2012:s last sunday

Sista söndagen på året 2012 idag. Året som gått har jag haft roligt med vänner och familj en hel del. Lite nedförsbackar har det ju också såklart varit med det får man ta - livet kan ju inte vara på topp hela tiden! Har också lärt mej en hel del inom bloggvärlden. Tycker min blogg har förändras en hel del sen förra året om man jämför, eller vad tycker ni? Nu är det inte lång tid tills vi sparkar ut 2012 och välkomnar ett nytt fräsch 2013, är ni med?!


latest from instagram

Senaste från instagram, bästa appen enligt mej! Sjukt kul att lägga upp foton, gilla bilder, följa vännerna osv. Heter klaraa99 där så följ mej vettja! (:

mellandagsrea

Var i stan och fyndade på mellandagsrean både i onsdags och idag (lördags). Tycker faktiskt det är värd allt trängsel för gud vilka fynd man gör! Kärlek till shortsen, älskar dem! Halva priset på dem så slog till. Tubtoppen var det dock full pris på samt hårsprejen, värmesprejen och eyelinern. Men det var nödvändiga saker så köpte det. Och till sist en vit stickad tröja och en rosa stickad tröja, halva priset på båda. Sammanlagt fick jag betala 829 för allt - kap! ♥

26 december

Tog 14.00 bussen till österskans där jag mötte upp bästavän. Vi drog in till stan där vi hängde några timmar, shoppade, fikade och snackade en massor, mys! Dock propp fult med folk precis överallt eftersom julrean har börjat men fick med mej lite saker hem iaf! Visar förmodligen imorgon. Sen stack vi hem till henne och chillade ännu mer - en bra dag på lovet helt enkelt.

årets julklappar

Halv kassa bilder menmen, det får duga! Tänkte det skulle vara kul att visa vad jag fick i julklapp i år så börjar från vänster. Just dace 4, bok (sommaren jag blev vacker), body wash, body lotion, balsam, shampoo, duschtvål, body lotion, rosa kopp, chai te, 1000kr, thailändska pengar, presentkort på bikbok (300kr), body scrub, träningbyxor, träningslinne och 2 pyjamaser. Sjukt nöjd med alla presenterna, nu är det bara 363 dar kvar till nästa julafton - tagga!

jul-outfiten 2012

Som tur var hann jag fota lite innan gästerna kom. Har på mej min nya fina röda blus, svarta jeans, min silvriga halsring och lockar i håret. Det fick bli jul-outfiten 2012! Nu ska jag kolla vidare på kalle anka med kusinerna och sen dags för present utdelning - can't wait!!!

god jul!

God jul på er vänner! Vaknade upp av julsånger i hela huset så gick upp och åt en god jul frukost med familjen - bästa starten! Just nu håller jag på att fixa mej förfullt eftersom gästerna kommer kl 1 så måste skynda lite. Men visar förhoppningsvis bilder på outfiten osv senare. Ni får ha det bäst så hörs vi!

hej jullov!!

Äntligen jullov, väntat som bara den! Igår var jag med bästis och hennes kille hela kvällen hos mej och sen sov hon över här. Vi fixade oss osv på morgonen och sen kom bästis nr 2, haha ;). Sen vid 10 började vi alla gå mot skolan. Vi kollade bara på en julshow vi har varje år och sen fick vi våra betyg och sen var det hejdå skolan och hej jullov!! Fick 5 E:n, 8 D:n och 2 C:n så jag går på jullovet med ett leeende på läpparna, nöjd! Ska bli så jäkla skönt med lov nu, åhh! :D
 
(bjuder på lite bilder jag knäppte av innan)

halsring

Sa ju att jag skulle visa er halsringen jag köpte häromdagen - ovan har ni det! Jätte snyggt och lätt att matcha. Fanns även i guldfärg. Köpt på ginatricot för 150;- (tror jag).

min min min!

Nu äntligen jul outfiten fixat! Beställde nämligen precis denna skit snygga tröja från nelly.com och ner till tänkte jag ha svarta jenas med hög midja, ett halsband jag köpte igår (visar er sen) & stora lockar i håret. Vad tror ni om det? Själv tror jag det kan bli riktigt snyggt - enkelt men snyggt! ♥

sjukt!

kalle
Ingen har väl missat det här? Att en svart docka klipps bort i kalle anka för det anses vara "rasistiskt"? s-j-u-k-t är vad det är! Och vi får inte heller ha peppakaks gubbar i lucia tåget heller för det anses ocskå vara rasistiskt. Jag tycker att det snarare är mer rasistiskt att ta bort det och jag tror heller inte att invandrarna i vår land har något imot det. Och dem har heller inte någon rätt att ända på våra traditioner - sjukt.

blondin till brunett

Sitter här med lite dåligt samvete eftersom jag helt glömt bort att säga/visa att jag färgade håret i måndags! Men jaja, rikigt nöjd blev jag och om jag får säga det själv så tycker jag jag passar så mycket bättre i mörkt hår än blont! Hade också några ljusa slingor i det blonda håret som nu börjar titta fram lite, haha. ;) Ni ser också lite av dagens outfit - mörkblå tröja med genom skinligt tyg i ryggen samt möka jenas.

12/12 2012

Bjuder på en bild jag fotade innan snön kom, får duga sålänge! Har varit ett himla snack om att det är den 12/12 2012 idag. Ganska coolt ändå eftersom det aldrig kommer tillbaka det datumet. (eller jo om typ 100 år haha). Annars idag då? Har inte så gjort något speciellt, chillat & tränat typ! :)
 
förlåtförlåtförlåt för uppd.

winter photos

Lite vinter bilder såhär på söndags eftermiddagen, aldrig fel! Var nämligen ute och fotade med bästavän innan och det blev en hel del fina bilder! Dock blev det för kallt efter ett tag så vi gick in och tog fotade istället. Kanske bjussar på flera i veckan, får se.
 
ps - ledsen för uppdateringen!

favvostrumpor

Ligger nyduschat i sängen just nu efter träning, skönt! Och mina super söta, rosa raggarsockar är såklart på, mys! Tänkte plugga till ett musikprov vi har imorgon men istället hamnade jag framför mobilen - standard när man ska plugga typ ;). Förresten, har ni hört snacket om "hästar finns inte, det är en frukt"? Haha, fattar verkligen inte vad mening är med det från första början, vadå en frukt? Haha, skrattretande.


kvällsmys

Hej på er! Har precis tagit en skön dusch och ligger i sängen med datorn i knäet och kollar film, kvällsmys! Passar också på att blogga lite när datorn ändå är igång. Satte också upp min stjärn - ljusstake i mitt rum i förrgår som lyser upp lite i vintermörkret, älskar den! ♥

snön är här!

Halv kassa bilder, menmen. Gick ut på balkongen och fotade lite snabbt innan. Jäkligt kallt var det så det blev inte så mycket bilder men ska försöka ta mej ut och fota mer i veckan. Aja, snön är här! Och som alltid är Halmstad lite efterblivet eftersom dem flesta delarna av Sverige fick snö för flera veckor sedan. Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge eller vad man säger haha? ;)

kvällsfika

Sitter just nu på robert och fikar med min favorit, mys! Julskyltning i stan också så det är proppfullt med folk överallt, kul! Alltid kul när man träffar folk som man känner haha. Har också julshoppat lite presenter också och mer ska det nog bli! (:


vinter vs sommar

Vilken årstid gillar ni mest? Jag gillar nog mest sommaren. Ligga och dega på stranden med friends hela dagarna, sena sommarkvällar,  gå långrundor med hunden osv osv. Men samtidigt är ju vintern underbar också. Sitta inne med en kopp varm choklad medans det snöar ute, snöbollskrig (haha), svepa in sej i stora halsdukar osv osv. Men som sagt, vilken är eran favorit? (:

peppakaks bak

Eftersom det snart är jul så kände jag för att baka lite peppakakor såhär på lördags eftermiddagen, första gången i år faktiskt! Riktigt goa blev dem också. Hittade inte peppakaks mallarna så fick skära dem med en kniv istället med dem blev precis lika bra. Lite personligare blir det också när dem inte är helt perfekta som köpta. ♥

1 deciembre

Hejdå november & hej december! Var ute i morgonsolen innan, härligt! Det har ju kommit en hel del frost under
natten så kände att jag fick passa på + så blev det en hel del fina bilder! Nu är det bara snön som saknas. 1 december idag också och bara 24 dar kvar till julafton - nu börjar ner räkningen. ♥

RSS 2.0