vågigt hår

Tycker det är sjukt snyggt med vågigt hår nu till hösten men har tyvärr ingen vågtång så jag tog plattången och vågade det med den istället - gick exakt lika bra! Vek bara plattången in & ut medan jag långsamt drog den neråt. Gjorde dock inte så många vågor som ni ser på bilderna ovan. Tror jag ska ha det så imorgon i skolan faktiskt! Tänk bara på att ha en bra värmespray/kräm för det sliter ganska mycket på håret annars. (:

plugg, plugg, plugg...

Sååå trött på denna skiten nu, aja. Det är saker som måste göras och bara för att jag har tråkigt ska jag inte ge er en massa negativ energi. Sitter i min säng just nu iaf med musik i lurarna och pluggar till ett SO prov nästa vecka & skriver om kristendommen, kul va?! Haha, inte särkillt. Men som sagt, det är saker som måste göras. Såhär kommer nog resten av denna söndagen se ut + lite update här på bloggen såklart ;). Vad har ni för planer?

saturday today

Wellcome suturdaay! Har sprungit runt i mjukis kläder helt osminkad och städat med musiken på högsta i hörlurarna hela förmiddagen idag. Syrran ska nämligen ha släktkalas ikväll så det är därför jag har städat. Följde också med mamma och köpte godis på hemmakväll innan, mums! Nu ska jag strax hoppa in i duschen och göra mej fräsch inför kvällen, höörs! (:

äntligen fredag!

Äntligen fredag och äntligen helg! :D Känslan av att man har en hel helg framför sej är obeskrivlig, åh! Började iaf min helg med mys i soffan och så fortsätter nog kvällen skulle jag tro + god mat och lite snacks och vindruvor, hehe ;). Ha en härlig fredagskväll så hörs vi! Bjuder på en insabild så länge.


mellamål

Gjorde iordning lite mellamål när jag kom hem från skolan innan. Varm choklad, yougurt & flingor fick det bli, yummi! Regnet öser ju ner utanför också, buhu.. Aja, nu ska jag strax dra och träna så hinner inte skriva så mycket mer, höörs! (:

nödväntigt

Var i stan med bästavän igår och för att alla hårnålar & tofsar försvinner spårlöst hela tiden hos mej så passade på att köpa det när jag ändå var i stan. Alltid bra att ha hemma liksom! Köpte bruna tofsar utan metallgrej (det sliter på håret) och bruna hårnålar från bikbok, bäst tofsar har dem där! (:

Espresso house

Tog bussen in till stan med min finfina bästavän tidigare idag & satte oss på mysiga espresso house och tog en god fika där - choklad muffin & chailatte! Dock sa jag till mej själv igår att inte äta några sötsaker denna veckan men tyvärr bröts det redan efter en dag, hehe ;). Hörs! (:


williams lista

HAHAHA, åherregud! William spetz har haft ett hemligt projekt under sommaren som nu har kommit ut. Det var en humor serie som heter "williams lista" och första avsnittet gick igår, haha så bäst! Det säns på svtplay varje söndag kl. 19.00, så klicka in där vettja! :D Länkade också klippet ifall någon missat det.

zara & monkie

Hösten är häär! Tempraturen hade sjungt till endast 10+ imorse så kände för något riktigt enkelt och gosigt till outfit idag så det fick bli en mysig tröja från monkie med knappar i ryggen & ljusa jenas från zara + skinn jacka och mina blåa converse till, enkelt men snyggt. Nu drar jag och tränar, hörs! (: 

godnatt

Herregud vad fort helgen går, helt galet ju.. Aja, tänkte krypa ner i min nybäddade säng nu och få min skönhetsömn, heh ;). Imorgon är det måndag, ny vecka och back to the hell again. Bjuder på en bild som jag tog på balkongen tidigare idag så länge, hööörs! (:

 

(bytte ut två av bilderna i headern som ni kanske redan märkt, tyckte det blev bättre så!)

lite nytt!

Kändes som att det behövdes en rejäl uppfräschning här på bloggen så gick ut och knäppte av några bilder tidigare idag och sen satte jag mej ner och fixade till en ny header + lite annat smått & gott på någon timma såhär på lördagskvällen, vad tycks?! Själv så blev jag väl ganska nöjd, lite små saker kvar i menyn och lite övrigt kvar bara! Funderar också på att göra bilderna i headern liiite större också, får se. Men idén var att få in lite "höstkänsla" och det tycker jag att jag fick! (:


mys nu!

Åt lite god sushi för ett tag sen som mamma var och köpte innan, gott! Nu tänkte jag krypa ner i soffan och somna framför några filmer jag hyrde på hemmakväll innan med familjen. Köpte också lite lösgodis och svenska chips till filmerna. Myskväll! (:

godmorgon lördag!

Godmorgon & godmorgon ... klockan är halv 1 men skit samma! ;) Knäppte av några bilder i sängen precis, dock ser jag skit sliten ut så var bara tvungen att hålla för ögonen på sista bilden, haha ;). Lördag idag då och syrrans födelsedag! STORT GRATTIS TILL DEJ PÅ 15-ÅRS DAGEN! Hon fick frukost på sängen av mej och mamma för pappa jobbar & fina presenter. Nu ska jag städa lite, hööörs.

instagram

Satt nyss och pillade ihop ett litet collage med mina senaste bilder från instagram, jag hoppas att ni följer mej där?! För er som inte gör det så heter klaraa99. När inte bloggen uppdateras som det ska så håller jag oftast hus på insagram, heh ;). Åh just det! blogg.se har uppdaterat lite så nu kan man ta bilder direkt från sitt insagramkonto & lägga upp bilder på bloggen, smidigt va?! Perfekt när man har brottom te.x.

bad weather

Välkommen hösten säger jag bara! Regnet har ju öst ner dem senaste dagarna & tempraturen har sjunkt till 10-15grader. Skulle igentligen ut och fota bilder till den nya designen innan med regnet/haglet hindrade mej helt, får ta tag i det imorgon istället! Imorgon ska hela högstadiet ha friidrotts dag på sannarp och jag pallar verkligen inte, får se hur det bli med det.. Nu blir det mys i soffan framför nån film elr nåt, hööörs! (:

blåbärs dricka

Sitter just nu ute i trädgården i träningskläderna och dricker provivas blåbärs dricka till mellis, yummi! (och nej, det är inte blod) ;). Nu ska jag strax ta en lång & skön dusch och sen ska försöka ta mej ut och ta lite nya höst bilder till den nya designen (!!) Mer uppdate senare!


hungry hearts

Åh vad jag älskar denna låten, blir så j*vla glad av den! Började faktiskt lyssna på den så tidigt som idag i skolan och har säkert redan lyssnat på den minst 20 gånger, haha! Om jag hittar en låt jag gillar kan jag lyssna på den om & om och aldrig tröttna ... typ ;). Nejmen ge denna låten en chans, u gonna love it.

drar & tränar!


Yes, nu tänkte jag dra & träna med vänner! Var ju inte med förra gången av vissa andledningar så får köra extra hårt idag ist. Har på mej short bh, shorts och ett linne som jag strax ska ta på mej + uppsatt hår. Annars då? Ny vecka, nya planer och en glad klara som vanligt! Nu hinner jag inte skriva så mycket mer, hööörs!
ps: ny design på g...

varm choklad

Sitter just nu i soffan och kollar på en bra tjejfilm och dricker varm choklad med grädde medans regnet öser ner utanför, myspys! Lånade mammas mugg som ni kanske ser, hehe ;). Känns verkligen som att hösten är här nu. Det har regnat och varit storm ute i stort sätt hela dagen, men jag klagar inte! Bara mysigt med höst ju, hihi. Nu ska jag fortsätta att mysa i soffan resten av denna fredagen, höörs! (:

mini shopping + dagen


Stack in till staden med bästavän & Amanda tidigare idag. Vi lunchade på ett mysigt ställe och åt sushi där, yummiyummi! Nog inte sista gången jag är där och käkar, hehe ;). (ang. inlägget under så krånglade blogg.se appen när det skulle publiceras så det publicerades någon timma senare) Det blev också lite mini shopping efter den goa sushin. En spets bh från lindex & en nail polish remover från h&m, hööörs!

Lunchar!


snygga naglar

Har ju glömt att visa er mina snygga glitternaglar jag gjorde för några dagar sen, vad tycks? La först på ett vitt nagellack som baslack & sen la jag på några lager glitter nagelack med olika färger i som jag köpte på Ullared. Som ni säkert redan märkt så älskar jag att sitta och trixa och fixa till naglarna tills dem blir riktigt snygga, kan sitta i flera timmar om det skulle behövas! (:

aniktsmask


Sitter just nu i sängen med datorn i knäet och bloggar, mys! Tog en lång dusch innan och la på en choklad ansiktsmask, älskar den! Sprang också skoljoggen med skolan innan som är ungefär 5 km lång. Jag och bästavän tog oss runt på bara 30min, duktiga vi är va?! Skulle igentligen träna idag med kände helt enkelt att jag inte pallade. Får köra extra hårt nästa gång ist! Snart kommer bästavän hit så ska hon sova över här inatt, mysigt! Vi har studiedag imorgon så det är nice. (:

my daaay

Kan väl börja detta inlägg med att säga att jag bjuder på bilden över, hehe ;). Tisdag idag då! Dagen började med att jag inte vaknade av väckaklockan och försov mej till halv 8, smart tjej? En halvtimma senare tog jag cykel och cyklade till the school. Fixade dem tråkiga och sega timmarna där osv. Åh, just det! Vi tog ju skolfotot idag också. Blev väl hyfsad nöjd med det enskilda, dock fick vi inte se fotot på hela klassen. Sen var jag med bästavän resten av dagen. Vi kollade film och drack obooy medans regnet öste ner utanför, mysigt. Aja, nu ska jag ta tag i pluggandet & senare blir det x-faktor! (: 

bilder i morgonsolen


Knäppte av några bilder på balkongen innan jag stack till skolan imorse när morgonsolen var framme, härligt härligt! Visar också lite av dagens outfit - stickad tröja & mörka jenas.

klara tipsar!


Yes, nu tänkte jag tipsa er om en grym hår olja som jag själv andvänder varje dag! Den stärker håret från rötterna, återfuktar, håret blir glansigt samt är det lite som ett klister som håller ihop håret, låter ganska bra va? ;) Oljan kommer från en nöt från australien tror jag + så luktar den gaaalet gott! Mamma köpte den hos frisören så vet inte exakt vad den kostar men skulle tro att den kostar runt 400/500 kanske? Men hursomhelst. Den är grym så spring och köp den! :D

kvällens


Ska strax åka iväg på gräftskiva hos några bekanta med familjen, mys! Där ska då kvällens spenderas. Har på mej min nya tröja som jag köpte igår, älskar den! Till den har jag ett par tjocka svarta leggings & platt hår, vad tycks?! Nu hinner jag inte skriva så mycket mer men ni får ha en härlig kväll! (:

shopping


Stack ju till ullared igår och självklart blev det lite shopping som jag tänkte visa er nu. En ny plattång, ett glitter nagelack & ett vitt nagelack, rosa iphone fodral, foundation borste, hårspray, hårinpackning, hårnålar, 3 ansiktsmasker, 2 spets trosor i svart & vit, svart bh & en jätte gosig stickad tröja i en fin rosa färg, nöjd men ALLT! Kändes som att det behövdes lite på uppfräschning & påfyllning bland hår/smink/hud sakerna. Det var först tal om att Julia skulle följa med, men hon fick eller kunde inte så jag och bästa åkte bara, men hur som helst. Hade verkligen en toppen dag, dock lite struligt att ta sej hem med tillsammans löste vi det! Tack för den dagen värdens bästa, måste göras om! :D 

mot ullared!

Hejsanhoppsan! Nu har vi precis slutat skolan och strax kommer framor och hämtar oss så sticker jag, bästis & Julia till ullared! :D galet najs ju, hihi. Där väntar en massa shopping förhoppningsvis,  massor av tjejsnack såklart & flera timmar att bara ha galet kul på och shoppa loss, kan det bli bättre?! Ni får ha en underbar dag så hörs vi! :D (lite hyper just nu hoho)

the impossible

Åh, såg denna trailern på filmen the impossible häromdagen & jag måste verkligen se den! Handligen är om en sann historia om en familj som överlevde tsunamin i thailand 2004. Hemsk att en sån enorm våg kan försöra så många människors liv.. Men iaf. Det verkar vara en mycket känslosam film men också väldigt väldigt sorlig. Vill också skänka en tankte till dem som var med i tsunamin och överlevde elr dom som förlorade någon nära, respekt

fuck school..

..this is how i am bitch! Tordag idag då. Veckan har faktiskt gått ganska fort enligt mej. Dock håller man ju nästan på att somna hela tiden så drygt det är, haha ;). Nej men possitivt är ju att det är fredag imorgon, jippi! Och det kommer minst sagt bli en grym start på helgen kan jag säga, åter till det senare! (:

fota i regnet

Igåreftermiddag/kväll öste regnet ner här i lilla Halmstad. Så varför bara fota i bra väder när det går lika bra att fota i dåligt? (haha) Ställde stativiet vid dörren till balkongen & själv stog jag ute i regnet. Mascaran bara rann & rann & kläderna blev våta, men värt var det! (:

hemma igen!

Kom hem vid elva igår. Sov dock nästan hela resan hem, hehe ;). Imorse tog jag en riktigt lång sovmorgon, kändes verkligen som det behövdes! Åt en god fruksot, tog en skön dusch & sen kom bästisfestis hit. Nu gör vi väl inget spc, mest chillar och så forstätter nog dagen ut skulle jag tro! (:

shopping från gbg

Detta hittade jag igår i göteborg! Inte så mycket dock men lite iaf ;). En sjukt söt T-shirt från mango med med musepigg & mimmi på, älskar den! Lätt att matcha till ljusa jeans t.ex. Sen hittade jag den här ur söta blusen från monki i en mörk grå färg, lovelovelove! Också lätt att matcha till. Till sist köpte jag jätte snyggt "blingbling" skal från någon som sålde skal på gatan med en stor ros i ena hörnet & en mindre i det andra, hörs! (:

mot göteborg

Nu bär det av till härliga göteborg med de familia! Vi börjar med lite go shopping i staden & sen åker vi hem till min faster kl 4 för hon fyller 42 och hela 40 pers kommer vara där. (?!) Ni få ha en härlig dag så hörs vi! (:


RSS 2.0