt innan. Nu är lilla Maja glad också, hihi. Skönt att ha städat den innan jag & mamma åker till Bulgarien också. Åker på måndag natt ni som undrar. Angående uppdateringen, ska jag försöka mobiluppdatera lite då & då när jag har tid, så ni får hålla utkik!

Black heart

Tänkte ge er ett fett bra musik-tips nu. Har lyssnat på denna låten några dagar och har verkligen fastnat för den, framförallt refrengen ;). Så bra så man bara måste sjunga med! Haha, men black heart heter iallafall.

Favorit appen

Instagram är nog en av mina favorit appar på mobilen, älskar det! Så lätt att lägga ut bilder och följa andra. Försöker lägga ut bilder lite då & då när inte bloggen uppdateras. Heter klaraa99 där, så följ mej där vetja! :D

Ny duschad

(arkiv bild)
Fick bli bild från förra veckan eller nåt i detta inlägget. Har iaf precis kommit ut från duschen, super skönt! Sov ju över hos Sandra & Frida inatt och vid tre tiden stack vi ut på en jogging tur runt sannarp och frennarp. Är sjuk trött just nu, så tänkte ställa in några tidinställda inlägg så ni får lite uppdatering ikväll, blir det bra? (:

En dag på stranden

Chillat på stranden idag med sandra & frida. Kom dit vid 2 tiden och sen stack vi hem igen vid 6 snåret. Vädret var underbart, men det blåste en massa så det var stora vågor i havet. Men vattnet var alldeles ljummet, så badade en hel del. Sen stack jag hem till mej och duschade, packade och gjorde mej klar. Nån timma senare tog jag cykeln och cyklade hem till sandra & frida. Ska nämligen sova över här inatt. (: Men ni får ha en skön lördagskväll så hörs vi senare eller imorgon. Bjuder på några mobil bilder från dagen under:


Sushi & myskväll

Efter lite tjat så fick jag min önskan igenom. (som vanligt, hehe) Så pappa cyklade och hämtade lite sushi som vi precis avljutit tillsammans - favoriten! Tog också en lång dusch innan, så nu är jag ren & fräch. Nu väntar en myskväll i soffan med filmer och snacks, hörs! (:

Brottet

Vid två tiden tog jag & Johanna bussen till brottet. Vädret har ju varit kasst i stort sätt hela sommaren, men idag var vädret helt okej så vi passade på. Lite molnigt var det, men inte så farligt + så var det inte allt mycket folk. Vi drog hem vid 5 tiden igen och nu ska jag ta en lång skön dusch, hörs! (:


Bakdag

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår, men på dagen bakade jag, sandra & frida brownies och på kvällen åkte familjen till några mamma & pappa känner. Som sagt, igår bakade vi brownies. Vi gjorde dubbel satts för mamma hade lite gäster hemma så vi fikade med dom. Vi gjorde hälften med mörk choklad glasyr och nån nöt på och hälften utan. Ni har resultaten ovan, vad tycker ni? (:

Norlie & KKV

Lite efter som vanligt, man har verkligen fastnat för denna låten, älskar den! Har lyssnat på den ett par dagar nu och kan inte sluta! Ibland är musik den största drogen, haha. Gillar alla låtar av Norlie & KKV, men framförallt denna. Och det är jag också ett pluss att dom sjunger på svensk, tycker iaf jag. Så nu fick ni ett bra musik-tips! (:

Min dag + shopping

Vid elva idag åkte jag & mamma in till stan för jag skulle ta vaccination inför thailand. (ska dit nästa år) Var livrädd innan det var dax, hatar sprutor! Sen gick vi in till aboteket och köpte lite nödvändiga saker inför bulgarien som solkräm, pads, ny hårborste, tabletter om man skulle bli sjuk osv. Lite senare kom bästis så satt vi oss på en mysig restaurang och lunchade, super gott! Fast var propp mätt efter, hehe. Och såklart blev det lite shopping då också. Solpuder från h&m & 2 ansiktsmasker och en vit bh i spets från lindex. Också lite nödvädninga saker inför bulgarien, åker ju om 6 dagar?! :D Nu blev det mycket text, hörs! (:

Osminkad tjej

Har gått runt utan smink några dagar nu, super skönt! Vad är det för mening med att sminka sej när man ändå bara är hemma + så är det inte bra för hyn att gå sminkad hela tiden. Idag har jag inte gjort mycket. Mest suttit framför tven & datorn och så fortsätter nog dagen också. Imorgon blir det kanske luncha i stan på något mysigt ställe med Johanna om vädret håller i sej. (:


Gammal header

(tidinställd inlägg)
Satt nyss och kollade igenom arkivet lite, och hittade en massor av headers jag har haft under tiden och tänkte visa er en utav dom. Gjorde den i början oktober 2011, så det var ett tag sen. Det är kul att kolla på för jag ser verkligen hur bloggen har växt & förendras mycket sen den tiden. Då visste jag inte vad systemkamera var och tog alla bilder med mobilen/surfplattan och skrev överdrivet många och tråkiga inlägg som te.x: "nu är jag påväg till skolan, hörs när jag kommer hem" osv. Var besatt av bloggen då, haha. Men nu tycker jag att jag skriver intressantare inlägg & det är viktigt att tänka på om jag skulle vilja läsa min blogg för det skulle jag.

Donut

Slängde upp håret i en slarvig donut imorse, vad tycks? Är trött på att ha håret ner släppt hela tiden, så satt upp de i en donut. Har inte satt upp håret i en sån på länge & det är ju väldigt snyggt om man får till en bra. Själv tycker jag det blir snyggast när det är lite ruffsigt och inte helt slätt, men det är ju olika. (:

Gäster

Får bli ett snabbt inlägg nu för vi har lite gäster just nu. Mammas bästis, hennes barn och man är här. Vi har precis ätit lite god mat osv. Skrev i förra inlägget att jag skulle träffa tilde, men det blev inte av för hon skulle packa o så. Hon åker ju iväg imorgon. Bjuder på bilden under som jag tog tidigare idag. (:


Chillar

Ligger just nu i sängen med en skål gröna vindruvor & försöker blogga lite menans regnet öser ner utanför. Vart har sommaren tagit vägen?! Börjar nästan tro att sommaren är slut och hösten är på gång. :( Kanske skulle träffa Tilde ikväll för hon åker iväg på semester imorgon. Annars ska jag inte göra något speciellt idag, mest chilla hemma som vanligt. ;)

Skön dag

 Hängt med bästavännerna idag. Dom kom vid ett tiden och vi har mest chillat & slappat i mitt rum och trädgården. Snackat en massa & skrattat en hel del som vanligt då, haha. Passade också på att ta lite bilder så ni blir lite "bild uppdaterade". Kan vara kul att se lite blider istället för att läsa en massa text, tycker iaf jag. ;)

Hos kusinerna

Är just nu hos mina kusiner för min kusin Amanda fyllde 7 år i tisdags, så vi är här och grattar henne. Grattis min älskade kusse! Vi åker nog hem om några timmar & då blir det mer uppdatering om min dag osv! (:


Enkla foto tips

Tänkte skriva ner 5 foto tips som jag själv andväder mej av. Kan vara kul att få lite nya & smarta tips! (:
* Att köpa en bra systemkamera & ett stativ är en bra början om du gillar att fota mycket. (själv så lånar jag pappas saker, hehe.)
* Ta från sidan & inte upp i från när du tar bilder. Själv så tycker jag det blir snyggare då.
* Försök att ta mycket bilder ute på dej själv & naturen. Ljuset blir oftast bättre utomhus och destå bättre ljus, destå bättre + så är det ju alltid roligare att fota ute än inne.
* Variera mellan bilderna. Ta inte bilder på samma saker hela tiden, utan försök variera lite då & då. Det blir då roligare för dina läsare att läsa din blogg.
* Och det viktigaste av allt, ha kul!
 

New bracelet!

Var ju i stan med Sandra & Frida häromdagen, och hittade detta jätte söta armband från cubus. Kostade endast 19:- för det var rea. Tycker om att det är lite färg i det & det guldiga detaljerna. Tänkte matcha det till min nya gula blus jag köpte för några veckor sen också, snyggt! Så, vad tycker ni? (:

Jogging tur

Ska snart möta upp Sandra & Frida så ska vi ta en jogging tur runt sannarp i det härliga vädret. Blev nog lite tjejsnack också. ;) Har på mej mina tränings shorts, ett svart linnne & mina nya jogging skor + vatten flaska. Måste ju inviga mina nya jogging skor! Nu hinner jag inte skriva mer, hörs sen! (:

Ceasarsallad

Vid 2 tiden idag stack jag, Sandra & Frida till stan och satt oss på en restaurang som hette barmezzo inne i stan. Jag beställde en jätte god ceasarsallad som ni ser på bilden, måste äta där flera gånger i sommar asså! Sandra & Frida har varit i Grekland i en vecka och kom hem igår. Nu ska vi gå runt i stan och kolla lite kläder och chilla, fredag idag ju! :D


B U L G A R I E N

Tagga, tagga tagga! Igår bokade mamma en "sista minuten" resa till Bulgarien, så vecka 30 (om 2 veckor) så bär det av till Bulgarien i en vecka! :D Ska bli så skönt att bara åka iväg med mamma och få egen tid med henne. Ni ser bilder på hotellet ovan och det ligger precis vid havet som ni ser, såå nice! Tänk liksom bara att ta en varmt dopp på morgonkvisten, chilla vid poolen, shoppa en massa, bo på ett fint hotell, åh! Längrar som fan rent ut sagt. Som sagt, om två veckor så sitter vi på ett flyg till Bulgarien! Ska försöka att uppdatera er med lite mobil uppdateringar ibland om jag hinner, men resten tar vi igen när jag kommer hem! :D

Torsdag

Fick bli en bild på Johanna i detta inlägget som jag tog tidigare idag när hon tog lite ego bilder, haha. Idag har jag tillbringat dagen med bästavännerna. Vid 3 tiden stack jag & Johanna till Tilde. Vi gjorde inte så mycket. Mest snackade, dampade lite (som alltid) och skrattade såklart, haha. ;) Har alltid så grymt kul med dom tjejerna. Sen runt 7 stack vi hem igen. Nu har jag precis ätit lite god mat med mamma, mormor & morfar. Hörs sen! (:


tio saker

Tänkte göra ett sånt här klassiskt " tio saker du inte visste om mej" inlägg nu. Dom flesta av er kanske redan vet de mesta, men det kan vara kul för er nya läsare att veta lite mer om mej o så. (:

 

• Jag hatar att gå barfota, har nästan alltid stumpor på mej.

 

• Jag har någon fobi mot såna där brunnar som sprutar ut vatten i bassänger/pooler. Får typ panik när jag råkar går på en sån. 

 

• Jag är beroende av sushi!

 

• Jag har världens bästa vänner, älskar er alla ;*

 

• Jag vill bo kvar i Halmstad resten av mitt liv & bo i ett stort hus med en stor familj.

 

• Jag älskar att sova riktigt länge på morgonen.

 

• Jag älskar att shoppa nya kläder. Favorit butikerna är nog Gina, Bikbok och Zara.

 

• Jag har en hund som heter Isko och en hamster som heter Maja.

 

• Jag älskar verkligen att blogga & ni söta bloggläsare såklart ;*

 

• Jag avgudar One Direction!


Onsdag

Ägnat denna regniga onsdagen mest framför tven & datorn, men har inte slappat hela dan inte. I förmiddags satt jag igång & började städa mitt rum. Kändes som det behövdes lite upp fräschning där inne, hehe. ;) Men nu är det nystadat och rent igen. Ska föröka hålla det så nu också. Bjuder på lite bilder ovan, hörs sen!

Godnatt

Tänkte släcka lampan och försöka sova lite. En dag imorgon också ju! Påtal om morgondagen, imorgon händer inget speciellt. Vi ska några gäster på eftermiddagen, men det är allt. Kanske hittar på något, får se. Men nu säger jag som det står på bilden. God natt & sov gott!


Soft dag

Som sagt, varit med bästis idag som får stå för inläggets bild, tagen i maj/juni tror jag. Hon kom runt 2 tiden och vi har väl mest chillat i mitt rum, snackat en massor & skrattat såklart, haha. ;) Vi fikade lite & gick en runda med Isko i det tråkiga vädret. Var har sommaren tagit vägen igentligen? Har regnat i stort sätt hela dagen. Hon stack hem för ett tag sen & sen dess har jag inte gjort så mycket. Aja, har inte så mycket mer att säga. Hörs kanske senare sötnosar! :*

Morgon inlägg

Hej! Vaknade runt halv 12 idag och gick ner och fixade lite frukt till frukost som bestog av vattenmelon & vindruvor. Snart ska jag hoppa in i duschen sen kommer bästis hit. Ska också säga förlåt för att jag inte uppdaterade något igår, men var med bästis (tilde) hela dagen igår också. Men ska försöka blogga lite senare. Nu hinner jag inte skriva mer, duschen väntar! (:


Stranden

Fick bli en arkiv bild för detta inlägg, det får funka! Idag har jag haft en fantastisk dag på straden med bästis. Vi tog bussen till tylösand runt ett tiden. Vi stekte en hel & badade en hel del, super skön i vattnet var det! Och tylösand har ju också det klaraste vattnet & finaste stranden, så det är därför vi oftast är där. Åt också en lätt lunch som bestog av macka & vattenmelon. Men som sagt, haft en fantastisk dag på stranden med mycket snack & skratt. ;)
Jossan - SKRILLEX!!!! :D

Chillar i solen

Chillar just nu ute i solen med choklad glass & vanilj glass, muums! Berättar mer om min dag senare sötnosar (;


Konfirmationen

Idag konfirmerades min syster som jag skrev igår. Först satt vi i kyrkan i ungefär 2 timmar medans dom gjorde olika saker, som te.x nattvarden (tror jag det heter) son ni ser på bilden. Sen efter 2 långa timmar bar de äntligen hem igen för lite fest med nära & kära. Syrran fick fina presenter osv. Men som sagt, grattis min älskade syster för att ha blivit konfirmerad & hoppas du haft en toppen dag! (:

Fredagsmys

(insagram bild)
Myst i stort sätt hela kvällen framför datorn med favo chipsen - pringles som ni ser på bilden ovan, haha. ;) Som sagt, imorgon ska jag på konfirmtion & sen kommer gäster hit så uppdateringen kommer inte bli så jätte bra, men ska försöka uppdatera er lite iaf, så de inte är helt dött här på bloggen. ;) men resten tar vi igen på söndag. Hörs!

Fredags outfit

Fredagen är den dagen då jag mest bara brukar chilla i mjukis byxor & ett linne. Slapp dagen helt enkelt! Har också städat en hel del idag för vi ska ha lite gäster imorgon. Släkten kommer hit för syrran ska ta konfirmationen, så hela släkten ska sitta i en kyrka i typ 2 timmar & lyssna på en präst som babblar om bibeln, gud osv?! booooring :( kommer typ dö av uttråknad, haha.

Every little thing

Drogat denna låten hela morgonen nu, men visst är den bara för skön?! Älskar fram för allt refrengen. (stav) Har faktist ingen aning om den är gammal eller ny, men spelar de någon roll igentligen? Aja, nu ska jag fortsätta med drogandet, hehe. Hörs sen! ;)

Kvällsmys

Till efterrätt idag fixade jag & syrran ihop lite goa saker. La upp jordgubbar i en stor skål, skar upp 2 bananer och smälte marabou choklad. Sen satt vi oss ute på balkongen i kvälls solen (hela familjen) och doppade frukten i den smälta chokladen. Så vansinigt gott! Måste nog vara min favorit efterrätt, hehe. (;

Ren & Fräsch

Mongo bild, men det bjuder jag på. Kom nyss ut från en skön och lång dusch, ren & fräsch just nu! Mjukiskläderna sitter också på. Gjorde en snabb fläta i håret så det blir lite vågor i håret imorgon. Stack till brottet på Johanna tidigare idag också. Dock var det ganska molnigt, men vi badade lite iallafall. Invigde min nya bikini också! Älskar den, hihi. (:

Dinner

Igår kväll var de jätte skönt väder på kvällen (och dagen) så vi åt kvällsmat ute på balkongen, mys! Åt en räksallad som pappa hade fixat med räkor, crabfish, sallad, tomater, gurka, ägg, ljust bröd & nån god sås till det, gott! Älsaar räkor som ni kanske redan vet, hihi (:

Nyinköpt

Yes, tänkte visa er skorna jag köpte tidigare idag med mamma på stadium, var ibehov av nya. Köpte 2 par tyg skor (kunde inte bestämma mej för en färg så båda fick följa med hem, hehe.) Nej, men mamma behövde också nya skor, och vi har samma skostorlek så vi har dom lite tillsammans. Perfekt med tunna tyg skor nu när det är sommar + så var det rea på dom och kostade endast 200 tillsammans. Och till sist ett par gympaskor/joggingskor. Mina förra är för små, så dom här fick följa med hem. Dom var också jätte sköna och i bra kvalite. Kostade runt 800-900 tror jag.

Usa bikini

När jag kom hem från stranden idag så såg jag att min älskade usa bikini landat i brevlådan! - lycka! Så jag sprang in och testade den och den satt verkligen som en smeck, heelt perfekt. Så jä*la glad tjej här just nu! Längtar till att inviga den och kommer bo i den i sommar, haha! :D

Tylösand

(arkiv bild)
Förlåt för att uppdateringen har varit som den varit, men de tar vi igen nu på eftermiddagen/kvällen med några inlägg! Vid 11 idag stack jag och mamma och shoppade skor till mej (visar senare) och sen åkte vi till tylösand med mormor & morfar. Har ju varit kanon väder här idag, så man får passa på när solen lyser. Solade & badade en hel dej, härligt! Har faktist blivit rätt så brun också, så det är bra. ;) Haha, men har haft en kanon dag med nära & kära idag, hoppas värmen håller i sej nu bara! (:

Blommor

Blommor måste nog vara det jag gillar att fota allra mest. Går gärna ut i trädgården när solen är framme & fotar blommor som slagigt ut. Tycker dom är så fina också. Älskar blommor, hihi. Innan jag stack till Johanna & Tilde gick jag ut i trädgården och fotade lite. Ni ser resultaten ovan, vad tycks? (:

3 juli

(bild tagen imorse)
3 juli idag då! Tiden springer verkligen iväg .. Tur att värmen har kommit tillbaks nu så man kan njuta av sommarlovet på riktigt. Dagens planer är att vara med Tilde & Johanna, får se vad vi hittar på. Något soft ute i solen tror jag. Nu ska jag ut & njuta i solen och sen göra mej iordning, hörs sen! :D

Converse

Funderar på att köpa ett par snygga convese i sommar, alltid lika snyggt liksom? Men också alltid lika svårt att bestämma vilken färg man ska ha. Tycker dessa rosa ovan är grymt snygga, men vet inte om jag ska köpa dom. Vad tycker ni?

Iphone skal

Fick en kommentar för ett litet tag sen som undrade om jag kunde visa min iphone skal i ett inlägg, och självklart kan jag göra det! Gör allt för er läsare ska stanna kvar, hihi. Så, nu till skalen. Det vita skalet fick jag med när jag köpte mobilen och det är bara runt sidorna. De rosa skalet (utan glitter) köpte jag på telia tror jag. Andvänder inte det så mycket för i kanterna har plasten gått upp lite. De "rutiga" skalet har jag beställt på nätet. Kom dock inte ihåg var ifrån .. Det glittriga brons skalet är nog favoriten. Också beställt från nätet. Det rosa glittriga skalet är från hemmakväll som jag tycker mycket om och till sist ett prickigt skal, lite roligare. Syns inte så mycket på bilden men är från en butik i stan. Yes, det var min iphone skal! Har också haft ett grönt skal med typ vattendroppar på, men de sålde jag till mamma. ;)

Fresh

Startade min måndags morgon med en skön dusch. Sen la jag på en jordgubbs ansiktsmask som ni ser på bilden. Den var rätt så "lös" så de kanske inte syns så mycket, men jaja. Annars idag då? Har inget planerat. Det är fint väder ute så jag kanske lägger mej ute i solen & sola lite. (:

BESTÄLLD

Gissa vem som precis beställt denna perfekta usa bikinin? JAG! Har velat ha den ett bra tag nu, och äntligen är den beställd och påväg hem till mej! Beställde den här: (http://upbrand.se/Usa-bikini ) Det var också rean på den så den kostade endast 179:-. Jag vet att typ halva Sverige har den, men so what igentligen? Spelar de någon roll om man har samma bikini? Bara den e snygg liksom. ;) Men som sagt, nu är den beställd och är så j*kla glad just nu!! :D

RSS 2.0