onsdag

Har endast haft 3 lektioner idag. Bilden & NO blev inställt så istället fick vi hela 2 håltimmar och sluta en timme tidigare! Så på lunchen stack jag hem och blandade ihop lite pannkakssmet och stekte på lite pannkakor med egengjord jordgubbsås, socker och kanel på, mmm.. Värsta kalloribomben ju haha. Dock hittade jag inte minneskortet till kameran men det får duga med några mobilbilder istället.


inför thailand

Tog bussen mot eurostop med bästavän igår där vi shoppande och lunchade/fikade. Lite mini shopping inför thailand helt enkelt! Garner fuktkräm, foundation pad, toffsar, noppare och en ögonbrynspenna. Bara 12 dar kvar nu ju, herregud..! Dagarna innan vi åker blir det nog att beställa hem dem sista grejerna, lite kläder och sånt! :)

fredag

Fredagfredagfredag! Efter en jävligt seg skoldag stack jag och mammsen till hemmakväll för att köpa lite godis, ett nyårslöfte som nu är brutet, buhu.. Aja. Ikväll blir det myspys med familjen, god mat, lite filmtittande osv. Skön fredag!


party shorts

Visade er mina glitter shorts jag köpte på mellandagsrean för några veckor sen, så tänkte det skulle vara kul att få se lite bättre bilder på dem. Så här ser dem iaf ut. Massor av glitter på framsidan, svarta på baksidan och lite fransiga längst ut - lovelovelove! Riktiga party shorts och till sommaren med ett par buna ben kan det inte bli bättre! :)

friday evening

Fredags kväll o allt och här sitter jag och bloggar, känns väl sådär. Skulle gärna vilja hitta på något men eftersom min ena bästavän är iväg och den andra är sjuk så finns det inte så mycket att hitta på, menmen. Får väl bli en klassisk myskväll i sängen med popcorn, choklad, musik och lite filmtittande kanske. Går bra det också! Bjuder på en insta bild ovan, ha en fin kväll!

varm choklad/vinterland

Efter skolan stack jag hem och ordnade ihop en stoor kopp varm choklad med spritsad grädde & kakao på toppen, mums! Lite vardagslyx måste man ju få unna sig med i detta kyliga vinterland, brrr. Nu ska jag fira vidare att det är fredag och att jag har en hel helg framför mej - helt lätt bästa känslan! :)

another wednesday

Dessa onsdagar asså, så trista! Ny snö har ju också kommit, buhu på det. Menmen, ska sluta klaga nu hehe. Stack och tränade badminton innan och efter det tog jag en skön dusch, snackade lite i tele och senare blir det nog mysa ner sej framför några avsnitt pll - helt okej slut på denna onsdag ändå!

egengjord ansiktsmask

Kände för en liten uppfräschning av hyn igår så jag gjorde en egen avokado ansiktsmask! Avokado är väldigt bra för torr hy som passa mej + så är det aldrig fel att ta lite extra tid åt hyn då och då. Mosade iaf först en hel mogen avokado, la jag ut den i ansiktet och lät värka i 20min. Sedan sköljde jag bort den med ljummet vatten. Väldigt enkelt och kostar ingenting! :)


lördags morgon

Vaknade runt halv 12 imorse, gick ner och mixade ihop en hallon/jordgubbs smoothie till frukost och kröp ner i sängen igen och satt igång några avsnitt av pretty little liars på mobilen. Nyförälskad i den serien asså! Dock är jag bara på avsnitt 7, hehe. Annars har jag inte planerat något för dagen, blir nog en chill lördag skulle jag tro. :)

skolstarten

Har inte bloggat nåt om skolstarten efter jullovet så tänkte berätta lite snabbt nu. Trodde vi skulle få en liten "mjukstart" efter lovet men nej, direkt tillbaka till plugget! Första veckan är ju alltid lite extra jobbig efter man haft lov, men jag överlever! F-r-e-d-a-g imorgon också så det ger lite extra energi, ni anar inte hur skönt det ska bli med helg!!

music video

Ingen directioner har väl missat musik videon kiss you?! Dock var det ju en vecka sen den kom ut menmen. Jävligt rolig video och med pojkarna i badbrallor kan det ju inte bli så mycket bättre, haha.

små shopping

Sämst bilder, jag vet. Har inte bloggat på snart en vecka och har verkligen dåligt samvete för det. Men ska försöka komma igång med bloggen igen! Var i stan med mamma och syrran i måndags och små shoppade lite. Köpte två söta sommarlinnen, vita hörlurar och en fin löv ring - nöjd med allt!
 
(uppdaterar förhoppningsvis mer imorgon)

can't wait!

Åh vad jag längtar! Om drygt en månad bär det av till thailand med hela familjen och bilderna på hotellet/poolen ser ni ovan. Ni anar inte hur sjukt skönt det ska bli att komma bort från gråa tråkiga sverige i hela två veckor och istället ligga och steka på stranden i thailand - can't wait! Lovar att ni blir rejält bilduppdaterade när jag kommer hem eftersom system kameran följer med denna gången.


happy new year

Äntligen är det nya året här! Tänkte lägga upp outfiten igår med hann aldrig men hade på mig en svart blus, min glitter tubtopp och svarta jenas till. Dem som var här var bästavän och hennes familj och två andra familjer, trevligt trevligt! Vi åt tre rätters, snackade en massa och kollade på reketerna vid tolvslaget - helt klart höjdpunkten! Nu glömmer vi 2012 och välkomnar ett nytt fräsch 2013 som säkert kommer bli ett toppen år!
 
(fick inga bra bilder på rakerna så lånade en bild från google)