höst makeup

Ovan har ni en enkel höst makeup som jag själv andvänder mej av till lite finare tillfällen. Först lägger jag på en fit me foundation som jag placerar med en foundation borste. Sen böjer jag ögonfransarna, lägger på lite mascara (den på bilden är slut så andvänder en annan för tillfället), placerar en svart eyeliner så nära ögat som möjligt och till sist brukar jag lägga på ett läppstift i en brun färg. Hoppas det gav er lite insperation! :)
 
ps: i skolan brukar jag oftast bara lägga på lite mascara och ibland lite puder/foudation.

tröja & halsduk

Som sagt var jag i stan med bästavän igår. Köpte en tröja i en mörkblå färg från bikbok med stickat tyg fram till och genomskinligt tyg baktill, älskar den! Vädigt tunn & lätt att matcha till ett par svarta byxor te.x. Och sen köpte jag en jätte gosig stor halsduk från monki som jag kollat på in ett tag men aldrig köpt. Älskar att svepa in sej i stora halsdukar på hösten/vintern när det är kallt, åh! Jätte nöjd med båda.

part 2

Som man väntat!! Äntligen är trailern på breaking dawn part 2 ute, har ni sett den? Längtar såå tills premiären (14 november). Dock blir man ju inte lika glad när man får redan på att det nuvarande är 15-års gräns, suck.. Man får väl hålla tummarna att det ändras till 11-års gräns som part 1. Lite konstig ändå att dem sätter 11-års gräns på part 1 och 15-års gräns på part 2, haha?

godmorgon tisdag

Vaknade upp ganska tidigt idag så gick upp, gjorde en god frukost och satte mej vid tven, myspys! Dagens planer blir stan med bästavän. Kollade runt på lite kläder igårkväll och hittade en jätte söt tröja från bikbok och en fin halsduk från monki - får se om det får följa med hem eller inte! Nej nu ska jag fixa lite saker och senare göra mej iordning inför en dag på stan, kram!

Höstlov

Äntligen, äntligen, äntligen höstlov säger jag bara, som man väntat! Gick ut och fotade lite höst bilder så man får lite höst känsla här på bloggen, haha. Började iaf mitt lov med tjejkväll igårkväll hos en vän, super mysigt var det! Sen cyklade jag och bästavän hem till henne där vi sov över och om ett litet tag kommer hon hit så får vi se vad vi hittar på, club diva ikväll kanske? Haha men sen sover hon över här så jaao, liiivet rullar pååå! :D

äpplen från trädgården

Höst - vilket innebär att äpplena mognar på träden i trädgården. Så gick ut och plockade några, skar upp dem och sedan strog jag lite socker över klyfterna, ett måste tycker jag! Mycket godare då, hehe ;). Aja, sitter iallafall just nu och myser i sängen med datorn i knäet. Var på badhuset med klassen sista lektionen. Vi simmade 500m + livräddning, kulkul osv.. Nu ska jag mysa vidare denna torsdags eftermiddag, hörs!

24 october

Såhär har jag sett ut idag. ↑ Fast hade min skinnjacka till istället i skolan. Dock är våra träd lite efterblivna eftersom dem inte tappat sina löv än, haha? Aja, vi fick sluta nästan en hel timma tidigare idag av någon andledning och det blir man jag inte ledsen för, ellerhur?! Haha, men annars har väl dagen varit helt okej, sista veckan innan lovet ju! Nu tänkte jag strax sticka åka och träna lite, hörs! (:

nyklippt ✓

Kom hem från frissan för ett litet tag sedan. Mamma hade nämligen bokat tid till mej så jag och min fina bästavän drog dit runt 5 tiden. Dock var hon var tvungen att sticka lite tidigare eftersom hon skulle iväg och träna, men aja. Resultatet ser ni ovan. Lite kortare & inte lika slitet, nöjd! Inte så jätte stor skillnad kanske.. Nu - plugg!

dagens

Dagens: USA - tröja från Gina, ljusa jeans från Zara, blåa convere och skinn jacka från H&M (ej med på bilden) Ha en fin måndag vänner! ♥

my weekend

(arkiv bild) 

Hemskt ledsen för uppdateringen i helgen men har haft fult upp så det är väl orsaken. Tänkte kort sammanfatta helgen nu. I fredags var jag med bästavän efter skolan & sen på kvällen fredags mys här hemma med familjen. I lördags var jag på badminton tävling i Varberg från 10 på morgonen till 7 på kvällen, alltså 9 timmar så var lagom död när vi kom hem, hehe. Vann iaf 2 matcher av 4 så är hyfsad nöjd! Sen idag har jag mest tagit det lungt. Ska strax hoppa in i duschen och göra mej fräsch inför morgondagen osv, kram!


filmkväll

Satt nyss på en film och sitter här med popcorn i knäet och chillar galet, myspys! Är ganska trött efter dagen så tänkte bara ta det lungt idag, kan behövas ibland! Det dåliga vädret blir man ju inte piggare av heller, haha ;). Nej nu ska jag mysa vidare, kram!


love yourself


17 october

Herregud vad fort tiden går, snart november?! Aja, är frisk igen så det är skönt! Slutade skolan vid 3 så jag cyklade hem, åt och sen stack jag ut med kameran och fotade lite höst bilder som ni ser ovan. Senare sticker jag & tränar, ska nämligen på tävling i Varberg i helgen så får kötta lite extra idag helt enkelt! Haha ;).

new nails

Eftersom jag varit hemma från skolan idag fick jag lite tid över att fixa naglarna - resultatet ser ni ovan! La först på en riktigt mörk blå färg, sen glitter nagelack i olika färger på långfingret & ringfingret och slutligen la jag på ett topplack. Nöjd, nöjd, nöjd! (:

sjukling här

Hur är det med er? Med mej är det inte så värst bra. Vaknade upp med vääärldens huvudvärk, illamående & halsont så pappa bestämmde att jag skulle stanna hemma från skolan idag. Så jag somnade om och sen har jag väl mest suttit i min fotölj, druckit varmchoklad för att lindra halsontet och tagit det lungt. Får hoppas att det blir bättre under dagen så att jag är frisk imorgon igen, kram!

solsidan

Sitter just nu här i sängen med mjukiskläderna på och kollar på reprisen av solsidan eftersom jag missade det igår. Äter också färsk ananas & liiite för mogen mango och dricker varm choklad till mellis, mysmys! Vid 5 tiden blir det träning som vanligt. Har dock ont i huvudet och är allmänt trött, så får köra lite försiktigt idag men annars är det bra! (:

14 oktober

Ännu en dag som bara regnat bort, men det hör till hösten antar jag? Idag har jag inte gjort något speciellt. Tog en riktigt lång sovmorgon och sen har jag mest suttit framför tven och druckit varm choklad medans regnet öst ner utanför, myspys! Lite senare ska jag fräscha till mej reällt med långdusch bland annat, skönt! Och imorgon är det måndag igen och ny skolvecka, pallar inte..!

bilder från bulgarien

Kollade precis igenom bilder från bulgarien som vi tog med digitalkameran som har varit borta sen vi kom hem så har inte sett dessa bilderna innan. Och såklart kom en massa minnen från bulgarien tillbaka, saknar livet där så jävla mycket! Att bara få ha mamma för sej själv, bara kunna ta några steg och sen är man nere vid havet, få massage på stranden, ligga på luftmadrassen och guppa runt i poolen hela dan, vara på vattenland, gå och shoppa längds gatorna, äta god mat osv, listan är lång. Men vi sticker ju till thailand nästa år hela familjen så får se fram mot det ist! + så kan ni vara beredda på lite bättre bilder från thailand eftersom systemkameran följer med då. (:

lördag eftermiddag

Tänkte snabbt mobiluppdatera er lite nu eftersom jag inte har något bättre för mej. Sitter iaf just nu soffan och myser med lite nötter och vatten såhär på lördagseftermiddagen, gott! Har inga speciella planer för kvällen elr så, blir nog myskväll med familjen och god mat skulle jag tro! Bästavän sov över här inatt också så det är därför jag inte uppdaterat. (:


torra händer?

Är du som jag som alltid får torra & spruckna händer till hösten? Då tycker jag att du ska köpa denna handkräm som jag själv andvänder varje dag. Den innehåller vitamin E, är tunn och försvinner fort in i huden +  så stärker den nagelbanden som gör att naglarna växer fortare. Den lukar också väldigt väldigt gott! Ni hittar den på Body Shop.

Sometimes i think "fuck this life" or "i don´t belong here anymore". But never ever forget that thinks will get better, give it only little a time. Than i promise you, it will get better. ♥

mys i sängen

Kom nyss hem efter att ha cyklat runt lite i kvateret med bästavän i det kalla vädret bara i skinnjacka så är ganska fruser just nu kan man säga, haha. Så jag kokade ihop lite varm choklad och skar upp en apelsin och sitter just nu i sängen och bara chillar liksom, mys! Shit vad kallt det börjar/är ute nu,  dock lite för kallt för oktober tycker jag. Invigde faktiskt vinter jackan imorse eftersom tempraturen endast var runt 0 grader. Nej nu ska jag mysa vidare här i sängen, höörs! (:

my day

(Arkiv bild) Onsdag idag då, segt segt segt.. Haha, nej men hatar verkligen onsdagar, så sega dem är! Min dag började iaf med att jag försov mej så det var bara att kliva upp, fixa sig lite snabbt och sen cykla iväg till the school. Fixade dem trågiga timmarna där, stack hem och åt på lunchen och sen hem igen med bästavän. Vi gick en runda med Isko och sen följde jag henne en bit hem. Yes, så har min dag sett ut än så länge, vad har ni gjort idag? höörs! (:

drar & tränar

Yes, nu tänkte jag dra och träna lite! Har på mej mjukisbyxor, min svarta träningströja, joggingskor + badminton racket är med såklart. Alltid lika skönt när man kommer hem efter ett hårt träningspass och ta en lång dusch, åh! Nej, nu hinner jag inte skriva mer, hörs! :)
 
ps: förlåt för dålig uppdate, lovar att den kommer bli bättre!

Fikar

Sitter på mysiga espresso just nu inne i stan med fina vänner och fikar, mys! Beställde en super god färsk pressad jucie, jätte god! Mer uppdatering sen babes ;).


höstbilder

 

7 oktober

HÖST HÖST HÖST! Tog kameran och gick ut och fotade lite höst bilder innan. Man får ju passa på när det är så många olika fina färger ute, speciellt på löven. Dock hann jag inte att fota så mycket eftersom det kom ett störtregn så fick fort springa in med stativ och allt + så blev dem flesta lite suddiga eftersom jag kastade löv och kameran ville inte fokosera osv, men men.. Ni får nöja er med en så länge, fler kommer! (:

me today

Knäppte av några bilder imorse som ni ska få ta del av i veckan - bjuder på en ovan sålänge. Lördag idag då! Dagen har väl hitills spenderas mest i sängen med datorn i knät och käkat marabou typ, slapp dag! :). Sugen på att hittar på något roligt ikväll, får se vad det blir. Nu ska jag rensa lite bilder och sen blir det nog mys framför tven elr nåt sånt, hööörs!

stickat

Stack med mamma till eurostop efter skolan går och handlade lite stickat nu till hösten, mys! Hittade en jätte söt gosig tröja i en blå & vit färg och ett par svarta vantar med en liten tuss på, båda från kappahl. Tempraturen börjar ju sjunka reält nu + så kan man aldrig få nog av stickade tröjor till hösten, hehe ;).
 
(ps: förlåt för S-Ä-M-S-T update)

outfit for today

Mörk blåa jenas från Gina, grå gosig tröja från Gina, skinnjacka från H&M & färgade converse till | Dagens outfit där alltså! Enkelt enkelt enkelt, haha ;).

swedish house mafia


ny plånbok

Stack in till stan med en vän igår och hittade denna snygga lite mönstrade plånboken inne på Gina för endast 100:-, så slog till & köpte den, nöjd! Kändes som jag behövde en ny också eftersom jag har haft min gamla ett tag nu & så älskar jag lite större plånbokar som man får plats med mobilen i. (:

Fika

Sitter just nu på roberts coffee (ett café lite utanför stan) med en vän och fikar, mysigt mysigt! Beställde en chailatte & en maffig kladdkaka, dock liite för mycket choklad haha ;). Försöker också plugga lite till ett SO prov imorgon, boooring.. Hörs sen!


RSS 2.0