Sushi!

Dags för lite sushi nu med familjen. Så nyttigt & så gott desutom! Senare blir de tven, choklad & mys. Hörs kanske senare eller imorgon. (:  

Ny bikini

Vid ett idag stack jag och en kompis in till stan. Var dock nästan helt fult överallt på grund av fint väder, helg & sommar rea. Men vi tog oss in iallafall och hittade en super söt bikini inne på H&M. Den är igentligen lite mer turkos blå än på bilden. Den kostade 100:- och var på rean, helt okej för en sån fin bikini. Banden runt nacken går också att ta bort. Så yes, den fick följa med hem! (:

Dags att städa

Nu blir det att kavla upp armarna och sätta igång att städa. Som ni ser behövs de nog, hehe. ;) Hörs sen!

Tacos

Slängde ihop lite tacos med mamma till lunch idag, smaskens! Skar upp lite grönsaker medans mamma gjorde köttfärsås med tacos kryddor. Åt vid 2 tiden, men datorn har krånglat lite så fick publicera inlägget nu ist. Yes, men ni får ha de gött så hörs vi sen! :D

Morgon inlägg

Godmorgon på er! Eller ja, godförmiddag kanske passar bättre. Startade min morgon med en skål gröna druvor till frukost, gott! Ska försöka städa i mitt rum lite senare för de är helt kaos där inne efter gårdagen. Kläder ligger lite här och där, popcorn & chips överallt och så ska jag ta undan bäddsängen. Ja, ni fattar? ;) Sen blir de en härlig lång dusch med hårinpackning, scrub, raka benen, aniktsmask osv. (:

Söt blus

Måste verkligen tipsa er om denna grymt söta blusen. Har en sån i gul och älskar verkligen den. Funderar på att köpa denna blåa/turkosa ovanför också, hehe. Men ni måste hålla med om att dem är grymt söta?! Passar till de mesta och kan bli sjukt snyggt till ett par svarta höga shorts, svart tubtupp, sol brillor & en slarvig bulle i håret - love! Så tips till er som vill ha något enkelt men ändå snyggt i sommar. Dem finns på Bikbok för 149 :-

En dag på stranden

 
 
(gammal bild)
 
Vid 4 idag tog jag och 3 kompisar (Tilde, Sandra & Frida) bussen till Tylösand. Värmen hade sjunkigt lite så de var ganska molnigt, fast ändå ganska varmt. Vi badade inte för de var för kallt både i vattnet & i luften, men vi solade lite iaf, funkar alltid! Åt också jordgubbar & glass, mumsigt! Lite senare blev vi hem sjussade av Sandra & Fridas pappa. Yes, en härlig dag på stranden helt enkelt! :D

Min dag/kväll

Vad gör ni sötnosar?! Själv sitter jag & Tilde här på mitt rum och äter godis & popcorn, gotti gotti! Innan idag träffade vi lite folk och hade de skojj, haha, nej men de väl roligt? ;) Sen stack vi hem till Tilde, hämtade hennes saker och sen stack hem till mej. Vi åt kvällsmat och grädde, jordgubbar & vindruvor till efterrätt, mums! Sen har vi också drogat summer paradise och andra låtar, hehe. Yes, så har kvällen sett ut och den kommer nog forstätta i samma spår! Tagga dygna till 6 också, haha. Förra gången vi skulle dygna så slutade de med att vi somnade 3, så ett lycka till kanske? ;)
Bjuder på lite bilder från kvällen:

Outfiten

Yes, detta fick dagens snygga outfit, vad tycker ni? Svart tub, min nya gula blus - älskar den! Och mina svarta byxor med hög midia. Som sagt, vad tycker ni? Nu hinner jag inte skriva mer, Tilde kom precis. Kram! (:

26 juni

(Ingnorera kameran i solbrillorna)
Värmen har hittat tillbaka! Hoppas den stannar hela sommaren nu bara. Idag har jag inte gjort så mycket. Mest chillat i trädgården med en massa frukt och musiken på - härlig dag! Imorgon blir de vara med några vänner och sen ska Tilde sova över hos mej, så de blir nice. ;) Hörs kanske imorgon!

Shopping + dagen

Åkte till Sandra & Frida vid 2 tiden idag. Vi stack in till stan där vi var till de stängde. Och självklart blev de lite shopping, hihi. Hittade ett ur sött linne (blus) inne på Bikbok i en ljus gul färg med knappar på framsidan, älskar verkligen de! Kommer andvändas mycket i sommar. :) Sen köpte jag en jordgubbs ansiktsmask inne på Kicks också, alltid bra att ha hemma. Sen satt vi oss inne på Espresso house i nån timme och bara snackade medans regnet öste ner. Köpte en jätte god räk macka och en varm oboy.

...♥

I do mistakes, you do mistakes, everybody do mistakes, all the time. But who fuking care? Lifes go on. ♥

Regn

"Inte ett moln, så långt ögat kan nå. Inte en droppe regn, och jag tänker på dej. Ljusblåa dagar svävar förbi." Är det inte nu man ska sjunga såna låtar? De är sommarlov, men vädret värkar inte vara överens med det. Här i Halmstad har regnet "öst" ner i stort sätt hela dan. Var har sommar värmen & sommar känslorna tagit vägen igentligen?

Värme spray

Har glömt visa er den här värme sprayen jag köpte förra veckan när jag var i stan med Tilde, så tänkte visa er nu. Köpte den på kicks för 55kr på rean. Har en värme kräm från samma märke också, men jag gillar mer värme sprayer, så den fick följa med hem. (:

23 juni

Förlåt för ganska dålig uppdatering idag, men de tar vi igen nu på kvällen! Tänkte berätta lite om min dag nu. Imorse gick jag ut i trädgården med musiken på och började fotta i de varma vädret. Blev en hel del bilder på rosor som ni såg i förra inlägget, men även några bilder på Isko som ni ser ovan. Lite senare åt jag lunch, gjorde mej klar och sen cyklade iväg till några vänner. Vi såg hunger games, ganska bra fast lite för mycket våld för mej, heh. Sen mot kvällen började de regna och sen cyklade jag hem igen. Det var min dag de! Får se vad som händer imorgon, har inget spc planerat. Tar dagen som den kommer helt enkelt, älskar ♥ 

Rosor

Gick ut i trädgården imorse och såg att rosorna hade slagit ut, så jag hämtade kameran och började fotta. Tog också vatten slangen och sprutade lite vatten på dem. Blev väldigt många bilder, men tänkte visa er några iaf. Blev riktigt nöjd med alla men favorit är nog den första. Dem skulle också vara snygga i svartvitt. Vad tycker ni ?! ♥

Outfiten

Rotade igenom garderoben lite och hittade en sjal jag knappt andvänt och helt glömt bort att jag hade! Så slängde på mej den, ett svart linne & svarta shorts. De fick bli outfiten för denna midsommar, vad tycker ni? Jätte tråkigt väder är de ju också ute. Aja, nu hinner jag inte skriva mer, ska iväg och äta mat & tårta med familjen hos några vi känner nu och senare blir de möta upp Tilde. Ha de bäst! (:

GLAD MIDSOMMAR!

GLAD MIDSOMMAR på er mina fina blogg läsare! Dagen/kvällen idag ska jag spendera med familj & vänner, mysigt. Ska snart gå och välja en fin outfit, något fint hoppas jag att jag det blir. Funderar på att ta skolavslutnings klänningen, men det blir ju också snyggt med bara ett par shorts och ett fint linne .. Aja, får se.
Men som sagt, ni får ha en underbar midsommar med nära och kära, ät inte för mycket jordgubbar bara. (; Hörs sen! (:
 

Sommar låt

Åh, får så många sommar känslor av denna låten, älskar den! Igår när jag lyssnade på den kändes det verkligen som den riktiga sommaren hade kommit, så härligt känsla! Denna sommaren kommer bli såå mycket bättre än alla andra. Vänner, familj, shopping, musik, resor, osv osv!

Gårdagen

Där fick ni några bilder från gårdagen som jag spenderade med min vän Tilde. Som jag sa innan så har blogg.se appen krånglat lite, men jag laddade över bilderna från mobilen till datorn istället. Nu - fixa naglarna! (:

Torsdag

Har ingen bild från dagen, så de fick blir de här bilden på blomma ist som jag tog i veckan, det får funka! Idag har de ju varit väldigt varm här i Halmstad, härligt! Träffade några tjej kompisar innan för att säga hejdå till Amanda som ska åka tillbaks till Göteborg nu och senare till Spanien. Hon har nämligen varit här i Halmstad den senaste veckan. Lite senare följde vi henne till tåg stationen för att säga hejdå. :( Sov över hos Tilde igår kväll också. Har en hel del mobil bilder från dagen/kvällen, men blogg.se appen funkar tydligen inte så får se om de fixar sej, men om de gör de kommer de kanske upp lite bilder, så håll utkik! (:

20 juni

 Redan 20 juni idag och snart är det midsommar och allt, skit va tiden går fort! Men man känner att den riktiga sommar värmen har kommit nu iallafall, underbart väder är de ute! Vad ska ni göra idag? Själv ska jag snart till stan med Tilde och äta reccardos vid nissan och förhoppningsvis blir de lite shopping också. Sen ska jag sova över hos henne, mys! Men ni får ha en jätte bra dag sötnosar! (:
 

Favorit shortsen

Åh, är verkligen glad att jag köpte dessa shortsen senast jag var i stan, älskar dem! Dem sitter perfekt, är jätte söta & passar verkligen till ALLT. Gillar också att dem är i spets, helt klart favorit shorten! Dem passar också bra att ha på stranden, sommar kvällar eller bara att slappa i hemma. Ja, till allt helt enkelt. Köpte dem på Ginatricot för 300kr tror jag.

Fiskmås ungar

Nu har de kläckts nya fiskmås ungar på grannens tak. Förra året var de fult med fiskmås ungar överallt och fiskmåsarna var helt galna. Man kunde knappt gå ut för dom atackerade en genom att flyga nära huvudet för att skydda ungarna .. De låg också många döda ungar på marken. :( Tycker dom är otroligt söta, men lite jobbigt är de när fiskmåsarna flyger runt och skriker hela dagarna. Aja, hoppas att de inte blir lika illa som de blev förra året.

Liseberg


Ja, jag vet. Uppdateringen har verkligen varit kass dom senaste dagarna, men tänkte sammanfatta dagen igår lite snabbt nu. Igår sov Julia D & Tilde över hos mej. Julias mamma skulle köra oss till Göteborg (liseberg) på morgonen, så vi gick upp ganska tidigt, åt, fixade oss och sen kom Johanna och sen bar de av till Liseberg! Där mötte vi Sandra, Frida, Amanda & Julia H. Sen var vi på Liseberg hela dan. Galet kul hade de! Måste göras om :D Sen åkte vi hem runt 10 och då blev de sängen direkt, helt slut var jag. Men som sagt. En väldigt lyckad dag som måste göras om. (:

Lilla bloggen

Suttit och garvat åt den här roliga killen typ halva dan, men är är ju bara för skön?! HAHAHA! :D Sök på "lilla bloggen" på youtube så hittar ni många roliga klipp med honom.

Sommar bilder

Tog med kameran ut i de fina vädret och fottade lite innan. Fick en hel del bra bilder, så jag tänkte visa några av dom. Vad tycker ni? Jag tycker dom blev somriga och fina, gillar träden i bakgrunden. Nu känner man verkligen att den svenska sommaren har kommit på riktigt! Hoppas de håller i sej hela sommaren bara. Nu ska jag fortsätta att njuta av de härliga vädret, kram! (:

Skolavslutningen!

Tänkte visa er lite bilder från skolavslutningen som var idag, sommarlov nu ju!! Denna sommaren kommer inte blir lik någon av dem andra, hehe. :D Glömde såklart bort att ta bilder på min outfit, men hade på mej klänningen jag visade er och dem vita kilklackarna - kunde knappt gå efter de, hehe. Till de hade jag platt hår och mitt bena som ni ser på bilden längst ner och skinnjacka och ett rosa armband hade jag också till. Vad tycker ni?! Tog lite tid att ladda upp alla bilderna för dem har uppdaterat blogg.se så de ser lite annorlunda ut, men jag vänjer mej snart. Nu ska jag fortsätta att njuta av kvällen och att sommarlovet har börjat med färska jordgubbar ♥

Minnen



Åh, titta vad fick med oss hem från skolan idag. En massa fina teckningar, dikter och många texter man skrivit genom åren. Satt precis och kollade igenom allt och många fina minnen kom till baka. Saknar den tiden så sjukt mycket ..<3

Furusvingen

Förlåtförlåtförlåt för sämst uppd. dem senaste dagarna. Men den kommer bli bättre nu när sommarlovet börjar - lovar!

Idag hade vi furusvingen på skolan. Man klär ut sej om man vill och spelar brännboll. Vi klädde ut och till fotbolls fanns som ni ser på bilderna hehe. Vi spelade mot 4a, 5b och 6b och vi vann överlägset mot alla - fan va grymma vi är! Vi vann då HELA skiten + sjysstas på plan! Vi är inte bara grymma på brännboll, utan även sjystasst på plan! Bästa klassen = 6a :D


Schemat för veckan

Tänkte snabbt berätta lite om denna veckan i skolan för jag har inget annat att blogga om just nu, höh (;

*Idag har vi mest städat bänkarna, grupprummet, samlat in böcker osv. Slutade kl 1.

* Imorgon, asså tisdag så ska nästan hela klassen cykla till brottet och springa en runda där. Sen när man kommer i mål så får man bada & äta.

*På onsdag ska vi ha något som heter furusvingen som vi har varje år. Man klär ut sej och spelar brännboll mot andra klasser. Denna gången ska vi klä ut oss till "sverige fanns" Vi slutar kl 1.


*På torsag (skolavslutningsdagen!) ska vi beställa pizza med klassen, äta godis och kollar på film, nice! Sen får man gå hem och göra sej klar inför skolavslutningen som börjar 17.00. Sen är de ju som alltid. Man träffas i klassen, ger lärarna presenter och sen samlas alla på skolgården och sen, sen är de tagga SOMMARLOOOOV!! :D

Yes, hade som sagt inget att blogga om så summerade veckan som kommer. Kommer bli en bra vecka känner jag. (:



Min dag


Fick bli en arkiv bild och Frida i detta inlägget, de får funka! Så, vad har hänt idag då? Slutade runt ett i skolan, galet skönt. Känns som dagen blir mycket längre när man slutar tidigare i skolan! Tänkte berätta mer om hur schemat ser ut i skolan lite senare, lite annorlunda vecka ju. Aja, sen var jag med Sandra & Frida. Vi åt lite och satt framför tven. Nu har jag nästan precis kommit hem och snart ska jag och mamma åka till mormor & morfar och äta kvällsmat där. Ha de bäst! (: 

Choklad i stora lass


Så här har väl min helg sett ut, ätit choklad som en ko rent ut sagt denna helgen! Haha, nej men denna helgen har varit en helg som jag bara har suttit framför tven och ätit en massa choklad och inte bry mej om att äta nyttigt eller att träna. Men alla har tjejer har väl såna dagar då man inte vill göra något och bara slappa hemma och äta en massa choklad, eller? Iallafall jag. (; Och vem gillar liksom inte choklad?!


Ny header?

Hittade den här bilden i arkivet som bara låg och skräpade så tänkte visa er den och fråga vad ni tycker om den. Tycker den blev rätt så bra om jag får säga de själv, gillar ljuset i bilden. Så tänkte kanske ha denna till header ist, vad tycker ni om de? Inte så stor skillnad på bilderna kanske, men lite förändring blir de iallafall. (:

Chokladmoss


Åt precis en god choklad moss som mamma gjorde innan. Bara jag som älskar choklad moss?! Haha. Skulle också be om ursäkt för den dåliga uppdateringen igår, men jag var med Sandra, Frida, Tilde, Filip, och Fabian hela dan så jag hann inte blogga något. Nu - tven (:

Galen i shopping ..

Yes, tuvärr stämmer överskriften - GALEN I SHOPPING! Var ju i stan innan med fina Johanna. Blev lite shopping som vanligt, hehe. 
Ett par jätte söta shorts i spets, perfekt till sommaren! Från GinaTricot.

Bas lack som man har under nagelacket så inte nageln slits, rakhyvlar och fina lösnaglar till skolavslutningen i en ljusrosa färg i kort modell. Bas lacket och lösnaglarna är från Kicks och rak hyvlarna från lindex.
Blev också en dount som jag hittade inne på Cubus. Tycker de kan bli riktigt snyggt om man sätter upp håret i en sån, så jag tycker de var värt att testa. Funderar faktist på att sätta upp håret i en dount på skolavslutningen om jag får till en snygg.  

Och till sist blev de två produkter från Body Shop. En liten body lotion, perfekt att ha i handväskan. Och en hand kräm som stärker nagelbanden och hjälper mot torra händer som jag har.  
De var dagens shopping de. Vad tycker ni? De var fullt med folk i stan för de var studenten, så de var lite trångt. De började också spö regna helt plötsligt. Men som tur va var mamma också i stan, så hon skjutsade oss hem. (:


Good morgon!

God morgon! Vaknade för ett litet tag sen och mixade ihop världens godaste mango smoothie. Vet inte hur många gånger jag gjort den, men den är grymt god! Har bara i frysen mango, äpplejuice och lite socker. Super lätt och super gott! Idag ska jag in till stan med fina Johanna. Skulle behöva lite nya smycken och sånt till skolavslutnings outfiten, så ska snart göra mej iordning. Hörs senare! (:


Grillkväll!


Kom precis hem från en grill kväll med klassen på östra stranden. Jätte mysigt har vi haft de hela kvällen. Alla var inte med så vi var inte så många. Vi grillade, snackade, åt osv. Vissa badade till och med! De blev en hel del bilder, så jag tänkte bjuda er på några. Men som sagt, jätte mysig hade vi de. Vi hade tur med vädret också! (:

Flowers


Tog några bilder på mina favoritblommor innan, visst blev dem fina? Älskar den första bilden. (:


The a team


Älskar verkligen den här låten. Har lyssnat på den i några dagar nu och har heelt fastnat vid den. Kan sitta och bara lyssna på den om och om igen. Blir också väldigt lung och samlad av den. Där fick ni ett fett musik tips av mej. Ed Sheeran sjunger ju också gaalet bra ?! :o Tänk om man hade en sån röst ..

Espresso house


Vi hade vår sista spanska lektion idag. Eller ja, om man nu vill kalla att sitta och fika på espresso house är en lektion? haha. (; Vi skulle igentilgen köpa glass på torget, men vädret var inget vidare så jag, Johanna och Jennifer tog en fika på espresso house istället. Jag tog en choklad muffins som ni ser på bilden. Äter typ alltid den när jag är där, heh. Vi hade de iaf jätte mysigt till de var dags att gå tilbaka till skolan igen .. Helt okej "lektion" tycker jag! (:

Enkel outfit



Kände för något riktigt enkelt idag, så de blev ett vitt slappt linne och ett par mörka tajta jeans. Lite kallt blev de, men de funkade. Piffade också till de med ett enkelt med snyggt armband - älskar de! Passar till allt liksom. Yes, de var dagens enkla med snygga outfit! Vad tycker ni? (:

Slapp dag

(image description
Har inga bilder från dagen, så de fick bli en bild från helgen ist, de funkar de också! Idag har jag varit med Sandra & Frida. Vi var kvar på skolan till typ halv fyra för Frida höll på med en kanin på slöjden, jätte söt blev den. Sen gick vi hem till dem. Vi kollade film och myste mest, slapp dag! Vad har ni gjort idag? (:

Släkt träff


Har varit på släkt träff idag hos min mammas syster för hon och hennes man fyllde år. Vi åt god mat och god
efterrätt. Och där var en sjukt söt bebis som hette Oscar. Blev typ lite förälskad i honom, haha. Men titta bara vilka fina ögon! Tror de var min mammas systers mans syster eller nåt, heh ;) Men hur som helst.  I ♥ bebisar.

Härlig dag

image descriptionimage description
Idag har jag varit med Johanna och Tilde nästan hela dagen. Vi stack till Willys och köpte en massa jordgubbar som vi åt i en park utanför Johanna, gott! Dock var dem inte svenska så dem smakade inte sådär jätte mycket, men dem var ändå goda. Vi tog bilder, snackade en massa osv. Lite senare stack vi till Willys igen för att köpa choklad. (beroende?) Super duper härligt har jag haft de idag med fina vänner och mycket skratt. Och vädret var väl varit rätt så okej också. Vad har ni gjort idag? (:

Vad tycker ni?


Tänkte fråga er vad ni jag passar bäst i. Vågigt och lite lockigt som jag har på bilden ovan eller platt som jag brukar ha? Har inte gjort något med håret på bilden, bara tuperat de lite. Så de är min naturliga "hårstil". Själv så tycker jag nog de är somrigast med lite vågit och lockar i håret + så sliter de ju inte på håret som när man plattar de och så går de ju mycket snabbare. Kanske ska ha de så här fram över? Haha, får se. ;)

Fredagens outfit


Yes, detta har jag haft på mej idag. Kände för något enkelt idag, så de blev en slapp tröja från Ginatricot och tajta mörka jeans från Zara tror jag - snyggt! Var berädda på lite bättre kvalite på bilderna nu. Pappa har nämligen köpt en ny kamera. Haha, har jag sagt vad som hände med den förra? Skulle ut och fotta i trädgården och så duktigt som jag är så råkade jag tappa den på stenarna i trädgården så den funkade inte, lyckat?! :o

Amanda

Kör på lite snabbt nu om de är okej. Kommer bara att börja gråta ännu mer annars. Igår slutade en väldigt nära vän till mej som heter Amanda. Hon och hennes familj ska flytta till Spanien (barcelona) och bo där. Och såklart var de jätte jobbigt för oss att säga hej då. Blev mest 'älskar dej och du är värdens bästa Amanda' osv. Många kramar och tårar. Grät hela dan, halva natten och imorse i skolan .. Har sagt de här tusen gånger innan, men om du ser de här Amanda så ska du veta att jag älskar dej så otroligt jävla mycket och att jag saknar dej som in i helvete redan. Jag vill backa tillbaka tiden jag haft med dej och din otroliga fina personlighet. Vill göra om alla fina minnen vi skapat tillsammans och göra fler, men tuvärr går de inte. Kommer aldrig glömma dej och tiden jag fick ihop med dej. De är inte många som har en vän som du. Älskar dej mest gumman, du betyder ❤

image description

världens finaste leénde <3

 


RSS 2.0