Nyårsafton.

Nu har jag precis fixat klart mejj. :) Naglarna är fixade, sminket är på och kläderna sitter på. (a) Och nu äre bara att vänta på 12 slaget. Tror nog att nyårsdagen är den bästa dagen på hela året, hohoo. :) Fast Isko tycker nog de är den värsta dagen på året, han hatar raketer, så mamma brukar gå ner i källaren med han när de är som värst, stackarn. :s Nu hinner jag inte uppd. mer. Hörs kanske ikväll. :)
Gott nytt år på er förresten .. :)<3


Film time

Heej, nyårsafton idag ! Kommer bli skojj, hohoo. ;) Har stressat hela morgon med att städa, fixa fram kläderna, fixa naglarna + mer, så nu tänkte jag rulla igång en film och ta de lugnt innan gästerna kommer. De står att de är en komedi och romantisk film, så de passar väl mejj ? Hahaa. Nejmen ni få ha en niice nyårsafton så hörs vi. :)
Ska försöka uppdatera lite ikväll också. :)<3

/ klaraa.


Header

Hejjsan !

Kom hem från helsingborg för några timmar sen. Vi åt, små shoppade och sen gick vi hem t en av pappas kompisar och hennes kille. Där fikade vi och sen tog vi tåget hem igen. :) Jag köpte en ny plånbok, ett litet smyckeskrin och nagel + smink borttagning. När vi kom hem satt jag mej vid datorn. Jag blev precis klar med headern, och blev faktist riktigt nöjd denna gången. :) Vad tycker ni ? Snygg, ful ? Sen måste jag fixa lite med designen också, men gör de imorgon tror jag. :) Jaao, de va de jag hade att säga. Imorgon äre ju nyår, niiiice. (a) Visar outfit imorgon. 

Pussar på er.  


..

Har hållt på med bloggen i över 3 timmar nu, men de är inte alls klart .. Fattar inte varför de inte går att förstora wrappen och då får ju headern inte plats, så var tvungen att förminska den .. Och de är en hel del till också, men jag känner att jag inte pallar just nu, blir bara arg när de inte funkar, så jag får fortsätta med de nästa vecka. Ska t skåne över dagen imorgon, så då hinner jag ju inte och på lördag är de ju nyår. (a) Men som sakt, får fortsätta nästa vecka.

Puss


Dålig uppdatering.

Heej, uppdateringen suger ja vet, men igår kväll satt jag typ hela kvällen och höll på med bloggen, och när jag var klar så gick de tydligen inte att förstora wrappen (?!) fick lite damp kan man säga, och var tvungen att välja en ny design .. :/ Men har inte hunnit fixa med de än, för vid typ 1 kom mammas bästis och hennes barn, och sen åt vi och så. Snart kommer mina kusiner, vi ska passa deras hamstrar i en vecka för dem ska iväg, så då har vi plötsligt fyra hamstrar ! :) hahahaa, men de ska bli roligt att passa dem iaf. :) Men ska försöka hinna att fixa med bloggen ikväll då. Jaoo, rörig inlägg, men, men. Men nu spelar vi just dance iallafall med Tora heter hon. (a)



/ klaraa.

Design

Heeej. Tänkte ändra lite saker på bloggen. designen, headern och de, men när jag bytte design kom jag på att jag inte har några bilder t den nya headern ! :o Och när man byter design försvinner ju allt, så den får nog vara som den ä just nu ett tag tills jag har lite nya bilder .. Bara så ni vet. :p

/klaraa.

..

Vad gör ni ? Själv så har jag inte gått upp än, hohoo. :) Somnade vid halv 3 igår för kajsas kompisar sover över här, och dem typ snackade hela natten, så de är därför jag inte kunde somna..
Igår kväll spelade vi just dance hela kvällen. Hahaa, jag suuger på de. (a)
Idag äre ju onsdag .. Ska nog bara vara hemma idag och fixa lite med bloggen, ni får se vad de blir. ;)
Nu måste jag gå upp, klockan ä mke. (a)

/ klaraa.


Shopping

 

Hejjsan ! Tisdag idag. Hade helt klart för mej att de var måndag idag, så gick väl upp vid 12 elr ngt, och när jag kon upp sa mamma att de var tisdag och att jag borde skynda mej, skulle möta upp tilde och johanna vid linneparken kl 1, så fick lite bråttom, höhöhöö. ;)

Blev lite shopping iaf, en snygg tröja från gina och eyeliner från TGR. Mamma var tydligen också i stan, och hon köpte en prickig morgonrock t mej från gina och en boddy lotion, duschkräm och loron ( stav ? ) Sånt som alltid går åt liksom. :)


 

 

 

 


Julklappar.

Tänkte berätta vad jag fick i julklapp i år.

* boddy lotion
* ansiktskräm
* presentkort, zara - 250
* parfym, britney spears
* nagelack, mörkblått
* puder borste
* örehängen
* liten " väska "
* mjuka tjocka strumpor
* just dance, wii
* bok
* 500 kr
+ iPhonen då.

De var de jag fick denna julen, nu äre bara att vänta till nästa, hahahaa. ^^

/ klaraa.


Påväg hem.

Vad gör ni ? Själv så sitter jag i en bil, påväg hem från göteborg. Har inget att göra, så jag uppdaterar bloggen lite. :) Smsar med tilde och jossan, och vi har bestämt att vi ska dra in t stan på tisdag och shoppa lite, kul. ^^ Var länge sen jag var i stan nu .. Jaaup, imorgon tänkte jag bara ta de lugnt och plocka igenom julklapparna. :) Lovade ju att visa vad jag fick också, så de ska jag fixa också. :)

Tog några bilder från helgen, men de gick tydligen inte att ladda upp dem, så ni får nöja er med ett inlägg utan bilder, hehee.

/ klaraa.


Juldagen

Heeeej.

Har inte bloggat så mke idag, elr har faktiskt inte blogga något ting alls, men har faktiskt inget särskilt att skriva om. Gick upp vid 9 idag, åt frukost, gjorde mej iordning och sen åkte vi till Göteborg med hunden och farmor och allt, full bil ! Sen när vi kom fram spelade jag och kajsa spel med små kusinerna, charader. Ellen tyckte de var jätte kul, ha-ha. ;) Sen åt vi och sen var de julklappsutdelning ! :) ( visar vad jag fått imorgon. ) Wilma är i " kiss o bajs " åldern, och mamma köpte ett spel om de t henne, och skulle bara se hur glad hon blev ! <3 Fast nu kommer hon väl gå runt och prata om de hela tiden, höhöhö. :s

Aja, nog om de. Just nu har vi precis gått och lagt oss, fast de ä omöjligt att sova, så jag bloggar och lyssnar på musik ist. :) Imorgon åker vi väl hem efter frukost elr ngt. Ojj, de blev ett lång inlägg, hehee. Men nu ska jag försöka att sova, trött !

/ klaraa.


Trött tjej.

Är sjukt trött just nu. Ätit två julbord idag och skit mke julgodis, så man kan väl säga att jag inte ä hungrig direkt, höhöhö. Och vad är julen utan julmust liksom ? ;) Älskar julmust. ;p

Just nu kollar jag på tv, harry potter. Imorgon blir de upp tidigt. Ska ju t göteborg, och vi ska typ vara där vid 11 elr ngt, så får väl gå upp vid halv 8 elr ngt. Jaa, de va de jag hade att säga. Men ni får ha en fortsatt trevlig julafton så hörs vi imorgon. :)

/ klaraa.


Outfit + mer.

Heello !

Nu har precis mina kusiner åkt. Dem skulle t Göteborg nu, så dem kom vid 12 och sen åt vi julbord. Ä propp mätt! Och sen kom " tomten "hahaa, snygg han va ! ;) Visar vad jag har fått på måndag ist, för vi ska t mina kusiner imorgon, och dem bor i Göteborg. :) Vi ska sova över där en natt också, mysigt. :)

Nu sitter vi och kollar på kalle anka, hahaa, tradion, får inte brytas. (a)

Här kommer outfiten för julafton. Kör på samma som på nyår. (a)


God Jul !

God jul på er !

Julafton idag ju ! :) Gick upp vid 8 imorse, åt en lång frukost och sen duschade jag. Nu är jag helt klar och snart kommer gästerna. ^^ Nu ska jag gå ner och hjälpa pappa med dukningen .. :)

/ klaraa.


Fult upp

Hejj. Idag äre fult upp med att få klart ALLT tills imorgon ... Imorse lyssnade jag på jul musik hela morgonen och höll jag på med Isko och gjorde honom klar. Klippte hans klor, klippte lite på hans huvud, och duschade han. Han ska ju också få vara fin, ellerhur ? ^^ Nu har jag precis storstädat mitt rum och plockad ordning på mina saker och lyssnar på jul musik. :) Nu vi gå och hämta granen. :) sent, jag vet. Sen blir de klä den, ta fram alla julgrejer och sen tänkte jag hjälpa pappa med de sista julbaket. Jaaupp, en full proppad dag, och de betyder att uppd. inte kommer bli den bästa, men ska försöka klämma in ngt inlägg lite senare. :)

Ha de bra. :)


Julkort

heelllooo ! :)

Nu har vi precis tagit lite julkort. Orkar inte lägga upp dem på bloggen, för jobbigt att föra över dem t datorn och sen in på bloggen, hehee. Lat man ä ! :o Men ni får nöja er med en liten söt Isko i en tomteluva. ^^

Ha en skön kväll så hörs vi imorgon.

 

Kram.

 

 

 


Julklappar

Hejsan ! :)

Idag va de en kort dag. Började nio och slutade kvart över elva, knappt lönt ju att gå t skolan ju ! Men vi gjorde lite saker bara i klassen och sen kollade vi på julshowen. Sen när den va slut följde tvillingarna med meej hem. :) Vi åt lunch och sen stack vi t stan med mamma och handlade dem sista julklapparna. Skönt att ha de gjort. ^^ Och nu äre ju JULLOV !! :'D Hade nästan glömt de, höhöhö. ;) Nu ska vi julstäda, julafton på lördag ju !! Herregud ...

Imorgon ska vi hämta granen och klä den. Sen blir de väl att sätta upp alla julgrejer + ännu mer julbak. :)

 

 

 

God jul på er förresten, och tack för att ni läser min blogg. ^^ <3

 

/ klaraa.

 


20 december

Hejsan ! :)

Idag har jag inte gjort ngt spc. Va ute i trädgården och lekte med Isko i snön innan, han älskar snön. ^^ Tog några mobil bilder, och självklart kommer dem upp på bloggen. :)

Nu blir de träning, sen duscha och äta.

 

 

 

 

/ klara.

 

 


Outfit

Detta hade jag på mej idag. Tröjan ä från Bikbok, byxorna från Cubus och ett halsband t de. ;)


Snö

Äntligen har den efterlängtade snön kommit ! :) Har nästan snöat hela dagen, fast de regnade lite också, så de blev mest slask, men lite snö äre iaf kvar på gräsmattan. ;)

Imorgon skulle vi ha pysseldag i skolan, och vi slutar kvart över ett om jag mins rätt. Ska t träningen vid fyra, så de kommer nog upp ngt inlägg innan de. :)

/ klaraa.


19 december.

19 december idag, men fortsvarande ingen snö. :s De kanske inte blir ngn snö i år ? Aja, vi får se. Nu har jag precis duschat och sitter här och lyssnar på musik och gosar med lilla Maja. :) Har också precis fixat lite små saker med bloggen. Ändrat lite på storleken på texten och så. :) Skönt att vi inte har några läxor i veckan heller. Och på onsdagen skulle vi ha ngt pysseldag och på torsdag slutar vi tidigt, så de blir en kort vecka. Härligt. ;)


Nu ska jag städa mitt rum lite, kan nog behövas, hehehee. (a)

 

/ klaraa.

Shopping

Hejjsan ! :)

Idag fick vi sluta tidigare, för på slöjden hittade hon inte nyckeln t skåpet, så vi fick gå hem. :)
Ska t träningen vid 4, så nu hinner jag uppd. er nu ist. :)

Sa ju att jag skulle visa vad jag köpte i göteborg igår, så här kmr bilder på de jag köpte. ( + lite julklappar men orka inte lägga upp dem. )

Svarta leggins från Gina.


Söta hörlurar, vet inte vad butiken hette ..


Liten halsduk från Zara.


Nyårströja från Gina.


Perfym från Zara.


 Iphone skal från Clas olsson. 


Ljusa byxor från Zara. ( favorit butiken. ;p )


/ klaraa.


Trött tjej ..

Är sjukt trött just nu, så jag lägger in bilderna på de jag köpte imorgon ist. Man blir rätt så trött i benen av att gå runt i en storstad, mke folk och mke ljud. Skulle nog inte vilja bo i en stor stad. De är så mke folk överallt typ hela tiden, fast de finns ju många mer roliga butiker och sånt, älskar att shoppa, hihihii. ^^

På vägen hem satt jag och lyssnade på " one more time " av chris median. Sjukt braa låt ! Tror jag ä kär i den, hehehe. :)

Jaa, vad gör jag nu ? Sitter i soffan, kollar på tv och tar de lugnt. ^^ Ska nog snart duscha och ta fram kläder.
( bilder på shoppingen kmr upp imorgon. )

/ klaraa.


Fika

Hejsan ! Är heelt slut i benen ... Ska bli skönt att komma hem sen. :) Vi har shoppat ganska mke kan man säga, hehehhe. Men just nu sitter vi på ett jätte mysigt fik och fikar. :) Måste hitta ett iPhone skal också ...


One piece.

Heeej ! :)

Nu ä vi framme i göteborg. ^^ De första va gjorde när vi kom fram var att gå one piece butiken. Kajsa fick en lila med vita ränder på. Avis jag ä ! :o Jag testade några, och blev heelt såld på en jätte gosig one piece och USA flaggan såklart. (a) här kommer några bilder:


Göteborg

Good morgon ! :D Nu har vi precis hoppat på tåget, och nu bär de av t göteborg. :) Nu ska jag nog läsa lite tror jag. Hur kär får man bli heter den. ^^

( mer uppd. kmr när vi ä framme. )

/ klaraa.


Kusinerna.

Hejjsan ! Vad gör ni ? Själv så ä jag hos mina kusiner, emanuel och amanda. Emanuel fyller år idag, så de ä därför vi är här. :) Just nu har vi precis ätit och sitter på amadas rum och spelar spel.

Har inte bloggat så mke idag, men har inte gjort ngt spc .. Var på hemma kväll innan och köpte godis, kollat på tv och duschat typ. ;)

Imorgon blir de att gå upp tidigt, tåget går vid 9 tror jag, och måste typ gå upp jätte tidigt för hinner inte annars, hahahaa.
Vi kommer typ alltid försent om vi ska nån stanns. (a)

/ klaraa.

( bild på emanuels hamster, sööt !! )


Freedag.

Hejsan !

Fredag idag ju ! ;D Najjs. :) Idag följde jag med sandra och frida hem efter skolan. Vi gjorde inget spc, typ kollade på film och sånt där. Mysigt.
Nu har jag precis ätit pizza och sitter och kollar på svenska hjältar galan med mamma. :)

Imorgon blir de nog mer julbak, snart jul ju ! :) På söndag tar jag, mamma och syrran tåget upp till göteborg. Blir väl shopping som vanligt och köpa julklappar.. Vi kanske skulle träffa mina kusiner där också, men kommer uppdatera er som vanligt. :) Så ni vet.

/ puss.


Ändringar

Shooo ! :D

Vad gör ni ? Själv så har jag precis gjort färdigt dem sista ändringarna på bloggen. Blev riktigt snyggt enligt meej ! Hahahaa. :) Nejmen blev faktiskt nöjd denna gången, fast måste fixa den där stapeln där de står " senaste inläggen " och de där, den har av ngn anledning åkt ner längst ner på sidan .. :o Ngn som vet hur man gör ?

Nu ska jag kolla vidare på Top model och sen ta fram kläder tills imorgon. :) Är trött, så kommer nog lägga mej ganska tidigt.

/ klaraa.


Min lunch.

Hejsan ! Mår lite bättre nu, så ska nog gå t skolan imorgon. :) Just nu sitter jag och kollar på tv och äter en jätte god kyckling sallad. :)
Skulle igentligen in t stan med mamma idag och köpa julklappar t familjen och släkten, men de får bli imorgon ist om jag mår bättre då. (a)

/ kraaam.


Sjuk

Heej.
Inatt har jag typ inte sovit något för jag har skit ont i magen .. Känns som jag ska spy när som helst, inte alls kul. :(
Så jag stannar hemma idag. Hoppas de går bättre så hörs vi kanske senare.
Nu ska jag soooova.

/ kram.


Ny duschad.

Hejsan hoppsan fallerallera ! osv .. (a)

Idag slutande vi ganska tidigt, skönt. Gick hem, elr snarare sakt småsprang hem .. När jag kom hem gick jag först ut med Isko. Sen åt jag lite, bytte om t träningskläder och tog cykeln och trampade hem t sandra och frida. ;)
Sen vid 4 skjusade deras mamma oss t träningen. :) Var ganska trött, så de var rätt så segt. Men när jag kom hem igen duschade jag först och så och sen åt jag. :) Nu ska jag snart kolla på nyheterna, ska se om dem säger ngt om den dära läskiga gubben ...

puuus i kraaaam. :*


...

Hejsan !
Just nu är jag hos Sandra och Frida, cyklade hit och blev ganska blöt kan man säga ... De regnar ju ute. Deras mamma ska köra oss till träningen snart. :) I skolan idag sa killarna att se var ngn skum gubbe som kör runt i en vit volvo i stan och lockar till sej barn. Och när jag var hemma såg jag en vit volvo som långsamt körde runt lekplatsen där jag bor .. Läskigt ! :o Knappt man vågar gå in t stan själv nu ju. :oo

/ klaraa.


Tvättmaskin.

Hejsan !
Hahahahaa, gissa vad jag göör ? ^^ Sitter i tvättstugan och väntar på att tvätten ska bli klar och spelar temple run ! Vilken skojjit liv ja har asså ! :D Har igentligen massor med saker att göra .. Ta upp tvätten, ta fram kläder, måla naglarna ( inte nödvändigt kanske, men ändå .. ;)), packa idrottskläder och plugga lite på engelskan, men har faktiskt ingen lust alls att göra något just nu, vill bara sitta här och ta de luungt. :) / klaraa


Pluggar, bloggar och spelar wordfeud.

Har ändrat lite med bloggen nu. Fast blev inte så nöjd med den vita bakgrunden .. Får se om jag ändrar den elr inte. :)

Just nu sitter jag och övar lite på svenskan tills imorgon.(omprov ), bloggar och spelar wordfeud med jeffi. :) Hon fick 49 poäng för sejm ! Herregud .. (a) / klaraa


Money

Heeeej !
Idag var de en riktigt seeg dag, hade värsta huvudvärken, och de gjorde ju inte saken bättre ... Men iaf, när jag kom hem från skolan låg de ett kuvert där de stog: Julpengar t klara på. :) Öppnade de, och där i låg de tusen spänn. (a) Såå aa, nu äre bara att fundera ut vad man ska köpa. ;)

/ klaraa.


Bilder.

Shoo !
Nu har vi precis ätit lite mat och nu sitter vi här och kollar på tv. :) Tog med min mobil t träningen, tog lite bilder, och självklart kommer dem upp på bloggen !









Tandläkaren.

Hejsan ! :)
Vad gör ni ? Själv så sitter jag i bilen påväg t tandläkaren .. Gillar inte att gå t tandläkaren, men vem gillar när ngn främling håller på och pillar i ens mun .. Fast utan tandläkare hade väl typ alla haft tusen hål ? ;)
Sen ska jag t badmintonen sen som vanligt. Sandra och Frida skulle följa med hem efter träningen för deras föräldrar skulle typ ngn stanns. :) Hinner inte blogga mer nu, ä framme ... Önska meej lycka till. ;) / klaraa.


Sandra läser ... ;)

Heeej bloggläsare! :)
Vad gör ni ? :) Själv så sitter vi i grupprummet, har rast och Sandra läser som ni ser på bilden .. :) Ska t tandläkaren sen så missar slöjden. Måste sticka nu, ska ha engelska .. :/

/ klaraa.


Söndag.

Heeej! Har ni saknat meejj ? (a) Klart ni har. ;) Idag har jag varit med Sandra och Frida, vi gjorde inget spc, typ bara snackade .. Just nu sitter jag framför brasan och bloggar, mysigt. Ska snart äta, så hinner inte skriva så mke just nu .. Sen ska jag duscha och så, skolan imorgon .. ;)

Julmust.

Heeej. Idag vaknade jag vid 11. Fastnade framför en jätte bra film i går kväll, så gick och la mej vid halv 1. Just nu är jag med Sandra och Frida, vi har precis fikat och dricker julmust, gott! Man får värkligen julkänsla av julmust asså, bara den dära dumma snön som saknas .. :/

( mer uppdatering kommer .. )

/ klaraa.


Header.

Har fixat lite med headern nu. Blev väl sådär, men orkar inte hålla mer med de nu. Kanske ändrar lite små saker och sånt lite senare. Men den får får duga som den är så länge. :) Ska försöka hitta en lite ljusare bakgrund också .. / klaraa.

Polkagrisar.

Shoo! Just nu sitter jag och äter polkagrisar och dricker julmust, mysigt! ^^ Vi skulle igentligen göra knäck och peppakakor också, men pappa fick värsta blåserna på händerna, så de får vi göra någon annan gång ist. :) Här kmr några bilder. :) / klaraa

Lördag.

Heeeej, blir lite snappt nu. Kusinerna kmr snart och vi ska göra julgodis. ^^ Polkagrisar, knäck och massa sånt gott! Bilder på de kmr upp senare. Idag vaknade jag vid 11, gick ner och åt frukost, duschade och sen satt jag mej framför tven. :) Idag ska jag nog bara vara hemma. Fixa med bloggen, göra julgodis och sånt mysigt. De ä bara snön som saknas ... Tråkigt inlägg, men hinner inte uppd. er mer nu. Mer uppd. kmr. :) / klaraa.

Mobil inlägg.

Tjena! :)

Just nu sitter jag o laddar framför idol. Final ju! :D Själv så hejar jag på Amanda. Tycker hon sticker ut mer än Robin .. (a) Nej, nog om de. Jag har inte bloggat så mke idag, men har typ inte orkat .. Skit seeg dag i skolan idag asså! :o Mamma och pappa åt musslor innan och jag smakade en, o fy fan va äckligt de var asså! Är nog de äckligaste jag har ätit, höhöhöö.

Nej, nu är pausen slut! Heja Amanda! :D

/ klaraa.

Hihihii, söt bild på Julia och Jossan. :* Bild tagen av Julia tror jag i skolan. (a)

Utvekligsamtal + headern.

Heejsan. :) Idag var jag på utveklingsamtal.. De gick väl bra, blev inte utskäld, så de var ju braa, hehe. ;) nej men hon tyckde att jag skötte meej bra och att jag var duktigt. :) Sen efter de gick jag till gympasalen för dem hade idrott. Filmade lite när dem hade uppvärmning, hehehe, de såg jätte roligt ut. ^^ Sen när dem slutade körde mamma meej hem och när jag kom hem satt jag meej vid datorn. Ovanligt, jag vet! :o Blev klar med headern, men sen när jag skulle ladda över den t bloggen var den i en helt annan storlek, och när jag skulle ändra de blev de bara värre, och som ni sägert vet har jag värdens minsta tålamod, så jag la ner de..
Får fortsätta imorgon ist. :)
Nu måste jag öva på engelska tills imorgon, har inte äns läst igenom de, ops ?!
/ klaraa.

Hahahahaa ...

Hahahahahaa, snygg man e! ;)

Wordfeud.

Heeejsan svejsan! :)
Just nu sitter jag och spelar wordfeud på mobilen. (a) Alla som inte vet så heter jag klaraa! :) Adda meeejj! ;)
Idag slutade vi rätt så tidigt, skönt. Ska t träningen vid 4, så jag bloggar nu innan ist. :) Vi hade badminton på idrotten idag också. Kul! Ska försöka fixa lite med den nya headern när jag kommer hem. Tror jag vet vilken jag ska ha .. :) Jaa, vet inte riktigt vad jag ska säga mer ? ...
/ klara.

Bilder.


Heeeeej. De första jag gjorde när jag kom hem idag var att börja fotta. :) Behövde lite nya bilder, och fick faktist några bra. Blev rätt så många bilder, men här kmr några iaf. ^^









/ klara.


God morgon!

Outfit.
Linne - Gina. Stickad tröja - JC. Byxor - Gina. Enkelt o snyggt, enligt mej. ;)
God morgon! Vaknade väldigt tidigt idag. Vet inte varför ? Men jag gick upp, åt frukost och sen satt jag mej framför bloggen. :) Ska gå tskolan om en timme ungefär. Ska bara platta håret och sminka mej, sen ä jag klar. :) Jag brukar alltid ha så himla brottom på morgonar, så de är skönt att inte behöva stressa så mke. :)
Nu måste jag gå och göra iordning mej de sista!
/ klara.

Julstämning.



" Tänd ett ljus, o låt de brinna. Låt aldrig hoppet försvinna de e mörkt nu, men de blir ljusare igen. Tänd ett ljus för allt du tror på för den här planeten vi bor på, tänd ett ljus för jordens barn ... "
Julstämning - oja! :D

Nyduschad.



Just nu sitter jag i mjukiskläder och gosar med min hamster, Maja. :) Hon e typ pytte liten! :o Hon väger typ ingenting jämfört med hennes syrra .. hehehe. ;) Aja, nog om hamstrar. ^^

Idag har de värkligen varit konstigt väder! På morgonen var de typ som vanligt men sen på eftermiddan kom de värsa haglet! Vi trodde typ först att de var snö elr ngt, men de var de inte utan hagel. Har nog aldrig varit med om så mke hagel på en o samma gång. :o

/ klara.


Måndag.

Heeejsan. Skola idag, seegt som vanligt ... Sen när vi slutade gick jag hem först hem. Va hungrig, o vi hade ingen mat hemma, så jag beställde en kebab rulle, gott! Fast de känns som jag ska spy snart, hahahaa .. ;) Neej, nu måste jag gå o byta om t träningskläder! Ska t träningen. :)
Kramar.

Wordfeud + annat.

Heeeej.
Äntligen har jag skaffat wordfeud! Kunde ju inte ha de på min förra mobil. Jag heter klaraa! :), adda mej! :)
Idag har de väl inte hänt nåt spc. Har typ bara kollat på tv, bloggat o läst hela dan, hehee. Fast imorgon blir det de gamla vanliga igen, gå upp tidigt ( fast har lite sovmorgon i imorgon. ) dra t skolan, gå hem elr t ngn kompis, blogga osv.
Nu ska jag skriva färdigt inlägget och sen fixa naglarna. :)
Kraaam.

Ring


Här är ringen jag köpte på Gina igår. :) Glömde ju viisa den.

Söndag morgon.

God morgon! :) Idag vaknade jag vid 9, satt mej framför tv o nu bloggar jag från mobilen. :) Ska nog snart gå ner o äta lite frukost. Kan inte lägga upp bilder från mobilen än, för man måste typ installera ngt först, samma sak med att ladda hem spel och sånt. Men pappa sa att han skulle försöka fixa de idag ..

Idag äre ju söndag, tänkte kanske åka o träna agility med Isko idag, de ä typ de bästa han vet.^^
Sa ju att jag skulle fixa lite med headern och de idag också, men jag kmr inte vara klar med de idag, bara så ni vet. :)
Tråkigt med ingen bild i detta inlägget, men men .. ;)
( Mer uppd. kommer )
Kraaaam.

Ni ä bäst!

Får bara mer o mer läsare!! :D Statistiken stiger varje da! :) Ni ä bäst, löve it! :*

IPhone skal

Heeej, kör på lite snabbt nu, lågt batteri ..
Idag var jag ju i stan med mamma, kollade runt lite på julklappar o sånt. Jag köpte en nytt iPhone skal och en dubbelring från Gina. :) Hittar inte den just nu, men de kmr upp en bild på den när jag har hittat den. (aa)
Puss.

iPhone

God morgon. Just nu sitter jag o bloggar från mobilen o äter lite frukost. Idag skulle jag kanske följa med mamma t stan, tänkte kolla lite på ett skal t den nya mobilen.(aa) Finns en skit snygg dubbel ring från Gina som jag jätte gärna vill ha också, får se om jag köper den. :) Nu ska jag hoppa in i duschen. :)
Kram.

---

Heeeeej! Just nu sitter jag o kollar på idol med mamma o bloggar från min iPhone. :) Fattar inte riktigt än hur man laddar ner spel te.x o sånt, men jag fattar väl snart .. (aa) i morgon skulle jag kanske följa med mamma t stan o kolla på lite julklappar i sånt, snart jul ju! :D På söndag tänkte jag fixa med bloggen, headern o bakgrunden. Jaa, de var de jag tänkte säga. ;)
Nu ska jag pilla lite till med den nya mobilen. (aa)
Kram.

2 december.

Heeej! De blev inget bloggande igår, men de beror på att jag var med tvilingarna dåå. :) Åkte hem vid 6 halv 7 tror jag och när jag kom hem satt jag mej vid tv:en o övade lite på engelskan.

Idag slutade vi 14.20 och sen efter de trasskade jag hem. När jag kom hem blev jag lite chockad för mormor, morfar, mina kusiner, Emanuel och Amanda var hemma. Men de var bara för att dem skulle typ lämna ngt, och mina kusiner skulle sova över hos mormor och morfar i natt. Så när mamma kom hem fika vi lite och lekte med Isko. :) Och nu har dem pricis åkt hem. Faan va jag längtar till pappa kmr hem med min nya mobil asså! :''D
Har gått o väntat på den mobilen typ sen i våras, och nu ska jag äntligen få en! Happy face! Ikväll bler de väl t att lägga över alla bilder, kontakter o sånt t den nya mobilden. Super skönt med heelg också! :)

Kommer mer uppdatering ikväll. (aa)



Kram.