Kvällens outfit

Lila stickad tröja - Ginatricot, mörka byxor - VILA, skinnjacka - H&M och min nya väska - accet. Till de hade jag platt/vågigt hår och en ring med en söt uggla. Så fick kvällens outfit se ut. Bild från förra veckan, men jaja. (: vad tycker ni? ❤

 


Valborg

Vad har ni haft för i idag? Valborg idag ju! Jag har iaf haft galet kul, ska berätta ;) vid 11 idag kom Sandra och Frida. Vi åt, gick ut på långpromenad med isko i shorts, linne och solbrillor vid sannarp i de underbara vädret som varit idag! Har faktiskt fått lite färg!, haha stolt ;) dock har jag fått mer fräknar, inte lika kul .. Sen har vi mest suttit ute på balkongen och solat, snackat och ätit jordgubbar - sommarkänslor asså! :D Sen vid 6 stack dem hem. Jag tog en dusch, fixade mej lite snabbt och sen tog jag cykeln och mötte upp Johanna och Tilde. Vi stack in till stan. Vi gick först runt i stan lite med en varsin läsk, sen gick vi ner till nissan. Tog ett tag innan dem tände brasan, så vi stack till hemmakväll och köpte lite godis så länge. När brasan brunnit upp så tog vi cyklarna hem. Ja, så har min valborg sett ut! Orkar inte gå in på detaljer, men har iaf haft galet kul idag och skrattat väldigt mycket! :)

 


Söndag

arkiv bild
Tänkte börja detta inlägget med ett förlåt för den dåliga uppdateringen idag. Har verkligen inte haft någon lust till bloggen idag. Aja, tänkte berätta lite kort om dagen. Vid 12 åkte jag, mamma och isko och tränade lite agility. Vi var väl där till 2 eller nåt. Resten av dagen har jag bara ägnat framför fb och tven typ, haha. ;) Vad har ni gjort idag? Super skönt att vi är lediga måndag och tisdag också! :)

Myyss

Drog precis på mej lördags kläderna, mjukis byxor och en slapp kofta. Är jätte trött efter en hel dag med badmintonen, så nu ska de bli skönt att sätta mej i soffan med choklad och en filt och bara mysa hela kvällen framför tven - love ❤


God morgon!

God morgon på er! Har precis druckit upp min jordgubbs milkshake- super bra start på dagen! Snart kommer Sandra och Frida och hämtar mej för vi ska åka till träningen. Vi ska vara där tills fyra, så uppdateringen kommer inte bli så bra idag. Men ska försöka slänga in något inlägg ikväll också. (:


Söt klänning

Satt och kollade runt på Ginas hemsida nyss, och såg att de hade kommit in en hel del söta klänningar. Fastnade verkligen för den här ur söta kläningen, skulle vara så fin till skolavslutningen! Fast vet inte riktigt - hjälp mej! :o


Nails


Glömde ju att visa hur naglarna blev igår, så tänkte visa er nu. Visst blev de snyggt?, tycker jag iaf. Älskar den turkos/blåa färgen längst ut på nageln. Nu ska jag forstätta min fredag med myyss hemma! (:

Sushi time



Mamma beställde hem lite sushi innan, så nu ska jag sätta mej ner och äta. Visst är de sjuukt gott? Ännu godare blir de om man doppar de i lite soja också. x) Var hos Sandra och frida innan, Amanda var också med. Vi målade mest naglarna, kan visa hur de blev sen om ni vill. Nu ska jag sätta mej ner och njuta!


Regn

Visst har de varit huuur trist väder som helst idag?! Jag vet att jag klagar mke o så, men vadå? De är ju snart maj för tusan! Aja, nog om vädret, heh. När jag kom hem från träningen idag så tog jag först en lång dusch. Sen pillade jag lite med ögonbrynen som inte blev så bra, wups. Sen smörjade jag in mej i lite krämer, packade idrottskläderna i väskan och sen har jag bara suttit framför tven och glott. Ja, så har min kväll sett ut! ❤


Pluggar

Sitter och pluggar spanska just nu, fan va tråkigt de är?! Aja, nåt som måste göras. Jätte tråkigt väder ute också. Trodde de skulle bli varmare nu, men tydligen inte -,-Tänkte iaf snart byta om, ska åka och träna snart. Ikväll bli de väl långdusch och mys hemma, uppdaterar mer sen! (:


Tisdag

Så himla skönt väder de varit idag - älskar! Hoppas de bli varmare och varmare nu bara så de kan bli sommar snart! Idag har jag varit med Sandra & Frida. Vi gick hem till mej först. Vi gick ut med isko, åt och sen gick vi till deras pappas jobb och vi fick glass där - gott! Första gången jag åt glass ute i år faktiskt. Vi gick hem hit sen igen. Vi var mest ute och satt vi datorn. Sådär såg min tisdag sett ut. Vad har ni gjort idag? ❤


Live my life ❤


Frukost

Tisdag idag då! Började min morgon med flingor och mjölk till frukost, gott. Nu ska jag fixa till mej de sista innan de bär av till skoolan! ❤ uppdaterar med sen.


Dagens outfit

Dagens outfit blev min ljus lila tröja från Ginatricot och mina mörka jeans från VILA, vad tycker ni? ❤


God natt

Nu ska jag krypa ner i sängen. Är jätte trött efter allt pluggandet idag, så de ska bli skönt att sova lite. Vi hörs imorgon finisar ❤


Nails

Har suttit och pillat lite med naglarna ett tag nu, visst blev de snyggt? Kommer passa perfekt till min nya tröja också ❤ Nu tänkte jag fortsätta med pluggandet. Har ett nationellt prov imorgon och man ska berätta om sin fritid, hoppas de går bra.


Arkiv bild


Fick bli en arkiv bild från förra veckan i detta inlägget, visst är bilden fin? Idag gick jag upp vid 11. Åt frukost och sen satt jag bara vid tven och datorn. Jätte tråkigt väder ute också, så ska bara vara hemma idag. Lite senare blir de lång dusch, raka benen, body lotion, aniktsmask osv. Göra mej fräsch inför en ny vecka helt enkelt!


Lördag kväll

Hejsan, vad gör ni då? Själv sitter man vid tven och äter vindruvor - gott ju! Har ätit så sjukt mke onyttigt denna helgen känner jag, så imorgon blir de nog lite wii fit träning. Ska också försöka att inte äta något godis nästa helg, haha får se hur de går med de. ;) Om jag känner mej själv så kommer de inte gå så bra, men ska iaf försöka! Ni får ha en skön kväll så hörs vi imorgon ❤

Shopping från idag

Lördag idag ju, galet skönt. Vid ett idag skjutsade mamma mej till stan. Skulle först in med några kompisar, men de blev inte så så jag stack in själv ist. Skönt de också. Hade tänkt jag visa vad jag fick med mej hem nu.

En jätte snygg väska till skolan med lite guld detaljer från accent, 350kr - äskar den!

image description

En super fin stickad tröja med en fin pastellfärg, perfekt nu till våren! Köpte den inne på ginatricot, 199kr.

image description

Och sist en "fit me" foundation och en pad att placera ut de med. Köpte de på lindex, 140kr tillsammans.

image description


Nyklippt isko

Idag var de iskos tur att gå till frissan! Behövdes verkligen så långhårig han va. Men nu har han bara lite hår på huvudet kvar. Måste vara skönt att bli av med päls nu när de börjar bli varmare ute + så är han såå len på magen nu. :)

Onsdag

Onsdag idag då - en dag kvar tills fredag, längtar! Berättar mer om morgondagens planer sen. När vi hade slutat idag så var jag tvungen att springa hela vägen hem för skulle vara hos tandläkaren 20 över 3. Men jag hann precis komma i tid. Efter de gick jag till gallerian, skulle möta upp Sandra, Frida och Juli där. Vi kollade runt i butikerna och sen gick vi till banken. Skulle fråga om jag kunde få en ny kod till mitt bankkort för mitt hade tydligen inte kommit ? Men hon sa att man skulle ha med sej föreldrar elr nåt, så de får bli imorgon tror jag - vill ju kunna använda de ju! Sen gick vi hem till Sandra och Frida. Vi fikade, fixade naglarna snabbt och sen kom mamma. Jaa, så har min onsdag sett ut! :)

Rumble


Har heelt fastnat framför rumble! Kan inte sluta spela de, haha. Har ni också de? Isf, vad heter ni? Skulle vara roligt att spela mot mina bloggläsare. :) Jag heter iaf klaarraa. Nej, nu hinner jag inte skriva mer. Ska till träningen snart, så måste byta om nu. Ses!

Vågigt hår

Visst är de grymt snyggt med lite vågor i håret nu till våren/sommaren? Tycker jag iaf! Har haft lite vågor i håret dem senaste dagarna. Lägger bara mej med två rätt lösa flätor, vill inte ha de för vågigt + så sliter de ju inte alls lika mke på håret än när man plattar de. Något jag rekommenderar!

Bak dag

Idag har jag bakat igen! Blev ett gammalt recept som vi hade hemma, har prövat de en gång förut. En vanlig choklad muffins med choklad glasyr på - jätte goda blev de! Gjorde dubbelt recept för att vi ska ha gäster ikväll+ så är de ju alltid gott att ha några extra i frysen. ;)

 


Godnatt

Hade tänkt krypa ner i sängen nu och soova! - hörs imorgon.

Rekommenderar stoort!



Har du slitet, trort och tråkigt hår? Då tycker jag du ska testa denna hårinpackningen - grym är den! Jag andvänder den 1-2 gånger i veckan. När jag duschat brukar jag lägga i den, asså efter jag har duschat. Sen har jag i den i ungefär 15min och sen sjöljer jag ur håret noggrant. Men du kan också bara lägga i den när du står i duschen. Igentligen ska man bara ha i den i en minut, men jag tycker de ger bättre resultat om man har i den lite längre. Sen dagen efter har du fått ett glanigare, mjukare och inte lika slitet/tort hår + så luktar den jätte gott, både när du har i den och efter. Du hittar den på lindex, h&m och ålens blandannat för 79kr, så spring och köp den! Lovar att du inte blir besviken. ;)

Tröjan du hatar


Min söndag

Vid halv 1 idag kom Sandra och Frida hit. Vi gjorde inget spc, typ spelade spel mest. Sen lite senare blev vi filmsugna, så vi tog cyklarna till hemmakväll och hyrde två filmer. Vi stack sen hem till dem och såg en av dem, spelade lite spel igen osv. :) Sen jag kvällsmat hos dem, jätte gott va de. Och sen lite senare cyklade jag hem. Var hemma vid kvart över åtta elr nåt. Sen dess har jag bara suttit framför fb och tven. ;)

Ansiktsmask

Imorse när jag vaknat tog jag först en lång dusch - något jag gör varje söndag! Sen la jag på en aniktsmask för att få en renare, mjukare och fräschare hud. Sen bytte jag lakan osv, så nu är man redo för en ny vecka minsann! :) berättar mer om vad jag gjort idag senare.


Arkiv bild

Har inga nya bilder, så jag kollade igenom lite bilder på mobilen och hittade denna halvgammla arkiv bilden, får funka i kvällens inlägg. Såå, vad händer ikväll då? Jo, de blir nog mest chill framför tven. Kollar på kvällen är din. One direction skulle typ vara med, så de får man INTE missa, haha. Ska ni också se de? :)

 


Godis

Mmm .. ;)

 


Dålig uppdate

förlåt-förlåt-förlåt för den dåliga uppdateringen igår. Men kände bara att jag ville lägga bloggen åt sidan lite. Men nu är jag tillbaks på banan igen! :D igår var de mest chill framför tven med vindruvor, godis och annat gott. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Älskar såna dagar när man inte bestämt något och bara tar allt som de kommer liksom. Lovar mer uppdatering sen!


Natti natti <3

Meningslöst inlägg, men iaf .. Är jätte trött, så tänkte krypa ner i sängen nu och läsa lite. Jätte skönt med fredag imorgon också! - får se vad jag hittar på. ;) god natt på er, maja hälsar också god natt! (elr god morgon för henne igentligen, hihi.)


Mästerverk ..?

Hej på er! När vi skulle ha bild & musik i skolan idag så gick vi till konstmuseumet ist. Vår bildlärare hade ställt ut en hel del saker vi gjort under terminen och hittade min snygga gubbe av ståltråd typ - haha, vilket mästerverk alltså ..! - inte. ;) hände också en helt del saker där som jag inte vill ta upp på bloggen. Känns fel att säga de till alla liksom .. aja, men ni får ha de bääst! :D


Min dag

image description

Nu tänkte jag berätta lite om min dag för jag har inget annat att blogga om typ - hehe. På idrotten idag skulle vi först springa 8 varv, sen göra 20 situps, 20 armhövningar och sen 10 "upphopp" typ. Så höll vi på i hela 20min - så vi var ju ganska döda sen, hehe. Imorgon ska vi också springa skoljoggen som är 5km - även om de spö regnar ..! Aja, de är bara att bita ihop lilsom. När jag kom hem från skolan idag gick jag först ut med isko i 30min. Nu sitter jag och kollar på tv och äter vindruvor och en chokladmuffins - mums! Snart ska jag byta om och sen blir de ännu mer träning, orka inte seriöst inte .. :o

 


Outfit

Kände för något enkelt idag, så de blev en svart stickad tröja som jag inte haft på länge och mina slitna ljusa jeans + en ring. Hiss/Diss? ;)


Top model sverige

Ni har väl inte missat att de är finalen av top model sverige idag ?! Haha, hoppas inte de iaf. ;) jag har iallafall laddad med ett helt paket vindruvor - helt för mej själv!  Tog också en snabb dusch inann. Men ni får ha en skön kväll.

Wii fit

Såhär har nästan hela min eftermiddag sett ut. Nästan de första jag gjorde när jag kom hem från en seg dag i skolan var att sätta igång ett träningspass med "wii fit" började med lite yoga för att varma upp kroppen lite. Sen sprang jag ganska länge - höga knän. När jag hade sprungit ett bra tag så slutade jag med några muskelövningar. Nu är jag helt slut i benen och ska snart ta en kort dusch. Uppdaterar mer sen! :)


Regn, regn ..

Hur glad blir man egentligen när man vaknar och man ser att de har rengnat skit mke ute? - inte särskilt .. -,- god morgon förresten :)


Kebabpizza

Hur gått är de inte med kebab pizza nu sista dagen på lovet? Haha - sjukt gott! Dock inte så nyttigt, men aja. Man får man faktiskt äta lite onyttigt ibland också. ;) sen blir de duschen med hårinpackning blad annat. Ska försöka gå och lägga mej i hyfsad tid så man orkar gå upp imorgon - skola imorgon ju, fyfan -,-


Outfit + dagen

Dålig bild, men detta hade jag på mej idag. Ett par jeans och en slapp kofta -skönt. Har varit hos sandra och frida idag också. Vi åt lunch, fikade och spelade spel. Men mest satt vi i soffan och kollade på filmer och åt en massa godis medan de regnade ute. Shit vad tråkigt väder de har varit idag asså! Riktigt "sitta inne och kolla på film" väder! Och de är precis vad jag har gjort idag. En skön dag helt enkelt!


God natt

Kände bara att jag ville uppdatera er med ett sista inlägg för dagen. Idag har jag tvättat alla smink borstar och gjort ren där jag har sminket, så de känns skönt. Har också stor städat rummet - kände att de behövdes, höhö ;) aja, hade tänkt bädda ner mej i min nybäddade säng nu och sova lite. De är ju en dag imorgon också liksom! Påtal om imorgon så skulle jag kanske vara med sandra och frida, får se vad vi hittar på. :) nej, nu är de sovdags!


Pink nails

Kände att jag ville fräscha upp mina naglar med ett färgglatt nagellack, så jag målade dem rosa. Ganska snyggt, ellerhur? Snyggt med färgglada naglar nu till våren! Hoppas de blir lite varmare denna veckan som kommer bara.


I found it!

Titta vad jag hittade i skåpet i hallen - joo, min fina dubbel korsning! Har letat som en galning efter den, och nu har jag hittat den - lycka! Dock är den lite repig, men skit samma. Nu är de bara mitt korsarmband och en dubbel ring med ett löv på kvar. Erkänn att jag äger på att hålla reda på mina smycken ?!, hehe ;)


Presenter

Heej! Nu tänkte jag visa er mina presenter som jag fick idag av släkten. 2 läppglans, rosa nagellack, lila/blå ögonskugga, örhängen, mascara som jag velat ha, 800kr och grattiskort. + ett påskägg fult med godis, 1000kr till ett konto som jag ska ha när jag blir stor och 500kr som jag fick av mormor och morfar förra helgen. (dem kunde inte komma idag) japp, de var presenterna! Grymt nöjd är jag! Fick ju faktiskt 1300 - så nu blir de shoppa loss! :D jag hoppas ni haft en bra påskafton med mke goooodis! - haha ;)


Glad påsk!


image description
Glad påsk på er! Vid ett idag kom mina kusiner - ellen och wilma och deras föreldrar. Vi åt lunch och sen åkte dem, mamma och kajsa till badhuset och jag och pappa var hemma och fixade klart allt tills ikväll för då kommer resten av släkten. Men ni får ha en trevlig påskafton för de ska jag ha!  Uppdaterar mer sen.


Nicki Minaj


Vad tycker ni om nicki minajs nya låt - starships ? Själv tycker jag den är jäkligt bra!


God natt

Fick bli en liten söt nalle i detta kvälls inlägg som jag hittade på google - visst är den söt? ^^ aja, hade tänkt släcka lampan nu och sova lite, är jätte trött så de ska bli skönt att sova. Imorgon kommer hela släckten hit som ska fira mej och min kusin, ellen som fyllde år i februari. Dem bor i göteborg så vi har inte hunnit gratta henne. Japp, så imorgon är de släcktträff som står på schemat alltså! :)
God natt<3

Dålig uppd.

Hejj, vill börja detta inlägget med att säga förlåt för den dåliga uppd. idag, men har inte riktigt haft tid till bloggen idag - ska förklara. Vid 12 idag kom sandra och frida och deras föräldrar. Vi åt lunch och sen vid ett åkte vi alla till söndrumshallen och spelade badminton, riktigt roligt va de! :) sen när vi spelat klart åkte jag och mamma hem för mamm skulle gå ut med isko. Vi duschade och sen åkte vi till en restaurang där dem andra satt och väntade. Gott va de, men de var väldigt mke mat så nu är jag propp mätt! När vi hade ätit klart så tog vi bussen hem och snart kommer sandra och frida och deras föräldrar igen. Dem skulle hem först bara. Nu måste jag gå! :)


Nu:

Hårinpackning, raka benen, body lotion och ansiktsmask! Ha en skön kväll. :)


Glad tjej!

Gissa vad som landade i brevlådan idag? :D joo, mitt bankkort! Längtar tills jag ska använda de - happy girl just nu! (ursäkta för den dåliga bildkvaliten)


Stan med jossan

Hej på er! Vad har ni gjort idag? ;) själv så var jag hos mormor och morfar imorse som ja sa innan. Jag hjälpte bland annat mamma med att tvätta bilden dom dock inte gick så bra - slutade med att jag var helt genom blöt, hehe. Vi åt lite god påskmat och sen åkte vi hem. När jag kom hem bytte jag kläder och sen vid 1 kom jossan. :) vi satt mest och pratade osv. Sen lite senare stack vi till stan. Vi gick runt och kollade i butikerna, blev en choklad ansiktsmask från lindex och en ögonfransböjare - TGR. Vi tog också en mjukglass med varm chokladsås. Gott, men lite kallt var de allt! Haha :) nu sitter vi här hos mej och snackar lite skit och lyssnar på radion! Mke t liv ..? ;)


God morgon

God morgon på er. Gick upp redan vid 7 imorse - vi ska ju till mormor och morfar som jag sa igår. När jag vaknat gick jag ner och gjorde en milkshake och satt mej framför tv. Sen borstade jag tänderna och gjorde iordning mej. Nu är vi framme hos mormor och morfar - uppdaterar mer sen. (:


Morgon dagens planer

Har inget spc att blogga om, så jag tänkte berätta er om morgondagens planer, för jag faktiskt lite på schemat, haha. På morgonen (kl.8) kommer städerskan, och vi kan inte vara hemma när hon ska städa så vi ska åka till mormor och morfar och äta frukost där. Sen är vi där ett litet tag, men måste vara hemma vid 1 för då kommer Johanna. Vi ska vara hos mej ett litet tag och sen drar vi in till stan. (igen?!) haha. ;) man får passa på när de är fint och soligt ute liksom! På kvällen har jag inget spc jag ska göra - blir nog mest chill framför tven och sånt mys! Hörs imorgon <3


Nymålade naglar

Sa ju i förra inlägget att vi målade naglarna hos sandra och frida innan, så jag tyckte de var lika bra att visa de nu. Snygga va ? haha, tycker jag iaf. Så fint med ljus rosa naglar på våren/sommaren! Satt också på en liten blomma med en rosa "pärla" på som ni ser på bilden. :)


Onsdagen

image description

Idag vid halv 2 gick jag till sandra och frida. Vi var där en liten stund och sen stack vi t stan. Blev en hårinpackning som gör att håret blir glansigare och inte lika slitet som mitt hår har blivit! Köpte den på lindex - 70kr. Vi gick runt och kollade i butikerna och sen satt vi oss på skånskan och tog en fika - mysigt. Sen gick vi hem till dem en liten stund. Vi målade bland annat naglarna - kan visa er sen om ni vill. :) nu sitter jag här och kollar på efterlyst!
Puss

 


Stan

Nu tänkte visa er lite bilder från stan idag med sandra och frida, och ni ser ju hur sjukt fint väder de har varit idag också. enjoy!


One direction


Omg! Man tröttnar ju aldrig på dem grabbarna ju! :D


ID-kort


 Igår när vi var i stan skulle vi fixa ett kort på mej till mitt ID-kort också. Så vi gick in till en butik där man kunde ta bilder. Så vi fixade de, och såhär blev bliderna. Inte jätte nöjd med bilden kanske, men de får duga. ;) Nu ska jag städa majas bur och sen blir de tven tror jag. Undra hur många timmar man sitter framför tven på ett år igentligen ..? haha, alldeles förmånga! :D 

Puss

True ..♥

Om du skattar åt mej för att jag är annorlunda, så skrattar jag åt dej för att du är som alla andra .. ♥


Underbart väder

image description

Ni måste hålla med om att vädert varit underbart idag! Solen har varit framme heela dangen men de hade inte skadat om de var lite varmare - men ändå! Jag har iaf suttit ute på balkongen hela förmiddagen med en bra bok och en filt - mysigt! Vad har ni gjort idag ? :)


Ansiktsmask

Sa ju i förra inlägget att jag skulle gå upp tidigt idag. Och gissa vad ? Kom faktiskt upp redan vid halv 7! Inte jätte tidigt kanske, men som en sömntuta som jag är de faktiskt ganska tidigt. ;) Jag började min morgon med en lång dusch - älskar att duscha på morgonen! Köpte två ansiktsmasker igår, så jag la på den med jordgubb och satt mej ute på balkongen och solade i 20min - super skönt. Den luktade jätte gott också, måste köpas fler gånger! Nu har jag precis tvättat av mej den och la på en lätt day cream, så nu är man riktigt ren och fräsch minsann! :) haha, mobba inte bilden.


God natt

Hade tänkt krypa ner i sängen nu och försöka sova lite - är faktiskt riktigt trött. Imorgon siktar jag på att gå upp riiktgt tidigt. Varför vet jag inte ..? Tycker bara de skulle vara kul att gå upp tidigt någon dag på lovet och inte sova till elva varje morgon liksom. Men vi får se hur de går med de. För ni vet ju att jag är en riktigt sömntuta och kan sova hur länge som helst på morgonen, haha ;) men måste sova nu då!


Mini shopping

Idag har jag varit med sandra och frida nästan hela dagen. Vid typ 3 åkte vi t polisen och fixade ett nytt pass t mej. Mitt hade gått ut, så var tvungen att fixa de. Sen åkte vi t banken - skulle ju fixa ett bankkort också. Man skulle ringa ett nummer och slå in när man är född osv. och de blev lite fel när jag skulle slå in en massa nummer så jag fick typ göra om de flera gånger - hehe ;) men hon sa att bankkortet kommer om några dagar, så jag får vänta lite innan jag kan använda de. Men hur som helst. Vi gick in till galerian en snabbis innan vi skulle hem. Blev lite mini shopping. Ett prickigt iphone skal och två ansiktsmasker.    


Puss!


Parodi



HAHAHA! Om ni inte har sett den - se den! Bästa parodin ju. ;)


Godmorgon


Godmorgon! Äntligen är påsklovet här! - love. Vad ska ni göra idag då? Själv ska jag vara med sandra och frida. :) När mamma kommer hem ska vi åka och fixa ett nytt pass till mej och ett bankkort. Är ju faktist 13 och de är mke bättre med ett bankkort än att gå runt med en massa kontanter - tycker jag. Så de ska fixas idag. Ni får ha en jätte bra dag så uppd. jag mer sen!

Mitt rum

Sa ju innan att jag skulle visa hur mitt rum ser ut. Fast riktigt klart är de inte. Måste skaffa lite nya kuddar, nya gadiner och en ny gosig matta. Men hur som helst. Jag tycker att de blev riktigt mysigt - precis som jag ville ha de. :) Vad tycker ni ?

Mango


Blev såå sugen på mango innnan - bara jag som gillar mago ?! Vi hade dock ingen färsk mango, så jag tog upp frusen annanas ist. Inte lika gott som färsk kanske, men man tager de man hager, ellerhur ? ;)

Isko



Hihi, så söt! Bilden är tagen förra veckan tror jag. :)


Hemma igen



Hej! Kom hem från mormor och morfar för en timme sen ungefär. Sen dess har jag bara degat i soffan och kollat på tv. Tog några bilder imorse innan vi åkte. Och de blev en hel del bra bilder. :) Kan visa er sen om ni vill. Åh, just de. Har faktist glömt att jag inte visat er hur mitt rum blev - för de är faktist nästan klart. Ska försöka fixa de i ett annat inlägg lite senare om ni vill. Imorgon blir de antagligen vara med vännerna. Nu blir de tillbaka till tv runtan!


Mormor och Morfar

Imorse vaknade jag runt 10, gick ner och gjorde en super god smootihe och sen gick jag upp igen och gjorde iordning mej. Snart ska vi åka till mormor och morfar och äta lunch där. Har på mej den gråa tröjan, tajts, jeans shorts och mina ugglor smycken! Uppdaterar er mer senare.


RSS 2.0