shopping!


Var i stan med bästa innan & självklart blev det lite shopping, standard? ;) Hihi, köpte en jätte fin & enkel lite tunnare stickad tröja inne på GinaTricot. Lätt att matcha till ett par ljusa jenas och lite smycken. Kostade 199:- Sen köpte jag en shower gel på Bodyshop & ett genomskinligt nagelack från depend eftersom jag spillde ut mitt förra häromdagen, lyckat eller vad?!

mellamål

Kom nyss hem från skolan och sitter och käkar rester från b&jn till mellamål från igår. Spenderade kvällen hos bästis med film, b&j och frukt, mysigt! Strax ska jag in till stan med bästa där lite shopping förmodligen väntar, fredag idag ju! :D Dock känns det som att jag håller på att bli förkyld. Hade jätte ont i halsen imorse & näsan rinner. :( Aja, ni får ha en härlig fredag så hörs vi!


musik tips

Tänkte ge er ett feeett bra musik tips nu. Låten heter "this is love" och gjord av någon william (haha). Men iaf, sjukt grym låt! :D

fantastic nails


Satt och pillade & trixade med naglarna i några timmar igår kväll och ovan ser ni resultat, riktigt nöjd! Köpte ett rosa glitter inne på panduro igår. Igentligen inte till för att ha på naglarna med det går lika bra. La först på ett baslack och sen strog jag på ett lager glitter. Gjorde det 2/3 gånger så det verkligen skulle fastna. Tror jag sticker in till stan nån gång i veckan och köpter med några fler olika färger. Tycker det blev riktigt snyggt faktiskt, så tips till er som vill ha ett blilligt, snyggt & ett litet annorlunda altenativ, köpt hem glitter! (:

Halsduk med luva


Hittade den här gosiga halsduken med luva inne på Gina igår för endast 99 :- Blev lite förälskad i sen så självklart följde den med hem, hehe ;) Alltid gosigt att svepa om sej med en kall dag + super duper lätt att matcha eftersom den är svart. Tänkte först köpa en i vinröd med sen kom jag på att det kanske blir snyggare med svart eftersom jag har min jeans jacka till, men hur som helst. Längtar till att inviga den! :D

Stan med vänner

Hej allihopa! Stack in till stan med några vänner efter skolan idag, shoppingen visar jag senare! Vi satt oss först på espresso house & fikade. Tog en med kladdkaka med grädde och en färsk pressad apelsin jucie, gotti gotti! Hann också med lite plugg, hehe. Lite senare hände det lite saker som jag dock inte kommer/kan ta upp på bloggen. Det jag kan säga är väl att det finns många otrevliga människor där ute, hörs! (:


dagens

Detta har jag haft på mej denna måndagen! Lite varmt blev det dock lite senare på dagen. Hade på mej en söt tröja med stickad framtill & ett genomskinligt tyg baktill. Vet dock inte var den är ifrån för den är syrrans & jag fick låna den efter tjat, haha. (ingnorera lappen på bh:n) Till hade jag mina ljusa jeans och en dounat i håret. Vad tycks?! (:

söndag

Tog en riktigt lång sovmorgon idag, känndes som det behövdes! Sen har jag mest chillat framför fb på surfplatan & varit med bästis. Imorgon är det ny vecka och nya tag, buhu. Denna helgen har verkligen gått oerhört fort. Man hänger inte med! :o

flowers

Igår var det mamma & pappas bröllops så pappa åkte iväg och köpte några fina blommor till mamma. Gillar ju att fota blommor som ni säkert redan vet så kameran var framme i första hugg, haha ;). Vi firade också med god mat & god dessert på kvällen, mys! (:

dom senaste dagarna

Tänkte kort sammanfatta dem senaste dagarna eftersom jag inte har bloggat så mycket på sistonde. I måndags började ju skolan. Skönt att komma tillbaka till dem gamla rutinerna och vända tillbaks dygnet. Dock längtar jag redan till nästa sommarlov, hehe ;). I tisdags var jag med Tilde tror jag. Kom inte riktigt ihåg med tror vi var här. I onsdags var jag med Tilde igen. Hjälpte henne blandannat att städa rummet lite och sen chillade vi mest. I tordags var jag bara hemma. Dåligt väder var det och var sjukt trött så låg i soffan hela dan och kollade på twilligt filmer, mys! I fredags (igår) följde Tilde & Johanna med mej hem. Vi bakade kladdkaka som ni ser i inlägget under och bara chillade. (:

ännu mer bakelser

Har blivit ganska mycket bakande på den senaste tiden, men det är bara bra! Satt igång & bakade en tårta igår med bästavännerna. Vi gjorde först en vanlig kladdkaka i botten och en choklad glacyr på toppen med några silverkulor och bjönbär från trädgården, yummi! :D

outfit for today

Hello! Detta har jag haft på mej denna regniga onsdag. Myströja från Gina & mörka jeans från JC, enkelt men snyggt. Vad tycker ni?! (:

cupcakes

Satt igång och började baka choklad cupcakes vid 5 tiden innan. Jätte goda blev det men väldigt väldigt mättande. Gjorde först en vanlig choklad muffins & sen gjorde jag en frosting som jag spritsade på och toppade med några silver kulor, vad tycks?! (:

william spetz

HAHAHA tror seriöst jag älskar denna killen, så sjukt rolig! Han har precis gjort en ny video som heter "svettiga händer på gymnasiet" som ni ser över. Han håller på med ett större project som kommer ut till hösten ellernåt. Men hursomhelst. Ni MÅSTE se videon över, så bäst! :D

back to the school

Som dem flesta andra i Halmstad började jag skolan idag. Helt okej dag, dock somnade nästan jag & Tilde eftersom vi bara sov fyra/fem timmar inatt, haha ;). Nejmen hon sov över hos mej och vi kunde inte somna och sen gick vi upp vid fem tiden för vi skulle fixa oss länge tillsammans, men iallafall. Slutade runt ett tiden och då följde Tilde med hem till mej, hämtade sina saker och sen stack hon hem till sej. På bilden ser ni lite av min outfit för dagen. Nu ska jag sova, hörs! (:

höst collage

(tidinställt inlägg)
Satt nyss och pillade ihop ett litet höst collage med bilder från hösten 2011. Känns verkligen som att hösten börjar närma sej nu. :( Dock gillar jag igentligen hösten med allt den innebär.  Sitta inne hela dagarna och mysa framför en bra film medans regnet öser ner utanför. Men sommaren är ändå bäst, haha ;). 

björnbär & musik

För en stund sen kom bästis hit. Vi satt oss ute i trädgården i det fina vädret med musiken på högsta & åt bjönbär från trädgården som jag plockade imorse, mums! Strax ska vi äta lite lunch och sen tar vi bussen till eurostop där lite shopping väntar, hörs! (:

axellös leopard klänning

Förlåt för den dåliga uppdateringen dom senaste dagarna, men som jag sa i några inlägg under så har jag lagt bloggen åt sidan lite och njutit lite extra dom sista dagarna av sommarlovet. Men det tar vi igen nu när skolan börjar! Klockan fem idag åkte jag & familjen till min farmor. Min farbror fyllde 40 så alla nära & kära var där och firade. Hade på mej min axellösa leopard klänning som jag knappt andvänd. Till det hade jag platt hår och lite smycken, bilder ser ni över! (:

mysig hemmakväll

Cyklade iväg till hemmakväll vid åtta tiden med Sandra & Frida och köpte lite lösgodis. Just nu sitter jag i min säng med datorn i knäet, lyssnar på Olly Murs (min nya idol), smsar & käkar godis och så fortsätter nog kvällen/natten skulle jag tro! Försöker njuta lite extra mycket nu dom sista dagarna av sommarlovet. Aja, ni får ha en mysig fredagskväll för det ska jag ha, hörs! (: 

mitt solblekta hår

Tänkte visa er mitt solblekta hår med mina naturliga slingor & små lockar i nu. Varför vet jag faktist inte, haha. Nej men vet inte vad jag ska blogga om just typ. Har inte plattat/lockat/fönat det på några veckor nu för det växer mycket fortare om man inte andvänder värme mot det, håret slits inte + så har jag haft håret uppsatt i en dounat flera dagar i rad nu. Men andra ord har jag tagit hand om mitt hår extra mycket dom sista veckorna nu innan skolan rullar igång igen! (:

my day

Tvillingarna Kristansson får stå för bilden i detta inlägget, haha. Idag var jag med Tilde & Johanna på förmiddagen och Sandra & Frida på eftermiddagen. Tog också bort min tandställning idag som jag haft ungefär ett år nu, så det var mer än skönt att bli av med den! Dock gör det lite ont i tänderna just nu, men jaja. Huvudsaken är att den är borta! :D 

bättre bilder

Tänkte visa lite bättre bilder på min nya jeans jacka som landade i brevlådan häromdagen. Tog bort inlägget jag gjorde igår och visade den p.g.a bildkvaliten blev så dålig så över ser ni bättre bilder på den! Själv så älskar jag den. Men nu till den stora frågan. Vad tycker ni?! :D

B&J

Cyklade bort till Willys innan med bästavännerna och köpte två B&J. Kändes som att vi inte orkade en var så vi delar på två istället. Nu sitter vi ute i min trädgård och käkar B&J & steker i solen, mys! Bloggar mer senare, hörs! (:

fler bilder

Tänkte att ni ville se fler bilder från dagen då jag & bästavännerna var ute och fotade, så här kommer dom. Blev en hel del som ni ser över + så har jag inte tagit med alla. Hade en toppen dag verkligen & fina bilder blev det allt! Bilderna får endast kopieras av Johanna Andreasson & Tilde Zetterlund, hörs! (:

tisdag

Fick bli en arkiv bild i detta inlägget för har inga bilder från dagen. Idag har jag varit med bästavän (Tilde) i stort sätt hela dan. Där har ni en av anledningarna till den kassa uppdateringen. Men hursomhelst. Cyklade hem till henne vid 12 tiden. Vi chillade lite, lyssnade på hög musik & gjorde en god pasta sallad till lunch. Lite senare runt 4 tiden skulle Tilde till frissan & för att jag endå inte hade något vettigare för mej att göra hemma så följde jag med. Efter det cyklade jag hem, åt lite & bytte om. Sen stack jag & Tilde till friskis och tränade lite på gymmet. Har aldrig varit där förut & har inget kort för att träna där men ska föröka att fixa det i veckan så jag kan åka dit och träna oftare. Var bara där och testade på idag. Oj, oj, oj nu blev det en hel del text! Haha, hörs! (:    

mysig kväll

Idag har jag inte gjort så mycket, mest chillat i trädgården med hög musik i lurarna. Tänkte mysa till det lite nu framför tven med gröna druvor & en bra tjejfilm, mysig kväll! Dock har vi inte så många filmer men laddar över från datorn istället. Ni få ha en mysig kväll så hörs vi förmodligen imorgon! (:

heart skips a beat

Hörde denna låten på radion häromdagen och fastnade för den direkt! Olly Murs som han heter har också andra bra låtar som dance with me tonight & oh my goodness. Love, love, love!

sommar bilder!

Tilde sov ju över här inatt och vi gick upp runt ett tiden, drack en god mango smoothie till frukost, fixade oss lite snabbt, valde en enkel outfit och sen kom Johanna. Vädet var ju kanon så vi stack ut till lekplatsen utan för mej & började fotade lite, bilderna ser ni över! Haha lite oseriösa, men jaja. Det bjuder vi på! (;

ändrade planer!

Yes, planerna blev lite ändrade! Skulle ju egentligen in till stan med mamma & pappa men pallade typ inte följa med så Tilde kom över istället och hon ska sova över här. Just nu gör vi väl inte så mycket, mest chillar framför datorn & tven ;). Vi cyklade iväg till maxi innan också för jag ville ha choklad typ, haha. Rörlig inlägg, men jaja, hörs!


ny tröja

Nu tänkte jag visa er shoppingen från dagen. Hittade denna jätte gosiga & väldigt enkla tröjan inne på Gina för endast 150:-. Tänkte ha den nu till hösten & vintern när det blir lite kallare. Snyggt att matcha med en massa smycken & slitna jeans, nöjd!

min dag!

Vädret har ju varit på topp idag så vid ett tiden stack jag, Sandra & Frida in till stan. Vi lunchade på ett mysigt ställe, shoppade & på hemvägen tog vi en varsin glass på reccardos, mysig dag! Nu ska jag strax hoppa in i duschen och fräscha till mej inför kvällen. Ska nämligen in till stan med mamma & pappa och äta kvällsmat. Men ni får ha en mysig lördagskväll för det ska jag ha, hörs!

lunchar!


tränings kläder

Åkte till stadium med mamma & syrran på eftermiddagen idag. Kände att jag behövde lite nya tränings kläder nu när badmintonen börjar + så skulle jag kanske få ett tränings kort på friskis av mamma. Aja, blev iaf 2 träningslinnen ett i svart & ett i rosa, svart sport BH & ett litet paraply som man kan ha i väskan ifall det kommer en skur. ;) Yes, lite shopping blev det allt, hörs!

beställd!

Ni vet jeans jackan över som jag snackade om häromdagen? Igår beställdes den & nu påväg hem till mej.  Efter liite tjat fick jag som jag ville & pappa beställde den. Var lite ibehov av en ny jacka + så kan jag ju variera lite mellan den & skinn jackan. Köp på nelly.com för 499:- för ni som undrar, looove!

hemmagjord sushi

Vi sju tiden idag satt jag & pappa igång med att göra egen sushi! Har aldrig gjort det förut, så det var en
upplevelse. Och sushi galna som vi är hela familjen så var det en riktig favorit, mycket godare än dom man köpter enligt mej! Favoriten är nog fortsvarade laxen, räkan eller rullarna. Vi hittade på lite egna saker också som musslor & pilgrimsmusslor. Blev väl runt 50 st skulle jag tro. (alla är inte med på bilderna) Som sagt, en upplevelse som vi nog kommer göra flera gånger! (:

dagens outfit

Detta har jag haft på mej idag. Enkelt svart linne, ljusa slitna jeans & ett hjärt halspand + svart väska & och mina blåa convere. Enkelt men snyggt som jag brukar säga. (; Tänkte först ta shorts för solen tittade fram lite men tog jenas iaf. Lite varmt, men jaja. Jag överlevde! Haha nu ska jag ut & njuta av kvälls solen, hörs! (:

stan next

Nu ska jag strax möta upp bästavännerna & så drar vi in till stan där dagen ska spenderas, mys! Får se om något följer med hem men ist visar jag er senare. Ni fick också se lite av dagens outfit på bilden. Kanske visar bättre bilder senare, får se. Nej, nu hinner jag inte skriva mer, hörs! (:


jenas jacka

Har velat ha en jeans jacka hur länge som helst nu & har entligen hittat den perfekta efter lite letande! Kikade in på Nellys sida & hittade den här underbara jenas jackan. Älskar att den bara går till midjan & att den skiftar lite i färgen. Perfekt att ha nu när det börjar bli höst ute med funkar ju också på våren & sommaren. Nu ska jag föröka tjata mej till den av mamma för jag mååste bara ha den! :D

ögonbryns trimmer

Köpte en sånhär ögonbryns trimmer i stan häromdan. Gillar att fixa till brynen riktigt snyggt men dock gör det så ont att plocka dem enligt mej så det var därför jag köpte den. Fick även med två andra trimmer blad & en liten rengörings borste att ta bort håret med. Köpte den inne på Lindex för 100:- & är hel nöjd med den. Så om du vill ha perfekta bryn, köp den! :D

godmorgon!


fräsch chey

Tog en lång dusch efter joggingturen innan, skönt! Tog också på mej lite mjukis kläder som en stickad tröja & mjukis shorts. Gjorde också en liten fläta i luggen. Varför vet jag inte, haha. ;) Har mest suttit framför datorn & tven denna kvällen, chill! Nej, nu ska jag sova & få min skönhetsönm, hörs! (:

gårdagen & dagen

(bild från bulgarien)
Tänkte sammanfatta gårdagen & dagen idag. Igår var jag med Sandra & Frida. Vädret var ju kasst som vanligt så vi satt mest inne och glodde på film typ hela dan, mys! Sen på kvällen stack jag hem, åt & packade och sen cyklade hem till Tilde där jag sovde över. Vid 3 tiden tog Jag, Tilde, Sandra & Frida en liten joggingtur. Har inte tränat på jätte länge så har tappat min kondition nästan helt & hållet men försöker få tillbaka den lite. Yes, det var
gårdagen & dagen idag, hörs! (:

delicious cake

Tog precis en liten promenad till närmaste conditori som bara ligger några hundra meter härifrån. Köpte tre chokladbiskvier tror jag det heter med mandelmassa i blotten, krämig choklad kräm i mitten & knaprig choklad på toppen, sjukligt goda! Helt klart en av favoriterna i kakväg.

Ps. Tänkte be om förlåtelse om den kassa uppdateringen. Lovar att ta tag i den nu men har haft lite att göra så har inte haft tid med bloggen helt enkelt. Men det ska det bli ändring på! (:

Lyckad helg

Hemma just nu efter en lyckad helg som jag spenderat med dem bästa. Tänkte kort sammanfatta den nu. Igår tog vi cyklarna in till stan. Vi lunchade, små shoppade lite & chillade runt o så. Några timmar senare stack var & en hem till sej och packade, duschade, fixade sej lite snabbt & sen kom Jossis. Vi skulle nämligen hem till Tildis där vi skulle sova över. Lite senare på kvällen stack vi in till stan där vi mötte upp lite folk. Vi gick mest runt i  och snackade lite shit o så. Sen kom min familj hem till Tildis familj där vi åt kvällsmat. Sen taggade vi dygna framför teven med choklad. Ni vet hur de gick förra gången va? Slutade med att vi somnade runt två ungefär, men denna gången lyckades vi hålla oss vakna ända till halv 5 ungefär. Dock sov vi desto längre på morgonen ... Men som sagt. Haft en lyckad helg med dom bästa. Hörs! (:


Lunchar

Lunchar just nu på barmezzo med bästisarna, mys! Beställde en bagett med skagen röra & men grönsaker, mums! Senare blir det lite shopping förhoppningsvis. Hörs! (:


lördagens planer

♥ gå upp 8.00
.
  ut med hunden på långrunda OM det är fint väder
 
äta frukost & göra mej iordning
 
lunch & shopping i stan med bästisarna
 
duscha, göra mej iordning & packa
 
familjen åker hem till tildes familj där kvällen ska spenderas
 
♥ soova över med bästisarna!
 
♥ och så ska jag försöka uppdatera er nån gång också ;)

kanel bullar

Bara jag som älskar doften av nybakta kanel bullar? Tror inte jag är ensam om det! När vi kom hem från Falkenberg var pappa i full fart med att baka kanel bullar. Blev nog runt 80-90 bullar ungefär. Pappa bakar alltid överdrivet många, haha ;).

en dag utöver dom andra

Vid 3 tiden idag åkte jag, mamma & syrran upp till Falkenberg där mamma bokat en ridtur som varade i 1 och en halv timme. Har inte ridigt sen jag gick i ridskola när jag var midre men lite satt kvar iallafall. Vi red vid stranden och uppe i skogen, riktigt härligt! En spännande upplevelse jag sent kommer glömma helt enkelt! Ovan ser ni oss på våra hästar vi fick låna. Erkänn min var sötast? ;)

bästavän

Spenderat denna torsdagen med sötnosen över. ;) Hon kom vid 3 tiden och vi chillade mest hos mej. Vi hade ju en heel del att snacka om eftersom vi inte träffats på över 3 veckor som sagt. Lite senare tog vi på oss skorna och promenerade in till stan. Tog en glass på reccardos & bara chillade ännu mer, mys! Sen blev det lite dramatiskt eller vad man ska säga, haha. Kom nämligen en tjej som hade målat sej vit hela sej, hade en jätte lång kjol typ, neck upptill & typ gick jätte konstig och typ "sjöng" eller nåt? Sen klättrade hon upp på nån hög sak som stog på bron & gjorde konstiga rörelser.  Haha, bästa förklaringen asså! Nejmen fattade inte riktigt vad som vad meningen med det? Fett läskig var hon & mycket folk var det! Iaf, sen gick vi en runda på stan & gick hem igen & satt och snackade på lekplatsen utanför mej. Sen stack hon hem runt 9 halv 10. Men har haft en mycket härlig dag med bästa! (:

nice nails

Satt och pillade lite med naglarna imorse & ni ser ni resultatet under. Ser dock lite rosa ut p.g.a ljuset men det är igentligen vitt med lite glans i. La också på ett baslack under så nagel inte blir gul & ful. ;) Haha, men snyggt, fräsch & sommrigt blev det iaf. Eller vad tycker ni?

outfit + dagen

Känns som det var ett tag sen jag visade mina outfits, så tänkte göra det nu. Kände för något enkelt, så slängde på mej mitt nya linne från bulgarien & ljusa jenas från zara, vad tycker ni? Där fick ni också lite bättre bilder på linnet, älskar det! Denna torsdagen ska jag spendera med bästavän som kommer snart. Har inte träffat henne på mer än 3 hela veckor (?!) så det ska bli kul att spendera dagen med henne<3

Shopping från Bulgarien

Hann även med lite shopping när jag var i Bulgarien som jag tänkte visa er nu. Ett plus är ju att det är billigare att shoppa utomlands som te.x conversen under. Fick dom för 300:- och här i Sverige & kostar dom runt 700:-. Tänkte iaf ha dem till hösten & nu i slutet av sommaren. Älskar färgen! Sen köpte jag lite snygga nagelack till mej & syrran. Ett vitt med lite glans i, ett ljus rosa & ett mörk rosa. Sen så hittade jag ett ur snyggt armband i en blå, lila, metall färg i en liten butik, visst är det snyggt?! Lätt att matcha till olika kläder också. Och till sist hittade jag ett jätte sött orange linne med lite spets framtill. Också lätt att matcha till ett par svarta shorts eller jeans, dock snyggare i verkligheten.

Fler bilder!

Lovade att visa några bilder från Bulgarien igår & självklart håller jag vad jag lovar! Här får ni lite bilder havet & stranden, den fina utsikten från hotellet & lite annat smått & gott, hoppas det duger! (:

Cream brulé

 När vi kom hem från Bulgarien igår hade pappa ordnat en jätte god tre rätters middag & till efterrätt blev det facoriten, cream brulié! La också på några stora hallon & blåbär, yummi! :d

Hemma igen

Hejhej! Landade i regniga Sverige igår eftermiddag. Flygningen gick bra fast dock var det lite stressigt att hinna med flyget för vi åkte en minibuss från hotellet till flygplatsen och den var försenat av nån anledning så vi kom precis i sista minuten. Som sagt, stressigt men vi hann! Super skönt att vara hemma igen o så, men saknar dock redan Bulgarien .. Nog om det. Bjuder på en härlig mobilbild från Bulgarien än så länge, fler kommer! (:


RSS 2.0